Sunday 12 February 2012

Diamonds: Wat zijn Certified Diamonds

Een diamant is zeker een vrouw de beste vriend! En het is ook de meest ongrijpbare. Maar voordat je die belangrijke aankoop te doen, zijn er tal van dingen die je moet verdiepen in. Deze mousserende objecten zijn het centrum van aantrekking en afgunst voor jaren. En zelfs vandaag, diamanten genieten van een hoge sociale status onder de elite.
Paar dingen te overwegen voordat je iets koopt van een diamant:
Vorm:, Er zijn acht delen van de diamant, de ronde vorm het meest populair zijn. Afgezien van de ronde vorm, de smaragd, peer, ovaal, marquise, prinses, hart en biljoen zijn ook beschikbaar. Er zijn altijd trendy nieuwe vormen wordt bevorderd door het toonaangevende sieraden ontwerpers. Maar het wordt vaak gezien dat 95% van de hete verkopende modellen altijd gebruik maken van de ronde vorm diamanten te maken.
Color:; Een diamant is het meest waardevol is wanneer het is praktisch kleurloos. Meestal diamanten hebben subtiele kleurveranderingen. Deze factor niet noodzakelijk kan worden bepaald met het blote oog. De meeste diamanten lijken wit en de diamant kleur wordt gemeten in termen van de mate van kleurloosheid die zij biedt.
Cut:; De wijze waarop een diamant kan ook gesneden worden toegevoegd aan de prijs van een diamant. De snit van de diamant bepaalt ook de hoeveelheid licht die zal reflecteren en breken van het stuk. Als de verlaging van de diamant is te ondiep of te diep, laat zij een veel licht om te ontsnappen uit de overige gebieden. Een goed cut diamant zal toevoegen aan de vurige vonk van een diamant. Het maximaliseren van dit effect, de diamantslijper moet hebben nauwkeurige geometrische berekeningen.
Carat Gewicht:; De karaatgewicht bepaalt de waarde van de diamant. Hoe hoger het karaat, des te hoger is de prijs van de diamant. Carat verwijst naar het gewicht en niet om de grootte van de diamant. Een diamant van 1 karaat zou verschillen van een 1carat saffier.
Duidelijkheid:; Elke diamant bepaalde insluitsels voor bijvoorbeeld clouds heeft, lijnen etc. Een foutloze diamant wordt gezegd dat er geen insluitsels hebben binnen het. Insluitsels zijn sporen van de overgebleven koolstof op de diamant. Hoe minder aantal van die onvolkomenheden, hoe beter de waarde van de diamant, die ook verschijnt schoner aan het oog of lus. Dit zal op zijn beurt versterken de schittering van het licht dat door de diamant.
Certificering:; Men moet er altijd voor zorgen dat de aangekochte diamanten altijd gecertificeerd. Het is verplicht voor uw juwelier om altijd te geven u een certificaat met uw aankoop. Dit certificaat is afkomstig uit een onafhankelijke test bibliotheek. Het certificaat bevat de metingen, gewicht, kleur, insluitsels, Poolse, symmetrie en alle andere gedetailleerde informatie over de diamanten. Dit geeft je ook de zekerheid dat de diamant heeft een professioneel onderzoek ondergaan. Gecertificeerde diamanten geven u de garantie dat uw aankoop authentiek is. Het professionele team evalueert, meet en onderzoekt de diamant met behulp van de juweliersloupe, microscoop en hun eigen vakkennis. Een diamant indeling rapport geeft u dat stempel van goedkeuring aan de aankoop te doen omdat het een ware en nauwkeurige opgave van de kenmerken van de diamant.
Dus tenzij je een expert bent op het gebied van diamanten, mijn advies aan jou was, zou altijd blijven, om dus ga voor gecertificeerd diamant die je krijgt wat je betaalt. Zorg ervoor dat dit sprankelende, vurige stuk vertelt een waargebeurd verhaal.

No comments:

Post a Comment