Wednesday 22 February 2012

Waar komen fruitvliegen Kom Van

Herinner me de tijd kwam je thuis op een rel van vlekjes uitzwermen over uw fruitmand te vinden. Hoewel velen van ons hebben gehoord van fruitvliegen en zeker gezien ze op de meer dan rijpe vruchten, het verhaal van de oorsprong van de fruitvliegjes maakt een fascinerende lezen. Fruitvliegjes (Drosophila melanogaster) zijn twee kleine-gevleugelde insecten van slechts 3 mm in lengte. Geelachtig bruin van kleur, fruitvliegen zijn baksteen rode ogen en zijn te onderscheiden door de zwarte ringen over hun buik. Dus hoe is dat deze wezens lijken magische worden aangetrokken door fruit en andere voedingsmiddelen snel en zonder mankeren, in een overigens insect-vrije keuken? Het antwoord is eenvoudig, fruitvliegjes hebben een zintuiglijke apparaat dat is gewijd aan snuiven de onderscheidende geur van fermentatie. Dit komt omdat de vliegen hebben de neiging zich te voeden met de gist, die broeden op de vruchten, die zijn verder gegaan dan rijp. Dat brengt ons tot de volgende hand liggende vraag is waar komen fruitvliegjes vandaan?
Feiten over fruitvliegen: Oorsprong van fruitvliegen
In tegenstelling tot de publieke opinie, fruitvliegjes niet echt zoals fruit, ze net als de gistende geur van de rotte vruchten. Als een aangelegenheid van de feiten fruitvliegen zijn te vinden in iedere plaats die de geur van gistende voedingsmiddelen of andere vochtige, organische materialen. Rijpe vruchten zoals bananen, aardbeien, perziken en ananas zijn de gemeenschappelijke kweekbronnen. Hoewel ze eigenlijk gedijen in het wild, kunt u vinden fruitvliegen in woningen, supermarkten, restaurants en alle andere plaatsen waar voedsel is toegestaan ​​om te rotten. Het begint allemaal door de vliegen leggen hun eieren in de buurt van het oppervlak van de materie. Terwijl op een moment zijn er ongeveer 500 eieren, deze eieren uitkomen in de larven binnen 30 uur na het leggen van eieren. De larven voeden dan vijf tot zes dagen voor het transformeren tot volwassen vliegen. Zodra deze vliegen hebben zich gevestigd in uw huis, kunnen ze bestaan ​​op een heel scala van vochtige huishoudelijke artikelen, zoals natte dweilen, vuile vaat en zelfs een vochtige vloer.
Ze kunnen verschillende routes nemen om uw keuken, van zijn aangekoppeld op uw kruidenier zakken knijpen in via de schermen, open deuren en scheuren. Terwijl ze het potentieel hebben om het voedsel met ziekteverwekkende organismen en bacteriën worden besmet, in werkelijkheid fruitvliegen zijn vooral overlast plagen die moeten worden weggenomen.
Beëindiging van fruitvliegen
De beste manier om fruit te doden vliegen en maden, is het fokken bron van de vliegen te verwijderen met behulp van enkele eenvoudige huismiddeltjes voor fruitvliegen. Aangezien deze plagen worden meestal aangetrokken tot plekken vochtig, moet je proberen de controle voor het vliegen in de fruitschalen en overal die u hebt opgeslagen fruit en groenten die niet zijn gekoeld. Zodra de voedingsbodem wordt verwijderd, de volwassen vliegen zal niet in staat zijn te reproduceren en voor meer dan 10 dagen stand te houden. U kunt elimineren de resterende vliegt door er een stuk van gistende vruchten of wijn in een pot en plaats een trechter op de mond van de pot. Dus zodra deze vliegen Vul de pot zijn ze niet in staat om eruit te komen. U kunt later vernietigen of gewoon vrij te laten in de buitenlucht.
Verder te weten over wat doodt fruitvliegjes en voorkomt besmetting, lees dan dit artikel over manieren om zich te ontdoen van de fruitvliegen. Onthoud dat de beste manier om jezelf te ontdoen van fruitvliegen is, houden de boel schoon of anders zult raken met de volgende partij vrucht vliegen, op de vruchten en groenten.

No comments:

Post a Comment