Thursday 16 February 2012

Hoe kan ik een wenteltrap Bouw

Wenteltrappen zijn bijzonder goed wanneer de beschikbare ruimte voor het bouwen van een trap zeer beperkt is. In het algemeen, is een outdoor wenteltrap gebouwd om een ​​dek en de overdekte degenen voor het hok binnen het huis te openen. Sommige mensen ook kiezen voor een wenteltrap, enkel omdat haar ziet er geweldig uit de interieur versterkt en heeft een nostalgische uitstraling met haar verbonden. Metalen wenteltrappen die gewoonlijk worden gebruikt zijn gemaakt van gesmeed ijzer of staal. Een andere optie is een wenteltrap gemaakt van hout. U moet vooraf toestemming van de lokale overheid in je omgeving om een ​​wenteltrap in uw huis te bouwen. Daarom aan uw wenteltrap plannen uit te voeren, zorg ervoor dat u de nodige formaliteiten vervullen om de vereiste vergunning te verkrijgen.
Planning en voorbereiding
De eerste stap die betrokken zijn bij de voorbereiding is te achterhalen van de exacte plek waar je wilt op te zetten van de wenteltrap in uw huis. Waar nodig, maak een gat in de vloer van de bovenste verdieping. Hoewel de muur speelt een belangrijke rol in het toevoegen van kracht om de spiraal geval in gedachten houden dat de locatie van de wenteltrap niet moet worden ergens te dicht bij de muur. Anders zal je geconfronteerd met een veel moeite tijdens het installatieproces. Je moet veel moeite om de gewenste draai-en hoofdruimte recht te halen te nemen.
De trap moet worden vastgesteld op een dergelijke plaats wanneer er voldoende hoofdruimte. De gebruikelijke norm is dat aan de bovenkant trappen, moet er een stahoogte van 6 voet 6 duim. Neem de nauwkeurige metingen van de hoogte en de diameter van de trap die 2 centimeter van de ruimte van de wanden en de vloer voor de leuningen omvat. Voor de toepassing van de berekening van het loopvlak hoogte, metingen van de breedte van de buitenkant van de stappen moet rekening worden gehouden.
Het bouwen van een Spiral Staircase
U kunt een DIY wenteltrap (of doe het zelf) kit van de fabrikanten na het selecteren van het juiste ontwerp van hun catalogi. Of anders, kunt u om een ​​lokale vakman in staat om een ​​wenteltrap ontwerp met een ontwerp dat past bij uw interieur te ontwerpen. Een wenteltrap kit bestaat uit: - een stevige paal voor het centrum van de trap, trappen en beugels die moeten worden gehecht aan de paal, en een ronde klem voor het bevestigen van de trap naar de centrale stok. De klem bestaat uit een brace om de trap rustte. De trap is verder versterkt met de steun van de muur.
Beginnen met het proces om een ​​wenteltrap gebouwd door het snijden van alle de trap risers op een moment in een specifiek patroon van uw keuze. Zorg ervoor dat de breedte is 4 cm alleen. Je moet het gebruik van een veelvoud van stukken hout te maken voor een riser. Schuur de snijtekens van het hout met behulp van een schuurpapier om een ​​glad oppervlak te maken, en dan samen voegen ze allemaal met lijm.
De volgende stap is om de centrale stok te installeren in de vloer. De lengte van deze paal moet gelijk zijn aan de hoogte van het bovenste niveau vloer van de benedenverdieping. Ervoor te zorgen dat het probleem is opgelost je goed op de grond of anders zal blijven bewegen heen en weer. Om het veilig is, kunnen de bovenkant van het centrum paal worden vastgesteld met behulp van een schietlood. Het volledige gewicht van de trap komt op deze paal, dus het moet kunnen weerstaan ​​die druk.
In de eerste plaats om de stappen aan de bovenkant en de onderkant van de paal moet worden vastgelast aan de paal, en vervolgens de resterende stappen moeten worden geïnstalleerd en aangesloten op de paal. Installatie van handreling aan de wenteltrap is een beetje een lastige taak. Mensen zonder de juiste timmerwerk vaardigheden kan het moeilijk vinden. Om te voorkomen dat elke vorm van gedoe, is het beter om die hekken die bedoeld zijn voor wenteltrap enige vorm op de markt te kopen. Ze worden begeleid door instructies voor installaties. Ga door die zorgvuldig en dienovereenkomstig te installeren de hand leuningen.
Als u van plan om een ​​wenteltrap in het huis voor een loft of een zaal op de tweede verdieping te bouwen, moet het plafond van de kamer te hoog. Of anders, het zal niet genoeg hoofdruimte en je hoofd kan krijgen gekwetst tijdens het beklimmen van de trap. Wenteltrap kan zowel stoer en elegant tegelijk, dus ga je gang en kies de juiste keuze voor uw huis.

No comments:

Post a Comment