Saturday 25 February 2012

Facial Skin Care

Onze gezichtshuid wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen gedurende de dag en ook lijdt als gevolg van effecten die worden veroorzaakt door mentale stress. Een goede gezichtsverzorging is heel belangrijk voor een gezonde en stralende huid. Wat je eet is ook zeer noodzakelijk is om de manier waarop je huid eruit ziet. Voel je mooi om te zien prachtig van binnen. Voordat u begint met gezichtsverzorging routines, zou u tot de categorie weten welke uw huid behoort.
Huidtypes:
Droge huid: Facial Skin Care voor de droge huid; gezichtshuid verzorging voor de droge huid zou moeten manieren vinden om het vochtgehalte weer aan te vullen zijn. Droge huid ziet er schilferig en heeft de neiging om vooral vast na wassen met water en zeep. Mensen met een droge huid hoeft niet altijd zorgen te maken over acne problemen.
Gezichtsverzorging voor de droge huid nodig zou hebben om veel zachte reiniging en hydraterende omvatten. Gebruik een speciale vochtinbrengende crème voor de droge huid om het watergehalte in de huid evenwicht. Vermijd zeep voor het gezicht en altijd Reinig uw huid 's nachts. Dep een beetje vochtinbrengende crème voor het slapen gaan. Gebruik wat babyolie na het bad voor een zachte huid. Voor bad tijd, zorg ervoor dat uw water niet veel te heet. Warm water is bij voorkeur vermijdbare voor de droge huid. Gezichtsverzorging routines voor de droge huid kan omvatten het gebruik van Aloë Vera. Aloë Vera gel in zijn zuivere vorm is uitstekend geschikt voor de huid.
Een effectieve gezichtsverzorging routine voor de droge huid zou zijn om mash ongeveer de helft van een avocado met wat citroensap. Gebruik deze over je huid en laat het op voor ongeveer 20 minuten. Gebruik koud water om het af te wassen.
Vette huid: Facial Skin Care voor de vette huid; vette huid kan worden onderscheiden omdat het een bepaalde glans aan. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de vette huid veel talg heeft. Dit is wat houdt de huid vettig te allen tijde. Het probleem met een vette huid is dat het meestal te verzamelen meer roet en vuil, dat blokkeert de poriën en puistjes veroorzaakt.
Gezichtsverzorging voor de vette huid zou moeten omvatten reiniging alledag. Het belangrijkste voordeel over het hebben van een vette huid is dat het neigt naar leeftijd in een trager tempo in vergelijking tot droge huid. Vette huid moet schoon gehouden worden ten alle tijden. Was je gezicht tenminste drie keer per dag. Warm water zou blijken te zijn gunstiger voor de vette huid. Gebruik olie vrije reiniging crèmes en zachtjes masseren in uw huid. Gebruik de vingertoppen en hebben een boven en een naar buiten gerichte beweging voor de massage. Klei maskers zijn zeer geschikt voor de vette huid. Dit heeft de neiging om zich te ontdoen van de overtollige olie.
Exfoliëren uw huid regelmatig. Dit zou ontdoen de huid van mee-eters en dode huidcellen. Gebruik een scrub havermout of een zachte scrub die ertoe bijdragen dat de natuurlijke glans terug te krijgen in de huid.
Gecombineerde huid: Facial Skin zorg voor Gecombineerde huid; De T-zone van de gecombineerde huid is vaak glanzend van uiterlijk. Dit gebied zou altijd ofwel te droog of zeer vette. In het algemeen, gemengde huid heeft de neiging te hebben een fijne structuur en heeft een soepel en glad oppervlak. Droog op de wangen is ook gebruikelijk dat mensen met een gecombineerde huid.
Gezichtsverzorging voor een dergelijke huid kan de neiging om een ​​beetje lastig op keer. Gebruik toners en moisturizers die zijn licht en zijn specifiek bedoeld voor gecombineerde huid. Te reinigen zoals huid, gebruik milde babyzeep. Toepassing rozenwater voordat u uit te stappen in de zon. Je kunt gaan voor niet-drogende maskers als onderdeel van de schoonheid routine. Dit is nodig omdat gemengde huid heeft de neiging om anders te zijn in de T-zone ten opzichte van de rest van de gebieden. Breng een lichte moisturizer in de droge gebieden om het vocht niveaus te vullen. Gezichtsmaskers moeten ook zorgvuldig worden gekozen als de droge gebieden zou vereisen vocht.
Altijd denken aan de basis van gezichtsverzorging-Cleaning, hydraterende en scrubben. Volg deze eenvoudige stappen om een ​​huid die van nature gloeit, altijd hebben!

No comments:

Post a Comment