Saturday 25 February 2012

Hoe kan ik uw boodschappen Bill Verminder

Als het soms het gevoel dat uw kruidenier factuur wordt steeds hoger elke maand, kunt u niet verbeelden het. De kosten van voedsel is inderdaad omhoog gaan, en is waarschijnlijk blijven doen in de nabije toekomst. Volgens de statistieken, een gemiddeld groot formaat familie in de VS, van ongeveer vijf of meer leden, besteedt ongeveer 405 dollar per maand op voedsel geconsumeerd thuis.
Dus wat kan je als shopper te doen om te bezuinigen op je boodschappen? Nou, hier zijn een paar tips die u kunnen helpen te verminderen u boodschappen facturen:
Maak een boodschappenlijst: Mensen die gaan winkelen zonder een boodschappenlijstje meestal eindigen om impulsieve aankopen, die dramatisch kan opblazen tot de kruidenier wetsvoorstel. U kunt beginnen door het plannen van een menulijst voor de hele week, maak dan uw boodschappenlijstje volgens haar.
Soms is het beter niet gebruiken een lijst: Als het gaat om groente en fruit in de supermarkt, koopt wat er in het seizoen, goedkoop, en fris. Dit zal bezuinigen op uw factuur, vermeerderd met uw familie zal krijgen om vers en gezond voedsel te eten.
Vermijd het kopen van Convenience items: Wanneer supermarkten termijn iets als voedsel een 'gemak', meestal betekent dit dat ze een flinke hoeveelheid te laden, en je als consument niet eens klagen, en in plaats daarvan kunnen zelfs dankbaar zijn voor het opslaan van je wat tijd. Dus de volgende keer dat je gaat boodschappen doen, kijken wat je hebt in je kruidenierskar. Een aanzienlijk deel van het geld dat je betaalt voor een convenience food item is voor de individuele porties, de verpakking, en natuurlijk de 'gemak'.
Hier krijg je een Kruidenier Dagboek: Noteer elke kruidenier object dat je koopt regelmatig in, evenals de prijs die je meestal betalen voor elk. Als u ter plaatse een bijzonder goede prijs, noteer wat en waar het is. Door dit te doen, zult u in staat om bij te houden wanneer een winkel bijzondere of te koop is echt een goede prijs of is gewoon te adverteren. Ja, op het vinden van een item dat u regelmatig gebruikt, is het een goed idee om het te kopen in bulk. U kunt besparen zo veel als 15-20% op uw kruidenier wetsvoorstel op items gekocht op markdown prijzen.
Uitgegroeid tot een Coupon Collector: Lokale kranten zijn de beste bronnen voor het bijhouden van geldbesparende coupons voor kruidenierswaren. Als u check-up nauw kon je zelfs vinden coupons met zo veel als een dollar korting op bepaalde items. Geldbesparende coupons zijn ook online beschikbaar.
Watch Your Mood: Ga nooit winkelen als je honger hebt. Ook voorkomen dat winkelen als je boos bent of moe. Want dit zijn de momenten waarop je meer kans te bereiken voor die dure goodies en snacks, evenals junkfood. Dus als je net een moeilijke tijd op de werkplek of hebben gehad een strijd te voorkomen, te winkelen.
Koop Alleen Levensmiddelen de supermarkt: Koop geen non-kruidenierswaren bij uw supermarkt. Hoewel het misschien handiger het kopen van uw pijnstillers, tandpasta, wasmiddel en zo verder naar je supermarkt, kunnen ze worden duurder. Het is beter om uit te vinden de prijzen van deze objecten tegen verkooppunten zoals Super Target, K-mart, Wal-mart, etc. Je zou kunnen besparen tot $ 15 - $ 20 per week alleen maar door de aankoop van uw niet-kruidenier items uit een andere plaats in plaats van uw supermarkt.
Ontdek de prijzen van de concurrenten: Stel u bezoekt een andere winkel die in het algemeen je geen winkel uit en vinden een object dat je regelmatig koopt wordt aangeboden tegen een lagere prijs dan uw gewone supermarkt, aarzel dan vooral niet over het vragen uw winkel te overeenkomen met de lagere prijs. Dit is een bijzonder goede manier gebruik te maken van de koopjes op items zoals groenten en vlees waarvoor coupons nauwelijks worden aangeboden.
Online Boodschappen: Terwijl de werkelijke prijzen zullen niet veel verschillen tussen online kruidenier verkooppunten en reguliere supermarkten, maar het zal veel gemakkelijker zijn om de verkoop te vinden, want zij zullen tonen op een webpagina op de klik van een muis. Plus, wanneer je je boodschappen online doen, zal de kans op bezwijken te kopen in een opwelling te verwaarlozen. En, natuurlijk, u bespaart op de brandstof en tijd.

No comments:

Post a Comment