Saturday 11 February 2012

Kraan Repair Instructies

Het was een heldere en zonnige dag. De hele familie was thuis. Gesprekken en thee, met koekjes en gebak. Het was bijna alsof er niets kon de schoonheid en de sereniteit van de dag verpesten. Alle van een plotselinge, zien dat ze wateroverlast uit de ruimte grand PA's. Ze hebben allemaal haast om te zien wat de deal is. Blijkbaar had hij verliet de douchekraan aan. Maar op hem te vragen en controleren van de kraan, komen ze te weten dat het uit was. Dus waar kwam al het water vandaan? Het was niets anders dan een kraan LEK. Als ze zouden niet snel iets aan doen, zou het hele huis overstroming. Wat moet ze doen?
OK Ik weet dat het verhaal is een beetje extreem. Toch kan een gebroken of beschadigde kraan veroorzaken heel wat schade aan het huis, evenals het stuk van de geest van de bewoners. Zoals ik al heb meegemaakt zoals een sanitair travestie in het verleden, heb ik besloten om mijn kennis en bevindingen met u delen.
In principe, kranen zijn uitermate belangrijk in een huis. Ze ontslaan water, waardoor de reguliere, dag-tot-dag-activiteiten relatief eenvoudiger. Daarom kan eventuele schade aan de kraan, indirect, leiden tot schade aan het huis. Meer nog, de bewoners van het huis ook te maken met hun eerlijk deel van de zorgen. Daarom is het erg belangrijk om uw kranen te onderhouden en te repareren, toen gebroken, op zijn vroegst.
Hoe kan ik een kraan repareren, Laten we nu eens beginnen met reparatie-instructies voor die lekkende kraan. De eerste stap is het uitschakelen van de watervoorziening. Het laatste wat je wilt is een stroom van water afkomstig recht op je wanneer je uit de kraan. Als je eenmaal hebt uitgeschakeld de watervoorziening, kunt u overgaan tot het nemen van de kraan hendel los door de knoppen en schroeven. Verwijder vervolgens pakkingmoer, en let niet te litteken metaal. Verdraaien stengel of spil. Dit kan gedaan worden door te draaien in dezelfde richting, zoals je zou het inschakelen van de kraan. Nu, verwijder de schroef die ring in handen heeft. Draai de schroef, indien nodig met behulp van kruipolie. Onderzoekt schroef en stengel, vervangen indien beschadigd. Bevestig de nieuwe ring aan de steel. Installeer assemblage in kraan. Spindel met de klok mee. Met stamcellen in de plaats, zet pakkingmoer weer op. Nu, kunt u opnieuw te behandelen. Ten slotte, controleer op lekkage.
Nu, in het geval de druipende is nog niet eens gestopt door vervanging van de wasmachine, dan is het volgende probleem kan waarschijnlijk een defecte afsluiter zitplaats. Dit probleem kan worden opgelost door het vervangen van de klepzitting. Dit is relatief makkelijker met een tool genaamd een zetel moersleutel. Steek gewoon de stoel sleutel in de stoel en draai hem tegen de klok in. Zodra de oude zetel is uit, het vervangen door een exacte (niet-beschadigd) dupliceren. In het geval dat het vervangen zitting is anders, er is een mogelijkheid van verdere lekkage en kraan schade. Dus, zorg ervoor dat u de te maken enz. van uw huidige stoel en krijg precies dezelfde is. Eenmaal gedaan, controleren op lekkage,
In het geval, de klepzitting is geen probleem, hetzij kon worden ondeugdelijke verpakking of een fout met de O-ring. In beide gevallen moet u vervangen. Zorg ervoor dat het uitschakelen van het water, voordat u de kraan te behandelen. Vervang vervolgens het item dat moet worden vervangen (de verpakking of O-ring). Check, nogmaals, voor een lek.
Als geen van deze kraan reparatie-instructies lijken te werken, kan het zijn dat uw kraan is van een ander type. In beide gevallen moet u een professioneel te komen en u te helpen. Let wel, het spelen met een lekkende kraan is net zo gevaarlijk als spelen met vuur. OK Ik ben weer overdrijven. Maar, een optie die zal altijd werken (vooral bij terugkerende problemen met de kraan) is ter vervanging van de gehele kraan. Dit is meestal een betere optie, als je geen gebruik maakt van een defect onderdeel en dan bent u het oplossen van een flink aantal problemen in een keer.
Ja, dit is waar ik aftekenen. Al het beste met uw kraan.

No comments:

Post a Comment