Wednesday 29 February 2012

Sleep Number Matras en bedden

Heb je ooit gevoeld, wanneer u en uw echtgenoot bed te gaan winkelen, dat jullie beiden zeer verschillende voorkeuren in de manier waarop je slapen? U bent gewend om te slapen op een bepaalde manier, en uw partner graag een andere manier van slapen. Niet te sturen huivert langs je ruggegraat soms hoe je staat zullen zijn om een ​​bed te delen voor het leven met een persoon die wil om te slapen in een heel andere manier dan je gewend bent? Je zou willen slapen op een stevige ondergrond, maar uw partner zou willen van een 'Prinses op de erwt' zacht bed. Dus wat doe je dan?
Sleep aantal bedden zijn een goede optie voor het aangaan van die soorten slaaptijd blues. Met slaap aantal bedden kunt u - houd uw adem, dit is waar - de controle op de manier waarop je slaapt op het bed! Kortom, kunt u uw slaap nummer matras en het bed zelf zo zacht of zo stevig als je wilt, zo koud of warm is als je wilt, zo vlak of als hellende als je wilt, en zelfs zo hoog of zo laag als je willen. En het beste ding is, kun je twee verschillende soorten alternatieven hebben voor twee verschillende kanten van het bed. Dat betekent, krijg je het slaapcomfort je wilt, en uw echtgenoot krijgt de vorm van slaapcomfort ze gewend zijn. U hoeft niet langer te crib over uw wieg!
Sleep Aantal bedden - Hoe werken ze?
Hoewel de slaap aantal bedden zijn in de markt voor meer dan een decennium lang, en hoewel een aantal beroemdheden hebben onderschreven ze in duizenden advertenties, zijn ze nog relatief onbekend in hun principe.
De slaap aantal bedden zijn een werkelijke geoctrooieerde uitvinding van Select Comfort, een outfit gevestigd in Minnesota. Hoewel Select Comfort is de uitvinder van de slaap aantal bedden en hun verscheidene wijzigingen die zijn hit ooit de markt sinds vandaag vinden we tientallen bedrijven gate-crashen van de partij. Natuurlijk, elke poort-crasher heeft zijn eigen sets van voor-en nadelen in vergelijking van de echte slaap aantal bedden, en in feite, sommige mensen liever de latere toetreders. Het gebeurt in elk product - er is een originele uitvinding, maar dan heeft zijn gebreken, die op een verbeterd door latere bedrijven. Dus, als u nu winkelen voor een slaap aantal bed, moet je uitkijken voor de functies die alle bedrijven bieden, en dan dienovereenkomstig maak uw keuze.
De slaap aantal bedden werk door het onderhouden van een verstelbare luchtlaag boven het matras, en net onder het slaapoppervlak. Met de hulp van verschillende rollen en veren, kunnen deze luchtlagen worden aangepast. Gebruikers zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee zij kunnen de instellingen van het bed, en dus fine-tunen aan de manier waarop ze willen slapen.
Het hele principe is afhankelijk van het concept van de slaap-nummer. De Select Comfort site heeft gekwantificeerd elke persoon slaapcomfort met een getal tussen 0 en 100, die bekend staat als de slaap-nummer. De slaap aantal is afhankelijk van verschillende factoren - uw lengte, gewicht en geslacht, de houding je slaapt in, het niveau van de vermoeidheid die je voelt in de dag, de intensiteit waarmee je slaapt in de nacht. al deze invloed hebben op uw slaap-nummer. Er is een slaap nummer calculator op de website zelf, waar u kunt berekenen wat uw slaap nummer is. Of kunt u een bezoek Select Comfort-winkels en ontdek uw slaap-nummer.
Deze slaap-nummer kan worden aangepast op het bed. Beide uiteinden van het bed kunnen verschillende slapen nummers. Dat betekent dat de twee mensen delen het bed kunt afstemmen bed, tot hun eigen slaap-nummers.
Sleep Number Bedden - De voordelen
De voordelen van de slaap aantal bedden zijn heel duidelijk door hun principe van werken. Aangezien beide partners in staat om hun bed kan worden aangepast op basis van hun eigen voorkeuren, zal er niet meer bestaat in de manier van slapen voor de partners. Ze kunnen krijgen wat ze willen. Ook zullen zij in staat zijn om restfully slapen. Dit is zeer belangrijk in het stoppen van snurken, dat is altijd een hinder voor de andere partner. Door het veranderen van het bed instellingen, een zeer rustige slaap kan worden verkregen, zodat de partners afscheid te nemen van snurken altijd.
Ook, het helpt echt, wanneer de vrouw zwanger is. Door het veranderen van het bed instellingen, kan ze het bed aan te passen aan de precieze mate van comfort dat ze liever, die iedere week van de zwangerschap zou kunnen veranderen. Dit is zeer geschikt voor het verstrekken van een gezonde nachtrust voor de vrouw, dat is een absolute noodzaak tijdens de zwangerschap maanden.
Sleep Number Bedden - De Nadelen
De slaap aantal bedden zou kunnen vereisen onderhoud en reparatie vaak, maar dat hangt af van hoe u gebruik maken van deze bedden. Deze bedden hebben een groot aantal rollen en veren, en dat doet veel van de gemiddelde slijtage. Bovendien, het kopen van deze bedden en het handhaven ervan is inderdaad duur, en vandaar dat deze bedden zijn niet betaalbaar voor de meeste mensen.
Nog een nadeel, of liever beperking, is in het principe van de werking van deze bedden. De oudere bedden gebruikt een gesloten luchtstroom structuur. Dit was niet geschikt eigenlijk, want als de ene partner zou slapen op het bed, de lucht zou worden naar de andere kant van het bed, wat betekende dat de andere partner zou hebben om te slapen op die luchtkussen, of ze het nu nodig zijn of niet . Echter, is deze tekortkoming nu verwijderd met behulp van een open flow luchtbedden.

No comments:

Post a Comment