Saturday 18 February 2012

Manieren af te raken van fruitvliegen

Huizen, restaurants, supermarkten, kruidenier winkels, enz. zijn de gemeenschappelijke plaatsen waar je kunt vinden fruitvliegen. Gerijpte of rotte groenten en fruit zijn de belangrijkste attractie voor fruitvliegen. Tomaten, meloenen, aardappelen, rotte bananen, rotte of half-cut appels en soortgelijke producten ongekoeld zijn aangetast door deze insecten. Fruitvliegjes gedijen voor slechts tien dagen. Deze periode is voldoende voor besmetting en fok ook. Hun bron van voedsel is ook hun broedplaats. Preventie is de beste manier om zich te ontdoen van fruitvliegen. Hier zijn een aantal effectieve methoden van ongediertebestrijding.
Elimineer Bronnen van Aantrekking!; Rijpe vrucht mag niet onbeheerd worden opgegeten. Ze moeten ofwel worden gekoeld of verwijderd. Vruchten die de openingen te wijten aan een doorsnijdt, beschadigt of een voedingsbodem voor dergelijke insecten hebben. Duizenden fruitvliegen kan kweken in een enkele rotte aardappel of ui. Als je thuis rijpe bananen te brengen, ervoor te zorgen dat ze niet worden overgelaten aan de over-rijpen of rotten. Overrijpe bananen hebben de neiging aan te trekken deze vliegen gemakkelijk. Blikjes frisdrank, cider blikken en blikjes bier moet ofwel worden gereinigd met normale afwasmiddel, of verzegeld in een luchtdichte plastic zak. Deze containers moeten goed worden afgedicht. Fruitvliegjes meestal ras onder de deksels en de uitgekomen larven teisteren de containers. Het is ook verstandig om uw keuken de ramen en deuren voorzien hebben met strakke schermen. Dit voorkomt dat de fruitvliegjes van het invoeren van de kamers.
Als dat niet insecticiden, hoe zich te ontdoen van fruitvliegen nature? Er zijn verschillende effectieve manieren om zich te ontdoen van fruitvliegen. Azijn, wijn, suiker en dergelijke zoete producten zeer aan te trekken fruitvliegjes. Je kunt je voorbereiden mengsels met behulp van dergelijke producten en val de vliegen.
How to Get Rid van de fruitvliegen met azijn?; Laat een paar druppels appelazijn in een pot en bedek de mond van de pot met een papieren trechter. Zet het potje waar de fruitvliegjes zichtbaar zijn. Als fruitvliegjes zijn aangetrokken tot azijn, zullen zij in de pot door middel van de trechter en vast komen te zitten. Later kunt u vernietigen vliegen of vrij te laten buiten.
Maak een mengsel van witte azijn en regelmatige afwasmiddel. Roer het mengsel en voeg langzaam water aan. Bubbles zal beginnen aan de oppervlakte drijven. Vanwege de geur van azijn, de vliegen worden aangetrokken tot het mengsel en wordt gevangen in de vloeistof.
Dit is een van de eenvoudige manieren om zich te ontdoen van fruitvliegen en vernietigen. Doe wat appelcider azijn in een ondiepe schaal en dek de kom af met een plastic wrap. Zorg ervoor dat de het plastic heeft de kom naar behoren gedekt zijn zonder dat er hiaten aan de randen. Nu, met behulp van een tandenstoker of een naald, Punch enkele gaatjes in de bekleding. De zoete geur van azijn zal de vrucht te lokken vliegen en krijgen ze in de kom door de gaten. Zodra ze binnen zijn, wordt het moeilijk voor hen om een ​​uitgang te vinden.
Stik de Vliegen!; Een doeltreffende en goedkope mengsel van melk, suiker en gemalen suiker is ook nuttig in het vernietigen van fruitvliegen. Vorm dit mengsel door het nemen van kleine hoeveelheden van elk van de genoemde items en laat het voor 5 - 10 minuten. Nadat je giet het mengsel in een ondiepe schaal, ziet u de fruitvliegjes krijgen aangetrokken tot deze. Uiteindelijk, de vliegen zal sterven en stik.
Gebruik de oven!; Bewaar alle levensmiddelen in uw koelkast en maak de gerechten en blikjes. Plaats een stukje rijpe banaan of groenten in de oven en laat de deur open voor bepaalde tijd. Na een paar uur zult u zien dat de fruitvliegjes zijn begonnen het eten van de vrucht. Sluit de oven en draai je de temperatuur tot ongeveer 200 º Celsius. Deze hoeveelheid warmte is voldoende om zich te ontdoen van de vliegen. Vergeet niet om de oven schoon en dat ook goed.
Permanente uitroeiing; Na de besmetting met fruitvliegjes, dan wordt het moeilijk te vinden hun voedsel en kweekbron. Echter, zoals eerder vermeld, hun voedsel en kweekbron zijn hetzelfde. Probeer alle mogelijke voedselbronnen (rotte vruchten of groenten) vinden in uw huis, vooral in uw keuken. Nadat je ze hebt gevonden, beschikken in luchtdichte zakken. Zodra het voedsel en kweekbron worden verwijderd, insecticiden (alleen aanbevolen enen) kunnen worden gespoten om fruit te elimineren vliegen permanent. Echter, als het proces van groenten of fruit wordt rotte blijft, bent u terug waar je begonnen bent. Dus permanente uitroeiing impliceert volledige beperking van dergelijke gewoonten.
Voorkomen is altijd beschouwd als een meer haalbare optie is dan genezen. Het voorkomen van besmetting in de eerste plaats is beter dan de aanneming van verschillende home remedies voor fruitvliegen. Minimaal gebruik van insecticiden en soortgelijke producten is een pre. Een goed onderhoud van drainagesystemen in huizen helpt ook preventie. Kortom, een goede hygiëne is de beste manier om te voorkomen en te ontdoen van fruitvliegen en alle andere vormen van besmetting.

No comments:

Post a Comment