Wednesday, 1 February 2012

Voorspellingen van Moon Signs: Planet Saturn in de Vedische Astrologie

Planeet Saturnus in de Vedische Astrologie:
Saturnus is de meest verre planeet van de zon, met uitzondering van Uranus en Neptunus. Het vervolledigt de revolutie in 29 jaar 167 dagen en 5 uur en dit is de duur van het jaar. Een Saturnus is vaak self-made man of vrouw al zijn hun vroege inspanningen zijn over het algemeen bijgewoond door obstakels en vertragingen. Meestal succes komt voor een Saturnus pas na de leeftijd van 30 jaar. goede invloed van Saturnus schenkt kwaliteiten die het mogelijk maken om onze hoogste doelen te bereiken. Echter, de slechte invloed heeft de neiging om invloed uit onachtzaamheid, onverschilligheid, achterdocht, angst, melancholie en luiheid. Planeet Saturnus in de Vedische astrologie vertegenwoordigt of regelt mijnwerkers, vervoerders, ingenieurs, geologen, mechanische werknemers, communicators, lage kwaliteit beeldhouwers en slachters. Sinds Vedische astrologie is een oude wetenschap bovengenoemde beroepen kan worden gelijkgesteld met moderne equivalenten.
Planeet Saturnus is de diepe handelt planeet invloed zijn op de hoogste en de laagste in de mens. De relatie tussen materie en geest wordt vertegenwoordigd door een kruis op de top in verband met een halve cirkel. De speciale vorm van de curve die verband houden met de derde hoek van het kruis vertegenwoordigen de dood is van grote betekenis. De dood is het einde van een serie van het evenement. De openheid van de cyclus kan betekenen het einde van een cyclus van evenementen of het kan volledige verstoring van iemands levenspatroon en stijl van leven betekenen. Het is absoluut noodzakelijk om te begrijpen dat de impulsen die door de planeet Saturnus zijn voor infusie dieper begrip van de materialistische aard van het menselijk bestaan ​​en daardoor het aan de individuele wijsheid, zodat het wiel van onwetendheid kon worden doorboord tot op zekere hoogte.
Saturnus in verschillende tekens:; Saturnus in Ram: De persoon wordt kribbig op het punt van zijn idiote, wrede, immorele, opschepperig en somber, perverse en in het algemeen zal de neiging hebben om mensen te begrijpen. ; Saturnus in Stier: De persoon zal over het algemeen een donkere huidskleur en zal krachtig, succesvol en onorthodoxe die geniet van het alleen zijn. Personen die Saturnus in Stier zal de neiging hebben om te hertrouwen en zal zorgen natuur. ; Saturnus in Tweelingen: De persoon zal ongelukkig zijn, dun en ingenieuze en zal een paar kinderen. Personen die Saturnus in Tweelingen geïnteresseerd zullen zijn in de chemische en mechanische wetenschappen en zal ook bekrompen, speculatieve en logisch. ; Saturnus in Kreeft: De persoon zal worden armen, sluw, onbetrouwbaar en egoïstisch. Personen die Saturnus in Kreeft in het algemeen verstoken van moederlijke zorg en zal een paar kinderen van hun eigen. ; Saturnus in Leeuw: De persoon zal worden eigenzinnig, koppig en een harde werker. Personen die Saturnus in Leeuw zijn harde werkers en zijn over het algemeen goede schrijver. ; Saturnus in Maagd: De persoon zal over het algemeen een donkere huidskleur en zal worden kwaadaardige, twistziek en grillig en zal een zwakke gezondheid hebben. ; Saturnus in Weegschaal: De persoon zal zijn hoog, rijk, knap en zelf verwaand. Personen die Saturnus in Weegschaal zijn over het algemeen van een zeer gezond oordeel, onafhankelijk, trots en charitatieve. ; Saturnus in Schorpioen: De persoon zal worden onverschillig, avontuurlijk, kleine zelfstandigen en verwaand. Personen die Saturnus in Schorpioen wordt ongezond, gewelddadige, gewetenloze en zal in gevaar van giftige stoffen, brand en wapens. ; Saturnus in Boogschutter: De persoon zal worden sluw, beroemde, rustige en pretentieus. Personen die Saturnus in Boogschutter kan hebben problemen met hun partner, maar zal worden gezegend met gehoorzame kinderen. ; Saturnus in Steenbok: De persoon is intelligent, geleerd, achterdochtig en voorzichtig te zijn. Personen die Saturnus in Steenbok zal een harmonieuze huiselijk leven en zal worden gezegend met een goede vrouw. ; Saturnus in Waterman: De persoon zal worden praktische, diplomatiek, ingenieuze, licht eigenwijs, intellectueel en filosofisch. ; Saturnus in Vissen: De persoon zal worden slim, getalenteerd, beleefd, gelukkig en rijk en zullen worden gezegend met een goede vrouw.
Rol van de planeet Saturnus in voorspellingen van Moon Signs
Saturnus blijft voor twee en een half jaar in een te ondertekenen; dus zijn transits zijn erg belangrijk. Toen Saturnus de twaalfde, de eerste en de tweede huis transits als gerekend vanaf de radicale Maan de periode komt tot zeven en een half jaar en wordt meestal aangeduid als de Sadhe Sati. Gedurende deze periode de inheemse geen gemoedsrust, en een ding na het andere te houden opduiken om de inheemse bezorgd. In de westerse astrologie Zonnentekens spelen belangrijke rol echter in de Vedische astrologie maanteken voorspellingen zijn meer ingeroepen. Saturnus heeft ook een deprimerende invloed hebben op de radicale planeet die in de loop van zijn doorreis komt onder haar aspecten.
De effecten van Saturnus in de twaalf huizen geteld vanaf de Maan-teken tijdens de doorvoer ervan zijn als volgt. ; Eerste huis - Grote angst en vernietiging; Tweede huis - Verdriet, verlies van rijkdom; Derde huis - Geluk, krijgen van het geld; Vierde huis - Vrees voor problemen, lichamelijke en geestelijke kwalen, angst; Vijfde Huis - Verlies van de rijkdom, ongerief zonen of kinderen; zesde huis - Geluk, krijgen van het geld; zevende huis - zwakheden, lichamelijke ziekte of psychische aandoeningen; achtste huis - Verhoging van vijanden of toegevoegd aanval door vijanden, ziekte of nood; negende huis - verwennerij in zondige daden, verlies van rijkdom, achterlijk inkomen; tiende huis - Verhoging van vijandschap; Elfde Huis - Gain van het geld, geluk, Twaalfde huis - Trouble rondom, een zeer ongunstige tijd. ; Saturnus is een langzaam bewegende planeet en het ook regelt dood en vertragingen van de dingen in het leven. Hij leidt ook tot schade van lage mensen, bejaarden-, arbeids-, bedienden, vijanden en tegenstanders. Echter iemand die eerlijk is en hard werken zal zegeningen van Saturnus en Saturnus brengt hen naar duizelingwekkende hoogten.

No comments:

Post a Comment