Thursday 16 February 2012

Rozenwater

Mooie rode rozen zijn altijd de ijsbrekers voor het begin van elke nieuwe relatie. Mooie rode rozen zijn gebonden om te winnen van de meest moeilijk te harten doen smelten, daarom rozen en romantiek gaan hand in hand. Dat is de schoonheid van rozen dat is het nuttig voor ons op vele andere manieren! Rozenwater is altijd al gebruikt in schoonheidsbehandelingen sinds de oude dagen. Vandaag, rozenwater wordt ook gebruikt in veel cosmetica omwille van zijn nuttige eigenschappen. Rozenwater is bewezen dat een zegen voor de huid problemen. Europa en het Midden-Oosten gebieden die worden gebruikt rozen voor medicinale en huishoudelijke doeleinden. Rozenolie wordt ook gebruikt in aromatherapie, omdat het de neiging om te ontspannen en een kalmerend effect te creëren.
Feiten over Rose Water:; Rose water wordt gebruikt als een belangrijk ingrediënt in veel body crèmes vanwege de aangename geur. Rozenwater is ook een zeer nuttige toner. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de Romeinen in de oude dagen de voorkeur om te baden in water is gestegen. Het is bekend dat rozenwater helpt te stimuleren het zenuwstelsel.
Rozenwater heeft ook bepaalde antiseptische en anti-bacteriële eigenschappen. Dit is waarom is het nuttig om bepaalde huidproblemen genezen.
Rozenwater is ook populair vanwege zijn aparte smaak. Dit is de reden waarom rozenwater wordt gebruikt in West-Aziatische, Zuid-Aziatische en keukens van het Midden-Oosten gebieden. Recepten uit de 8e eeuw hebben ook de roos water als een belangrijk ingrediënt. Veel snoep zijn vaak op smaak gebracht met rozenwater. In India wordt dit gebruikt als een ingrediënt in Gulab Jamun, dat is een zeer populaire zoet. Gebieden van Maleisië en Singapore gebruik steeg water als een ingrediënt in een zoete drank, die bekend staat als Bandung.
Rozenwater heeft ook een religieuze betekenis voor de hindoes en de moslims ook. Rozenwater wordt gebruikt in bepaalde religieuze ceremonies. Het was in de middeleeuwse periode waarin de moslim-chemici eerst geproduceerd het rozenwater door het proces van destillatie. Het is de schoonheid, het aroma en de geneeskrachtige werking van de rozen, die hield het zo populair tot datum.
Rozenwater is gemaakt van gedestilleerd water van de rozen. Het proces omvat het gebruik van stoomdestillatie. Er zijn vele manieren om rozenwater thuis. Dit is de meeste voorkeur door velen als soms, degenen op de markt beschikbaar zijn chemische ingrediënten. Rozenwater thuis gemaakt is in zijn puurste vorm en blijkt te zijn gunstiger voor de huid.
Homemade Rose Water:; Om te beginnen, moet u een grote pot te nemen. Plaats een schone rots of een baksteen in deze pot. Vul deze met rozenblaadjes, deze dienen te worden rondom de baksteen / rock. Vul deze met water. Plaats een glazen schaal op de top van de rots / steen. Plaats een roestvrij kom op de top van deze pot. Vul de kom met ijs. Verwarm deze en laat het pruttelen voor ongeveer 3 uur. Dit zou ook afhangen van het aantal bloemblaadjes die binnen worden geplaatst. Vervang het ijs, zoals vereist. Nu, zou u merken dat de kom, die het ijs bevat, zou de stoom condenseren. Dit komt in de glazen kom. Dit water is het pure rozenwater. De laag van olie op de bovenkant is de essentiële olie. De essentiële olie van roos wordt gebruikt in lotions en potpourri's ook. Spuit wat rozenwater op je gezicht aan het eind van een vermoeiende dag en voel alle spanningen en problemen weg te smelten!
Als u nog voor de toepassingen en voordelen van te ontdekken rozenwater, dan ga je gang en de prachtige effecten van verkennen rozenwater. Ontdek de talrijke voordelen van rozenwater en gebruik dit recept om je huid stralen op een natuurlijke manier.

No comments:

Post a Comment