Friday, 3 February 2012

Het ontwerpen van een tegel Backsplash: Keuken Backsplash tegel ontwerpen

Zoals we hebben een lange tijd in de keuken voor het koken en andere huishoudelijke taken, is het essentieel dat we de uitstraling van onze keuken te handhaven. Als uw keuken heeft een shabby look, ik weet zeker dat u niet zou willen om daar te blijven voor lang. The backsplash gebied is een zeer klein is. Daarom krijg je veel ruimte om te experimenteren met verschillende keuken backsplash tegel ontwerpen met een relatief kleine investering. Het ontwerpen van een tegel backsplash zullen ook bescherming bieden aan de onderliggende muur die op andere wijze bloot aan zoveel splash is tijdens de dagelijkse koken.
Ideeën voor keuken tegel Backsplash
Backsplash tegels zijn de meest geprefereerde die vanwege de eenvoudige reden dat zij een brede waaier van verscheidenheid. Het heeft zo veel soorten kleuren, textuur, stijl en kleuren. Er zijn nog andere redenen, zoals ze kunnen zeer eenvoudig worden geïnstalleerd.
Dambord design is een van de meest voorkomende vormen van de keuken backsplash tegel ontwerpen. Hiervoor heb je een plexiglas die moet worden vastgesteld op backsplash regio met metalen krammen. Vervolgens neemt van twee verschillende kleuren stick-on holografische tegels en voegen ze op het plexiglas in alternatieve volgorde. Zorg ervoor dat een schaduw van de tegel donker is en de andere is licht om het dambord look te verkrijgen.
U kunt geven een eigentijdse uitstraling naar de keuken inrichting door het ontwerpen van backsplash met een combinatie van glazen tegels en marmer. Gebruik uw creatieve ideeën om te denken van het soort patroon dat u wilt zien op uw backsplash. Allereerst thinset moet worden toegepast op de backsplash muur, en na een paar minuten stok de glazen tegels op de muur nadat hij lijm op de achterzijde van elk van hen. Op dezelfde wijze, knikkers moeten worden vastgesteld op basis van het ontwerp. Wachten op een dag voordat je de specie op de tegels.
You kunt ook installeren vinyl keuken backsplash tegels die van de schil en plak ras, op de keuken backsplash. Ze zijn eenvoudig te installeren en een eenvoudige en serene look geven aan de keuken. Een sjabloon maken en installeren van de vinyl tegels per die design. Mozaïektegels zijn een andere optie die uw backsplash een aantrekkelijke uitstraling kan geven.
Keuken Tegel Backsplash Patronen
Handgeschilderde tegels backsplash is een uitstekende manier van ontwerpen een tegel backsplash. Je krijgt zo veel keuzes voor dit in termen van thema's. Er kan een bepaald patroon dat je wilt maken of u kunt zetten een enkel ingericht tegel rechts bij het centrum van de backsplash muur. Het kan worden omschreven als een mooie keuken tegel backsplash tegel kunst.
Er zijn een breed scala van texturen van tegels die beschikbaar zijn in de markt. U kunt combineren al deze texturen voor het ontwerpen van een tegel backsplash. For Bijvoorbeeld, als je glas en keramische tegels samen te gebruiken, zal het een volledig uniek kijken naar de keuken. Dit soort regelingen helpt te benadrukken alle verschillende oppervlakken van de keuken.
Als je niet zelf wilt beperken met slechts een of twee rassen, maak dan een grote verzameling van alle tegels die uw keuken past. Verzamel zoveel kleuren en vormen, texturen van die tegels die uw ogen vangt. Fragment ze in een aantal interessante vormen en maten. Nu uw creatieve ideeën om een ​​specifiek patroon met ze te gebruiken op een vlakke ondergrond en voeg ze aan de muur een voor een dienovereenkomstig. Of anders, kunt u ook ze in een willekeurige volgorde. Op deze manier kun je een exclusieve op maat gemaakte ontwerp voor uw keuken backsplash.
Een ding moet in gedachten worden gehouden, dat terwijl de beslissing over keuken backsplash ideeën, het ontwerp goed moet fuseren met de aangrenzende keuken aanrecht. Keuken backsplash tegel ontwerpen moeten ook een soort van coördinatie met de rest van de keuken te ontwerpen. Dus gaan met het ontwerp van een tegel backsplash, en maak uw keuken kijken dat alles groter.

No comments:

Post a Comment