Thursday 16 February 2012

Haarijzer

Haar ijzers is een instrument dat gebruikt wordt om de regeling van het haar te veranderen met behulp van warmte. Er zijn twee soorten haar ijzers. Ze zijn rechttrekken strijkijzers en krultangen.
Rechttrekken Irons:; Rechtmaken ijzers worden op grote schaal gebruikt voor stylt. In feite, sommige mensen eigenlijk ijzeren hun recht met een strijkijzer. Rechttrekken strijkijzers soms krimpen ijzers ae elektrisch verwarmde apparaten die open te stellen en zijn geklemd op het haar om de krul te verwijderen uit de haarvezels krimpen. Veelvuldig, vaseline op basis van oliën genoemd drukken oliën worden gebruikt in combinatie met het strijkijzer of de hete kam om het haar kunnen smeren zodat het apparaat makkelijker glijden door het haar en zo dit proces vergemakkelijken. Deze oliën bevatten meestal wassen en haarconditioners in een petrolatum ontkrullen, het functioneren in de eerste plaats door de cohesieve en adhesieve krachten te helpen de vezels parallel te houden.
Ontkrullen Geschiedenis:; De eerste stijltang was belegd met behulp van chemische stoffen van de hoofdhuid voorbereiding en lotions om het haar steil. Jaren later, verwarmde metalen haarverzorging werktuigen zoals hete metalen kammen. Met behulp van de metalen haarverzorging, de straightener gleed makkelijker door het haar, waardoor minder schade en droogte. Japanse ontkrullen is een andere methode van haar ontkrullen, die fungeert als een soort van anti-perm.
Elektrische krultangen:; Electric Hair krultangen gebruik in elektrische weerstand kachel binnenkant van een toverstaf die is uitgerust met een thermische cutoff switch. Sommige modellen laten toe te voegen water om stoom te genereren.
Elektrische krultangen zijn tegenwoordig zeer populair voor het toevoegen van krullen en lift na föhnen omdat veel populaire kapsels vereisen niet dat de traditionele wassen, set, droge procedure. Drukke levensstijl die vragen om vaker wassen en laat geen tijd voor de wekelijkse bezoeken aan de schoonheidssalon voor traditionele sets zijn ook toegevoegd aan hun populariteit.
De warmte afkomstig van de krultang breekt een deel van de zwakkere waterstofbruggen van het haar, waardoor het mogelijk tijdelijk te krullen. De meeste krultangen hebben een medium en een hoge stand. De lagere instelling is minder geschikt om het haar of de hoofdhuid te branden, maar zal niet tot een strakke krul.
Sommige krultangen zijn doppen op het einde van het curling stick waarin water kan worden toegevoegd aan de krultang te zetten in een stoom krultang. Het vocht geproduceerd steun bij de vorming van de tijdelijke set.
Krultangen zijn veel heter dan elektrische krulspelden, en de hoofdhuid schade kan het gevolg zijn van onzorgvuldig gebruik. In het algemeen, echter, er is geen zorgen te maken over schade aan het haar van moderne apparatuur zoals de meeste zijn uitgerust met een thermostatische regeling dat het apparaat verhindert het bereiken van een temperatuur waarbij het haar schade zou kunnen ontstaan. Krultangen moet niet dagelijks worden gebruikt op haar dat chemisch behandeld werd.
Krultangen zijn beschikbaar met gladde of plastic borstel oppervlakken. Het probleem met de laatste is dat het haar is meer geneigd om in de kluwen haren, het produceren van schade. Veel krultangen komen met twee of meer curlingbezems: twee maten voor kleine en grote krullen, en zowel een glad en een borstel oppervlak.
Krijgt zo wild als je wilt als je zetten dat krultang te gebruiken - dat is uw bedrijf. Maar als het gaat om reinigen, de eenvoudigste reinigingsmethode is ook de beste.
Haal de stekker van uw krultang en laat hem afkoelen alvorens te reinigen. Veeg deze vervolgens met een zachte vochtige doek. Haarverzorgingsproducten zijn in water oplosbaar, zodat zelfs een krultang gunked met haarspray of mousse moet komen uit relatief eenvoudig met deze methode.
Vermijd het gebruik van schuurmiddelen, dat kan krassen of ontsieren het oppervlak van de krultang. Nooit reinigen terwijl het is aangesloten nooit inch een krultang in water onder te dompelen.

No comments:

Post a Comment