Monday 20 February 2012

Indoor Gardening Tips

Als u geen ruimte voor een tuin en hunkeren worden omgeven door veel groen het hele jaar dan moet u zeker venture in de binnenlucht tuinieren. Binnenshuis tuinieren vereist een zekere mate van betrokkenheid, maar denk over dit-als je eenmaal hebt gepland uw tuin, het zal je muffe kamer veranderen in een groene retraite. Kamerplanten voel je je verfrist en gerevitaliseerd en helpen u te ontspannen en tot rust komen als je thuiskomt van een zware dag op het werk. En alles wat nodig is is een beetje liefde en zorg van uw kant!
Hier zijn enkele tips om uw eigen overdekte tuin maken:; altijd zo nu en dan draai je je planten de richting van de lichtbron. Als kamerplanten hebben weinig bronnen van licht, hebben ze de neiging om te buigen naar die bron. ; Net als mensen, zelfs planten hebben behoefte aan een bad, zij het af en toe! Dit is nodig om alle stof en vuil schoon op de planten. ; Laat voor voldoende ventilatie om uw planten vers. ; Zorg ervoor dat uw planten krijgen genoeg zonlicht. Planten nodig hebben de juiste hoeveelheid zonlicht, het gebrek aan waardoor ze dun en broos. Controleer uw huis en peilen naar de lichtbronnen. Als het huis krijgt weinig zonlicht, koopt een aantal planten die geschikt zijn voor weinig licht kan heersen. De andere optie zou zijn om uw planten buiten in de ochtend en terug te brengen ze weer in de avonduren. ; Water recht op let op uw greens groeien. Te veel droogte of nattigheid is een grote no-no! Gebruik water met kamertemperatuur. Ook zorgen voor de containers en de bodem goede drainage. ; Voeg meststoffen op regelmatige tijdstippen. Houden van het tijdschema als dit zou helpen bij het voorkomen van een overmaat van het hetzelfde. ; Kamerplanten nodig aparte bodem. Vermijd het gebruik van de bodem van de tuin, de reden hiervoor is dat outdoor bodem kan onkruid en andere dergelijke dingen die schadelijk kunnen zijn voor hen bevatten. Probeer de lokale kwekerij voor de container bodem. ; Altijd een register bijhouden van uw installatie. Houd de details zoals de datum van aankoop, de tijd die je waarschijnlijk nog de meststoffen enz.; afwateringsgaten zijn van het allergrootste belang voor de planten. De meeste potten worden verkocht zonder afwateringsgaten daarom moet je gaten maken op de potten zelf. Zonder goede afwateringsgaten, het water in de bodem de neiging om te verzamelen in de pot. Dit zou schade aan de wortels van de plant. ; Wat zijn de instrumenten die worden gebruikt voor het binnenshuis tuinieren?
Je nodig zou hebben de tuin schaar, snoeiers met micro tip messen, bekers met water nozzle, spray flessen, bodem thermometers, digitale klimaat-monitor, warmte matten, troffels, hakploegen, tuin plantmachine en bodem scoopers. Deze zou ervoor zorgen dat u een gemakkelijke manier om te gaan over uw binnenshuis tuinieren proces.
Indoor plantaardige tuinieren:
Hier zijn een paar fruit te overwegen voor de binnenkweek:; Cherry tomaten; 'Gypsy' paprika's; Diverse hete pepers; Komkommers (Short-vined); eikenbladsla van alle soorten; Bush bonen; Kleine-geworteld wortelen; Kleine-geworteld bieten; Radijs; Miniatuur kool; Bundelinrichtingen uien; Spinazie, Aubergine, alsmede de factoren om te overwegen voor indoor plantaardige tuinieren:; Groentenzaad zijn soms moeilijk aan te schaffen op keer. Koop de zaden van tevoren, zodat u kunt uw indoor moestuin beginnen als u wenst. ; Groenten zoals tomaten, zoete / hete pepers, bonen en komkommers moeten warmer overdag en 's nachts temperaturen. Dit zou ervoor zorgen dat ze bloemen en de opbrengst in overvloed. Idealiter kiest u een op het zuiden overdekte ruimte met verwarming. Of gaan voor een die flink opwarmt in de winter van zonne-energie. ; Het overdekte groenteplanten zijn niet altijd dezelfde grootte als de rassen geteeld. Maar de gewassen goed kunnen presteren als alle factoren worden behandeld op het juiste moment. ; Het grote voordeel van de groeiende groenten binnenshuis zou het ontbreken van insecten en ander ongedierte dat kan schade toebrengen aan uw gewassen. Indoor groentetuinen trekken ook andere problemen, zoals insecten gemeenschappelijke kamerplanten. ; Laten we hopen dat u het ontwikkelen van een groene duim en de liefdesrelatie met de jouwe planten is een nooit-een einde!

No comments:

Post a Comment