Friday 17 February 2012

Tweede datum Ideeën

Dus, de eerste dag is voorbij. Het ging goed, er was chemie, klik en alles wat u nodig hebt om de eerste dag geweldig. Het eindigde op een grote noot. Je zei dat je hem zal bellen / haar. Dus wat nu? Wanneer moet je bellen? Wat moet je zeggen? Waar ga je heen?
Voordat we naar de beantwoording van die vragen, moet u eerst zelf een vraag, wat doet een tweede datum bedoel te vragen? Zie je jezelf uit die persoon? Is het gewoon een manier om dichter bij de andere persoon? Of wilt u hem leren kennen / haar beter? Als deze tweede datum is een manier om de persoon beter te leren kennen en ontwikkelen van een betere verstandhouding met elkaar, dan moet de volgende grote dag ideeën uit te werken.
Tweede datum Ideeën # 1 - romantische date; Deze tweede datum idee heeft universele toepasbaarheid. Romantiek is de start voor een relatie. Zelfs als die relatie niet werkt, kan zij instrumenteel zijn om een ​​einde te dingen op een goede en positieve noot. Het opzetten van een gezellige diner bij kaarslicht op een van haar favoriete keuken restaurants. Als je niet weet wat is haar favoriete keuken, dan vasthouden aan een eenvoudig restaurant, maar een chique is. Haar ophalen van haar deur. Niet uit onder haar gebouw. Om een ​​goede maaltijd, van haar keuze. Je kan ofwel gaan voor een station of een wandeling na het diner. Een film is een vrij clichematig idee, dus probeer duidelijk van dat sturen, tenzij ze echt wil kijken naar een. Rozen en wijn zijn een inherent onderdeel van een romantische date. Dus je zou kunnen proberen dat uit, als goed.
Tweede datum Ideeën # 2 - Koffie Datum; Deze tweede datum idee is voor iedereen die zijn nog niet zeker van hun gevoelens over de persoon. Het opzetten van een informele en toch stijlvolle koffie datum. Vraag haar om je te ontmoeten in het cafe, maar als ze vraagt ​​om te worden opgepikt, kon je dat doen, als goed. Tijd doorbrengen met elkaar en hebben gesprekken die je meer zouden vertellen over haar. Op die manier kunt u te weten hoe compatibel u beiden zijn en hoe succesvol kan deze relatie. Zorg ervoor dat u een hapje te eten met koffie, als goed. Voor een kopje koffie datum, zou de beste weddenschap een gezellig kopje koffie huis, dat is niet erg luidruchtig. Aangezien het doel van deze datum is het elkaar kennen, een mooie rustige Coffee House is het element van de eis. Deze tweede datum idee is geweldig om te wennen aan elkaar.
Tweede datum Ideeën # 3 - Outdoor Fun Datum; Deze tweede datum idee is een geweldige manier om quality time doorbrengen met elkaar, terwijl samen iets te doen. Je kon gaan wandelen of skiën samen, of zelfs uit te proberen bungeejumpen. Deze ideeën voor de lol datum zijn geweldig, indien geen van jullie hebben geen angst met betrekking tot deze activiteiten. Als dat het geval is dan op zo'n dag ontwikkel je een goed begrip van elkaar, dat zal je echt goede vrienden te maken, zo niet liefhebbers. Meer nog, de adrenaline rush van deze activiteiten is genoeg om je dichter bij elkaar. Je moet ervoor zorgen dat ze zelfs bereid is om uit te proberen deze activiteiten en worden aan haar zijde in. Wees vriendelijk en ridderlijke, maar laat haar niet slap te voelen.
Tips en ideeën voor de tweede Datum; haar ophalen van haar deur. In het geval dat je haar ontmoet familie of kamergenoot, beleefd en begroeten. ; Probeer niet om haar rush naar intimiteit. Het zal een stevige twijfel in haar hoofd, over je bedoelingen. ; Behandel haar met respect, of je wilt haar weer of niet voldoen. ; Vergeet niet, vrouwen houden van ridderlijkheid, niet chauvinisme. Ja, dienovereenkomstig te handelen. ; Data zijn een manier om dichter bij een persoon die je interessant vond. Zij hebben behoefte aan een niveau van romantiek en plezier, gelijktijdig. Te dien einde, deze ideeën klinken leuk. Dit is waar ik aftekenen! Hebben een geweldige tweede datum. Ciao!

No comments:

Post a Comment