Thursday, 9 February 2012

Manicure

Manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor handen en nagels. Manicure behandeling kan de behandeling alleen de handen of vingernagels of beide. U kunt het zelf thuis doen of een manicure zal het voor u doen op zijn of haar salon of spa. Het woord manicure is afgeleid van het Latijnse woord manus, die handen en genezing betekent, wat zorg betekent.
Doel en de voordelen van manicure
Het belangrijkste doel van de manicure behandeling is om het uiterlijk te verbeteren en van uw handen en nagels te voelen. Een ander doel is te reinigen, te versterken, de vorm, aantrekkelijk en soms zelfs je nagels jurk te maken. De andere voordelen in verband met manicure omvatten:
Het verbetert de gezondheid en de textuur van uw handen en nagels. ; Het helpt bij het voorkomen van hang - nagel formatie. ; Het kan helpen bij de behandeling van pijnlijke of beschadigde huid, indien aanwezig rond de nagels. ; Het helpt bij het voorkomen van schade zoals nagels broos tips, sneden of splitst. ; Massage die vaak gepaard gaat manicure helpt bij het verbeteren van de gezondheid van de huid door het verhogen van de bloedcirculatie. ; Door het verbeteren van de gezondheid van de huid, het ontmoedigt de rimpeling van de huid op de handen. ; Tools en Supplies gebruikt voor Manicure
De meest voorkomende manicure instrumenten zijn onder meer:
Kom warm water; Nail snijders of Nagelknipper; nagelborstels, Nail filer; Nail buffers; Cuticle mes en scheren; Cuticle pusher, Orange stick, de meest voorkomende manicure leveringen omvatten:
Wattenstaafjes; Vloeibare zeep; Cuticle Remover, Cuticle room, nagelriemolie, hand-en bodylotion voor massage; nagelreinigers, nagellak, nagellak remover, Sanitizing sprays, handdoeken; orde van manicure
Verwijder uw oude nagellak met de hulp van nagellak remover met behulp van wattenstaafjes. ; Bestand je nagels met behulp van een spijker cutter of een spijker in de gewenste vorm filer in een richting. ; Doe wat vloeibare zeep in warm water en genieten van je handen in het voor enkele minuten. Dit zal helpen bij het verzachten van de nagelriemen. ; Reinig de cuticula met Cuticle Remover. ; Wrijf wat bedrag van cuticula crème op de nagelriemen. ; Duw de nagelriemen terug met een oranje stick of een cuticula duwboot. ; Masseer uw handen met een hydraterende handcrème. ; Breng een basislaag en laten drogen voor een minuut. ; Breng een eerste laag van de nagellak. ; Wanneer de eerste laag van de nagellak droog is, passen de tweede laag voor een diepere kleur. Beginnen altijd met een zijde van de nagel en dekking van de nagel in drie slagen. ; U kunt de linker strepen met een nagellakremover gedept in katoen doekje. ; Laat de nagellak goed drogen en breng vervolgens de toplaag van de nagellak. ; Na afronding van de procedure manicure vergeet niet te saneren alle gereedschappen en benodigdheden met desinfecterende sprays. Droog ze en bewaar ze tot de volgende manicure procedure.
Verschillende typen van Manicures
Er zijn veel verschillende soorten manicures beschikbaar. De volgende stappen die tijdens een van de manicure types uitgevoerd zijn hetzelfde. Dat wat onderscheidt een type van een ander is de verschillende vorm van de nagels en toepassing van verschillende oliën en crèmes.
French Manicure: Dit is de meest populaire vorm van manicure. Het gaat om de toepassing van duidelijke of spijker-gekleurde nagellak op het lichaam van de nagel en puur witte nagellak op de tips van de nagels. De nagels worden gevormd rond, ovaal of vierkant per verlangen.
Paraffine Manicure: In dit soort manicure, ofwel uw handen worden ondergedompeld in was of warme wax wordt gewreven in uw nagels. Dit zal uw handen zacht.
Hot Stone Manicure: In dit soort manicure, handmassage is gegeven met behulp van hot stone therapie.
Luxe Manicure: Dit soort manicure omvat het gebruik van paraffine en verwarmde wanten voor het verzachten en opwarming van de handen en hydrateren van de nagels.
Spa Manicure: Dit soort manicure bevat enkele extra stappen dan de normale manicure als een hydraterende masker of een aromatische zout wrijven.

1 comment:

  1. We would like to introduce you our company as a real Manufacturers and Exporter of all Kinds of Manicure & Pedicure Instruments (Eye Brow Tweezers, Salon Beauty Scalars, Edge Cutters , Corn Cutter, Shaving Razors, Beauty Pushers, Cuticle Nippers, Nail Cutters, Nail Files, Foot Scrapers), Manicure/Pedicure Kits & Scissors (Razor Edge Scissors, Hair Cutting Barber Scissors, Barber Thinning Scissors, Cuticle Nail Scissors, Embroidery Scissors, Household Scissors, Pet Grooming Scissors, Tailor Scissors) in Sialkot-Pakistan.

    visit beautybone.com

    ReplyDelete