Tuesday 21 February 2012

Bruidstaart Stijlen

Bruidstaart is niet alleen de belangrijkste kern van de bruiloft, maar zij vertegenwoordigen het geluk van de pas getrouwd echtpaar. Huwelijk planning niet alleen om huwelijksreceptie planning, maar men ook heeft om te beslissen de bruidstaart stijl. Je hebt zoveel nieuwe, ingewikkelde bruidstaart ideeën die men de neiging om in de war raken! Weet je de geschiedenis achter bruidstaarten?
Geschiedenis van Bruidstaarten; In het oude Romeinse rijk, voordat ijsvorming werd uitgevonden, een brood van gerst brood werd gebakken voor het huwelijk. De bruidegom had een stukje van het brood en breek het overgebleven stuk over het hoofd van de bruid, als symbool van macht over zijn vrouw.
Een stapel van kleine zoete broodjes in een grote stapel werd bewaard in de voorkant van de newly weds in middeleeuws Engeland. Het echtpaar werd gevraagd om elkaar te zoenen in deze stapel. Als ze succesvol in het kussen, het symbool dat het paar zou zijn gezegend met veel kinderen.
De bruid taart was een vast onderdeel in bruiloften in de vroege 19e eeuw. Het was een regelmatige mutton taart met een glazen ring binnenin verborgen. Het was een oud gezegde dat de dame die vindt dat de ring zou de volgende bruid.
De late 19e eeuw zag bruidstaarten de overname van Pie van de bruid. Aanvankelijk bekend als taart van de bruid, ze waren eenvoudig, een gelaagde pruim gebak. Uiteindelijk, cakes de bruiloft begon te evolueren in verschillende bruidstaart ontwerpen en bereikt de uitgebreide bruidstaart stijlen van vandaag.
De oude traditie van de vroege Amerikaanse huwelijksceremonies was de bruidegom taart. Deze taart werd meestal donker van kleur en was gedacht worden bediend door de bruidegom aan het bruidsmeisje met een glas wijn. Een ander volksverhaal zegt de bruidegom taart moest gered worden en moest worden gegeten met vrienden na de huwelijksreis. Hoewel deze ceremonie is niet op grote schaal waargenomen, is het nog steeds te zien in een aantal van de zuidelijke Amerikaanse staten.
Dus nu dat je weet hoe dit huwelijk traditie van de taart te snijden ontstond, laat ons concentreren op de verschillende bruidstaart stijlen. ; Traditionele bruidstaart: De traditionele bruidstaart is de meest populaire bruidstaart stijl. Het is meestal een trapsgewijze taart gescheiden met pilaren en bedekt met koninklijke of fondant icing. De taart is versierd met een miniatuur replica van de bruid en bruidegom. Enkelvoudige bloemen worden ook gebruikt voor taartdecoraties.
Eigentijdse stijl: Deze bruidstaart stijl is een gestapelde taart met lagen bovenop de andere. Deze taart is versierd met verse bloemen of eetbare suiker bloemen. De bloemen zijn meestal ontworpen als de bloemen op de bruidsjurk.
Cascade Style: De cascade bruidstaart stijl bestaat uit sokkels. Deze zuilen variëren in grootte van groot naar klein. De bruidstaart ontwerp kan ovale of ronde of vierkant zijn. De symmetrie en de piramidale vorm van deze taarten geven een esthetische kijk op de bruidstaart ontwerp. De taarten kunnen worden uiteenlopende designs, kleuren en smaken.
Artistiek: Je kunt je fantasie de vrije loop bij het bepalen van de vorm en het uiterlijk van uw bruidstaart ontwerp. De taarten weerspiegelen de persoonlijke gedachten van de newly weds. ; Wedding Cake Recepten en poedersuiker; Gebruik je creativiteit in het kiezen van de verschillende heerlijke bruidstaart recepten en poedersuiker om uw bruidstaart speciaal. U kunt kiezen uit cappuccino aroma, citroen, limoen of sinaasappelsmaak gebak. U kunt proberen verschillende variant van de populaire smaak chocolade met amandelen, cashewnoten, fruit en walnoten. De Mexicaanse chocoladetaart, dubbele fudge duivel cake en Duitse chocoladetaart zijn enkele van de heerlijke bruidstaart smaken. Er zijn vele interessante en ongewone smaken zoals wortelen, kruiden, vanille, banaan, pompoen, appel, marmer, kokos en rode marmer. Kies een unieke smaak voor uw bruidstaart, dat een voorsprong op de traditionele taarten heeft.
Andere bruidstaart recepten om de smaakpapillen van de bruiloftsgasten te verleiden zijn Cassata, verse aardbei taart, Italiaanse slagroomtaart, sinaasappelmarmelade en citroentaart, ananas taart en frambozen likeur taart.
De bruidstaart recepten voor unieke smaken ijs zijn boter, slagroom, fondant, marsepein, gesponnen suiker en pastillage. Ganache is een andere dergelijke unieke glazuur smaak die is gemaakt van een combinatie van chocolade en slagroom. Het is uitgegoten over het gebak voor een glas-achtige chocolade. U moet beslissen over de bruidstaart ontwerpen, kleuren en smaken met de bruidstaart bakker en komen met een taart die uniek is en een van een soort.
U kunt brainstormen met de bakker en met mooie komen, betoverende bruidstaart ontwerpen. U moet plaatsvinden van de bruidstaart om ruim van tevoren en hebben de bestelling en details over de bruidstaart stijl geschreven op papier van de bakker of bruidstaart leverancier. De bestelling moet ook de datum, tijd en plaats van levering, het bedrag van de betaling en andere leveringskosten instructies. Vraag uw bakker om u te voorzien van een mini-replica van de taart vóór de afronding van de opdracht voor de 'grote dag'. Ga je gang en hebben een doorsnee van plezier en opwinding met uw bruidstaart!

No comments:

Post a Comment