Saturday 4 February 2012

Emotionele promiscuïteit en Relaties

Emotionele promiscuïteit is wanneer een persoon een paar keer diep en emotioneel verbonden relaties heeft. Wanneer een persoon diepe geheimen en deelt ze heeft alle op de tweede dag, is er iets mis. Reizen naar emotioneel gehecht naar iemand te snel is gevaarlijk. Dit soort van slijtage op emoties schadelijk kan zijn voor emotionele gezondheid van een persoon.
Heb je ooit iemand ontmoet die net hun hart draagt ​​op hun mouw? Mensen die anderen vertellen dat ze nauwelijks weet alles van hun problemen, hoop, dromen en angsten moeten nemen voorzichtigheid. Emoties zijn sterker dan mensen zich realiseren.
De ware gevaar van emotionele promiscuïteit is wanneer een persoon neiging om sterke emoties ontwikkelen voor meer dan een persoon. Het is goed om de mensen. Het is niet goed om 'verliefd' met meerdere mensen tegelijk. Snel opbouwen van een sterke en diepe emotionele band met iemand te vroeg in een relatie kan leiden tot een veel hartzeer. Hoewel het waar is dat een bepaalde mate van vertrouwen is nodig voor een relatie te werken, is er nog een bepaalde mate van vertrouwen dat moet worden verdiend in de tijd.
Veel mensen kunnen emotioneel promiscue, zonder zelfs maar te beseffen. Schijnbaar onschuldige flirten, open en eerlijke chat op internet, en diepe, zeer persoonlijk gesprek kan leiden tot krachtige emotionele bindingen die schadelijk kunnen zijn. Heeft u, of een vriend, ooit een relatie te beëindigen, omdat ze 'viel voor iemand anders?' Gevoelens kunnen gemakkelijk ontwikkelen voor een persoon die misschien beginnen als gewoon een vriend als Deelt u innig gedetailleerde problemen. De ware emotionele promiscuïteit binnenkomt wanneer u zoekt een speciaal soort emotionele aandacht van iemand andere dan uw significante andere.
Hier zijn enkele tips over het vermijden van emotionele promiscuïteit:
- Guard je hart. Wanneer het aankomt op relatie problemen, en andere persoonlijke kwesties, moet u een bepaalde persoon praten. Slechts een of twee mensen moeten die specifieke band met u, en het mag niet je gevoelens verwarren met de persoon die je bent in relatie met. Als u niet in een relatie, probeer niet om obligaties te creëren door het delen van uw duistere geheimen met mensen.
- Don't vertrouw je emoties. Soms zijn onze harten kan flutter, onze gevoelens fluctueren, en onze gedachten te spelen ons parten. Je moet verstandige beslissingen over de relatie. Laat uw hart ertoe leiden dat u weg te gooien een goede relatie, omdat je 'voelt' een nieuw persoon maakt je 'voelen' heerlijk. Het hart is bedrieglijk en wispelturig. Terwijl de nieuwe macht recht lijken op het moment, impulsieve intimiteit is de snelweg naar liefdesverdriet.
- Stel grenzen. Er moet een lijst van onderwerpen die u alleen bespreken met mensen selecteren zijn. Laat mensen verdienen het vertrouwen om emotionele banden te krijgen met je mee. Vergeet niet dat emotionele band kan net zo krachtig als fysieke verbindingen (vooral voor vrouwen). Verkrijg jezelf kennen, en de soorten dingen die zou voelt u zich gehecht aan iemand. Wees niet gehaast om dicht bij mensen. Langzaam over dingen en laat dingen te ontwikkelen op een natuurlijk tempo. U kunt voorkomen dat verwoesting en verdriet als je jezelf te beschermen tegen overhaast emotionele verstrengeling.
- Onthoud dat chatten telt ook. Heb je ooit gehoord van iemand opbreken van een relatie te zijn met iemand die ze vonden op het internet? Dit is allemaal vanwege de emotionele verstrengeling die ontstaat door diep gesprek. Woorden vormen nauwe obligaties, of zij gesproken of getypt. Intimiteit kan worden gevormd in persoon en via het web. Bewaar je hart en stel grenzen ook online.
* Er is een boek over dit onderwerp door Brienne Murk, als u meer wilt weten over emotionele promiscuïteit.*

No comments:

Post a Comment