Friday 24 February 2012

Office Pranks

Denk dat je moet verlevendigen de sfeer in uw kantoor? Of je moe van sulky gezichten om je heen naar je werk? Voor sommigen, welzijn op het werk is een zeer ernstige zaak in de mate dat ze zelfs te lachen vergeten bij hun collega's. (De enige mogelijke glimlach zou de smiley's die hij / zij gebruikt tijdens het chatten) Handhaving van een goede gedragscode op het werk nodig is om een ​​zekere mate. Maar men moet ook van mening dat de meesten van ons een grote tijd van de hele week doorbrengen op het werk, dus met een leuke gevulde ruimte nodig is om een ​​gevoel enthousiast te houden over komen om te werken. Als je denkt dat je nodig hebt om een ​​paar lacht op je werkplek, lees dan verder voor een aantal grappige, hilarische en zelfs betekenen kantoor streken toe te voegen!
Grappige ideeën voor Office Pranks (Gebruik ze op eigen risico!):; Vul een papieren bekertje met water, koffie, frisdrank of vruchtensap, wat u kunt uw handen op. Bevestig een touwtje aan de ene kant van de beker. Gebruik een tape of nieten aan de beker. Bewaar deze hoog, op een plank. vaststelling Laat de string van deze beker bengelen. Ik weet zeker dat er vele nieuwsgierige collega's die er zijn, die gebonden zijn aan de string te trekken! Doen de controle van uw lachen toen het spul douches neer op hem / haar.
Dit kantoor grap is nogal een oude en ook succesvol. Proberen dit op dat vooral norse collega! Gewoon gaan tot hem / haar of de persoon die buzz over de uitbreiding te informeren dat de baas of het team te leiden heeft hem de naam / haar voor een belangrijke vergadering. Kijk de persoon te gaan naar de kamer en klop alleen worden verstuurd in haast!
De volgende Office-grap is beetje op de gemener zijde. Hier krijg je een doos vol donuts en bewaar ze in de koelkast voor een paar dagen. Houd ze tot ze uitdrogen. De volgende dag, breng ze naar uw kantoor, en houd de doos open op uw bureau. Fijnproevers zijn gebonden aan hun handen duik in de doos en neem een ​​hap, zonder echt na te denken tweemaal! Het spreekt vanzelf dat ze niet zal je aanpak voor iets eetbaars!
Office grappen kunnen variëren van het grappig om degenen die op de gevaarlijke kant. Dit kantoor grap kan goed werken voor een grote organisatie. Ben je moe van saaie vergaderingen die nergens eigenlijk krijg je? Voeg nog een vergadering aan de eindeloze lijst van de vergaderingen. Post een nep-bericht over een leuke voldoen buiten voor wat plezier en spelletjes. Worden de betrokken toeschouwer als mensen te verzamelen en in de war raken en in principe een uur te verliezen in de saaie dagelijkse routine, proberen uit te vinden wat er gaande is! Hopelijk kan dit eigenlijk geef je een kans om eruit te komen en plezier te hebben.
Als het gieten katten en honden die er zijn, kun je eigenlijk een aantal leuke en juichen in een saai en vervelend dag. Gebruik wat lichte prullaria of stukjes papier en vul ze in de paraplu, die behoort tot uw collega en wordt overgelaten door de tabel. Stel je zijn / haar verbazing toen de paraplu wordt geopend buiten en de rommel valt allemaal voorbij!
Dit kan men zeker beland je in de problemen als je gepakt wordt. Als u toegang hebben tot onze collega's computer of toevallig op zoek naar zijn mailbox onbeheerd achter, stuur dan een 'I love you' E-mail over een gemeenschappelijke vriend of collega die deze grap sportief te nemen. De hel kan breken verliezen, dus beter oppassen!
U kunt zelfs daling van de bij de lokale grap winkel of blader online en kijk door websites die funny stuff voor grappen te verkopen. Er was een interessant kwam ik in zo'n winkel die mijn vriend bang van zijn verstand. Een stelletje pralines slim vermomd om naar te kijken als alle gerenommeerde merk had nep, plastic kakkerlakken in verpakt. Een ander ik me kan herinneren is deze coole badge die eruit ziet als een bloem. Dit is bevestigd aan een dunne plastic buis dat een klein plastic container gevuld met water aan de andere kant heeft. Elke keer als iemand komt die bloem opgespeld op je schouder te bewonderen, het mondstuk druk van onderen (het moet worden verborgen in de zak) en horloge het water naar buiten spuiten op het gezicht van de bewonderaar! Hij / zij zal twee keer nadenken de volgende keer dat ze bewonderen uw accessoires.
Hebben een leuke tijd met deze zetel grappen, maar sturen duidelijk uit de problemen op hetzelfde moment! Immers, hoef je niet wilt dat iemand u de tabellen op je!

No comments:

Post a Comment