Sunday 19 February 2012

Food Processor

Voedselverwerkende industrie zijn keukenapparatuur die repetitieve taken om het voedsel bereidingsproces steun uit te voeren. Het eerste voedsel processor werd uitgevonden door Carl Sontheimer in 1973. Zodra het belang van deze keukenmachine is begrepen door de mensen, het werd een groot succes in de industrie.
De bereiding van voedsel wordt eerst snijden, raspen, in dobbelstenen snijden, pureren en ga zo maar door. Deze processen verbruiken meer inspanning en tijd voor de kok. Als dit moet worden gedaan voor een groot aantal mensen in hotels, mensen moeten worden ingezet voor deze stappen. Met een food processor, een eenmalige investering alleen nodig is. De food processor kan een of alle van deze banen binnen enkele minuten en de ingrediënten van het recept klaar zullen zijn om direct te koken.
Het kennen van de behoefte aan voedsel-processor, begon iedereen te kopen voor hun huis. Tegenwoordig, geen elektrische apparatuur die de kok assisteert en vereenvoudigt het handwerk wordt genoemd als een foodprocessor. In de elementaire voedselbehoeften processor is de blender die moet wat water worden toegevoegd aan het ingrediënt en wanneer u op de macht, de gemengde ingrediënten klaar zal zijn in slechts 2 minuten.
Het eerste voedsel processor bestond uit een kom met ronddraaiende messen aan de basis. Zodra de messen start draaiende, is het ingrediënt dat kan plantaardige of kaas of vlees of wat dan ook in stukken gesneden direct. Dit sterk verminderde de tijd die betrokken zijn bij het verkrijgen van de ingrediënten klaar voor het koken.
Moderne food processors bevatten een motor die de verticale as draait. De kom past rond de as en het is gemaakt van plastic. De snijbladen zijn bevestigd aan de motoras. Wanneer de motor start, de messen draaien en snijd de ingrediënten in de kom. De schaal zal worden afgedekt met een deksel om de ingrediënten te voorkomen dat stroomt naar buiten. Het deksel heeft een vulopening met behulp waarvan de ingrediënten worden toegevoegd.
De kommen of de potten in de food processor komen in drie maten - mini, medium en large. De motor is het zwaarste deel van het apparaat. Afspraken worden gemaakt in de as zodanig dat de kom goed past en wordt vergrendeld in de schacht voor een maximale slijpen. Er zal een schakelaar die beschikbaar zal zijn met de food processor om de snelheid van de motor controle. Wanneer de motor snel draait, slijpen fijner is bereikt. Vandaag, de messen zijn afneembaar van het apparaat. Verschillende bladen worden geleverd met het apparaat voor droog slijpen, mengen, kneden en zo verder. De food processor wordt voornamelijk gebruikt om de tijd die je besteedt in de keuken op te slaan. Voor het kopen van een food-processor moet je concentreren op de kwaliteit.
Je hebt aan een levensmiddel processor die alle bijlagen die u nodig heeft te kopen. Je moet ervoor zorgen dat de messen zijn afneembaar. Diverse messen voor het mengen, pureren, hakken, raspen, mengen en snijden zijn beschikbaar. De kom of pot van het voedsel verwerker moet worden gemaakt van hoogwaardige kunststof die niet breken of versplinteren. Met de ontwikkelingen op dit gebied, kommen met verschillende kleuren beschikbaar zijn. Grind en op te slaan containers zijn ook beschikbaar, zodat u kunt het gemalen ingrediënt voor toekomstig gebruik in de koelkast. Ervoor te zorgen dat uw voedsel processor werkt in de 750 watt bereik. Dit vermogen is ideaal voor thuisgebruik.
Voedselverwerkende industrie dat uittreksel sap uit de vruchten zijn ook apart verkrijgbaar in de markt. Deze levensmiddelen processoren hebben verschillende hulpstukken voor het uitpersen van citrusvruchten en vlezig fruit.
U hebt de verzorging van uw voedsel processor te nemen goed de duurzaamheid te garanderen. Was de messen en potten onmiddellijk na het gebruik van de resterende deeltjes te verwijderen. Zoals de keukenmachine is een elektrisch apparaat te houden uit de buurt van water. Na het wassen van de potten, veeg ze met een schone doek, zodat de motor niet worden aangetast met het vocht. Voedselverwerkende industrie van essentieel belang zijn apparatuur in de keuken en in dit decennium zult u niet vinden een keuken zonder voedsel processor. Als u nog niet een eigen, niet afval uw tijd en u kunt gaan winkelen voor uw voedsel processor.

No comments:

Post a Comment