Tuesday 14 February 2012

Schilderij Popcorn Plafond

Schilderen popcorn plafond is een leuke baan, als je een doe het zelf jongen en hou van schilderen natuurlijk! Popcorn plafonds hebben niets te maken met popcorns, anders dan het feit dat ze een textuur die lijkt op popcorns geplakt op het dak! Popcorn plafonds of akoestische plafonds zijn een kenmerk van bijna alle gebouwen, gebouwd in de jaren 70 of 80 is. Ze waren een gevolg van kostenbesparingen technieken door bouwers van die tijd. Met een popcorn plafond, ze gered dak smoothing kosten. Gelukkig zijn deze daken bleek ook een hit met kopers zijn. Beschilderde plafonds popcorn ziet er geweldig uit als geschilderd in een typische manier met de juiste kleurencombinaties. Dit artikel gaat over het schilderen popcorn plafond op uw eigen. Dit is een leuke en eenvoudige interieur schilderen project voor mensen die graag hun huizen te verfraaien op hun eigen.
Voorbereiding op het schilderen Popcorn Plafond
Schilderen popcorn plafond is een enorme verf druipen, splash en splatter ervaring. Verf gaat regenen in alle richtingen. Dus eerst wat je hoeft te doen is verwijderen als veel meubels als je kunt uit de kamer wordt geschilderd. Als het verwijderen van meubilair is niet mogelijk, betrekking op het meubilair met plastic vellen of doek. Gespreid neerzetten doeken op de vloer een vloer schrobben project later te voorkomen! Gebruik afdekpapier, plakband en plastic om de muren en meubilair. Om te voorkomen dat ze gaan geschilderd, verwijder alle lampen uit de kamer of grondig verpakken. Ook voordat je begint, schoonmaken popcorn plafond is belangrijk. Niet zo'n schoon te maken. Zorg ervoor dat u de textuur te verjagen.
Er is nog een overweging voordat u verder te gaan. Hoe maak je een muurverf met een popcorn plafond? Je hebt om te beslissen of u gaat naar de muren schilderen, samen met het plafond of niet! Als je verf de muren, samen met het dak, dat wordt aanbevolen, zal je hoeft niet veel te doen van het maskeren. Natuurlijk, verf van de muren schilderen nadat u de popcorn plafond. Op die manier kunt u kiezen voor een bijpassende kleur combinatie voor de muren en het plafond.
Echter, als u tevreden bent met je muur kleur, dan heb je een enorme muur afplakken taak voor de boeg hebben. Gebruiken veel maskeren papier, plastic en tape. Zorg ervoor dat alles is naar behoren gedekt zijn.
Het kiezen van Paint voor Vrije Schilderkunst Popcorn Plafonds
U kunt kiezen uit de kleur van de verf op basis van uw keuze en smaak. Een ding om te onthouden is dat de kwaliteit van de verf zal worden omgekeerd evenredig met het aantal van coatings en het harde werk dat u zetten inch Dat is beter, de kwaliteit van de verf die u gebruikt, minder zal het aantal benodigde lagen en minder van de te inspanning. Zelfs een mindere laag toegepast, zal bespaart u een hoop geld en waardevolle tijd. Een vlakke glans kleur is aanbevolen. Het is niet nodig dat u een glanzende lak te gebruiken, tenzij je woont in een hoge luchtvochtigheid gebied. Als je woont in een hoge luchtvochtigheid kustgebied, gebruik dan een zijdeglans glans.
Uitdunnen Paint voor Schilderij Popcorn Plafonds
Men moet niet rechtstreeks van toepassing dichte acrylverf aan het plafond. De kans is groot dat het rippen van de popcorn textuur off van het plafond. Dus is het beter te verdunnen of dun de acrylverf tot 20%. De gebruikte vloeistof kan worden dunner water. Het is absoluut noodzakelijk dat het plafond textuur doorweekt in de acrylverf. Experimenteer met de hoeveelheid water die nodig is om de verf voldoende dun. Toe te passen en te zien of haar de juiste proprtion. Ongeveer de helft een kwart van water voor elke liter is een redelijk goede verhouding en het oplossen van het doel.
Schilderij Popcorn Plafond Methoden
Er zijn twee manieren waarop je kan de popcorn plafond te schilderen. Een daarvan is door sproeien en de andere is door walsen verf. Laat ons een gedetailleerde kijk op beide popcorn plafondschildering methoden.
Spuiten Popcorn Plafonds; Sproeien is het leuker van de twee methoden. Hier zijn een aantal spuiten tips en technieken voor het schilderen van uw popcorn plafond. Koop een airless spuitmachine, speciaal ontworpen voor het spuiten van verf. In het algemeen zullen twee mooi dikke verf produceren uitstekende resultaten. Twee dingen moeten in aanmerking worden genomen. De dunning zal variëren met het soort merk type van de verf. Kiezen van de juiste spray tip is heel belangrijk als die zal uw sproeipatroon beslissen. Het is belangrijk dat je spuit de verf zonder pauzes en de verf ziet er continu. Om dit te gebeuren, moet u de spray tip diameter aan te passen tot je het goed. Voordat je gaat naar verf te spuiten op de muur-, test-spray op papier of karton. Als je eenmaal begint spuiten in een richting, houden die richting. De volgende laag moet worden toegepast in de omgekeerde richting. Neem een ​​pauze van een uur of twee, tussen twee lagen, zodat het spul droogt. Om dit te doen zal ervoor zorgen dat een evenwichtig gespreide kleur en glans is bereikt.
Schilderij Popcorn Plafonds door Rolling; alternatief, als u bereid bent om meer werk te doen intensief werk, ga dan voor het schilderen van het plafond popcorn door walsen. Dit kan je echt slordig. Vergeet niet om beschermende kleding te gebruiken als er gaat een hoop druipende worden. Ook draag een hoofddeksel en een veiligheidsbril.
Koop een lamsvachtroller te dekken of synthetische covers voor de roller. Gebruik een emmer en een roller setup om de klus te klaren. Rolling verf op popcorn plafond is een eenvoudige klus. Het enige probleem dat ligt bij het over de randen van het dak. Gebruik een apart penseel voor dat doel. Niet te veel druk tijdens het rijden als dat kan de textuur te komen eraf veroorzaken. U nodig drie tot vier lagen voor een goede werking.
Hoop dat dit artikel heeft u een goed genoeg idee over hoe popcorn plafonds schilderen? Maak deze popcorn plafondschildering, een gezin baan en samen doen. Ik ben ervan overtuigd dat u veel plezier hebben!

No comments:

Post a Comment