Friday 3 February 2012

Hoe maak je een piratenschip te bouwen

U kunt altijd koopt een op afstand bestuurbare piratenschip voor uw kleine zoon, die houdt van spelen de kapitein van een piratenschip. Hoewel hij de piraat kleding, heeft hij niet een schip voor zich. Building een voor hem met huishoudelijk materiaal, is niet alleen een uitdaging voor u, maar zou ook een groot ding van trots voor je kleintje. Als we kunnen erin slagen om leren hoe je een piratenschip te bouwen en te besteden op een zondagmiddag op, kunnen we daadwerkelijk uit te komen met 'vliegende wateren'.
Hoe maak je een Piratenschip met karton bouwen?; In plaats van geld uitgeven, kan je gewoon pick-up een paar winkels kartonnen dozen die, naar ik ben er zeker van, zou ergens liggen in uw kelder. Zij moeten groot en de pakketten van uw koelkast of televisie zou zijn prima. U zou ook moeten dus een mes, wat tape, een marker, sommige bezemstelen, verf en penselen schilderen, stukjes doek om de mast te maken en uiteraard, een ontwerp of een plan dat je uiteindelijk niet het bouwen van een moderne cruiseline.
Draw the base van op een refrigerator box and accordingly cut it. Het moet vormen de basis en de zijkanten van het schip. Neem een ​​ander vak aan de romp te maken. Trekken altijd met een marker voor het snijden, om de gewenste vorm te krijgen. Je kunt knippen en tape dozen van verschillende vormen geven van de nodige binnen een originele look. Nu is het tijd voor de masten worden gehesen. U kunt gebruik maken bezemstelen of karton rollen voor hen en u kunt bevestigen de kleurrijke lappen ook. Verf het schip met een donkere kleur te geven een versleten look. Kunnen ook als bijlage anker-vormige karton en papier schedels. Jouw piraat schip is klaar om te worden gebracht voor de 'Captain' voor goedkeuring.
Hoe maak je een Piratenschip Bouwen met melkpak?; Knip een melkpak in het midden, lengte-wijs. horizontaal leggen uw doos met de open zijde naar boven. Bedek het met een stuk bruin karton en tape deze stevig. U kunt een zwarte strook papier te hechten aan het onderste deel, waar het schip het water raakt. Snijd een andere doos, breedte-verstandig om een ​​top-open plein te krijgen. Snij een paar stukjes van kleurrijke papier om de zeilen te maken en voeg ze toe aan de rietjes tape. Bevestig nu de rietjes verticaal aan de basis van het plein melkpak. Breng alle onderdelen van uw schip samen door het plaatsen van de vierkante doos stuk in de hoofdtekst. Kleur en versier naar uw wens. U kunt ook een stuk schuim ook gebruiken in plaats van de bouw papier en zie uw kind met een gala-tijd in de badkuip. Een traktatie voor uw ogen zeker!
Hoe maak je een piratenschip Cake Make?; Het beste geschenk dat je je kleintje op zijn verjaardag geven is een themafeest. Een piratenschip thema zou uniek zijn en een taart van hetzelfde idee zou zijn het des te animeren. benodigde ingrediënten zijn niet veel verschillend van alle andere koek. ; 1 ½ kopje witte bloem; ½ kopje cacaopoeder bevat;? theelepel bakpoeder, 4 eieren (optioneel), 2 dl room (in het geval eieren niet worden gebruikt); ½ kopje maïsolie 1 kopje suiker, 2 eetlepel vanille-extract (essentie zal doen), 1 kopje koud gebrouwen koffie, een snufje zout, een lepel azijn; lasten van chocolade en noten voor de decoratie; Verwarm de oven voor op 375o. In een kom, meng de eieren / crème, olie, suiker, vanille-extract en zout. Meng goed en voeg de bloem, cacaopoeder en bakpoeder. Meng de mix glad. U kunt een beetje melk of room in het geval de de mix is ​​te waterig. Voeg de azijn. Giet de ingrediënten in een pan bakken samen met de chocolade en noten en bak ongeveer 30 minuten. Snijd de cake in twee platte stukken; een vierkant en de andere rechthoekig. Vorm het rechthoekig stuk als een schip en plaats de vierkant stuk erboven. Voegen wat snoep rietjes in het vierkant werk voor masten. Gebruik wat glazuur om de twee lagen cake stick. Nu dat de structuur gereed is, kunt u verkennen met verschillende gekleurde crèmes, gelei, ijs en snoep. De ideale taart moet een veel buit van snoep en noten. Watertanden, is het niet?
Creativiteit kent geen grenzen en stroomt als een rivier. De bovenstaande ideeën over hoe je een piratenschip te bouwen kan alleen helpen u denkt dat in sommige nieuwe richting. Er is geen einde aan wat je allemaal kunt doen. You kunnen besteden een hele middag het maken van een piratenschip gestyled speelhuisje voor uw kind of u kunt een mooie ship-in-een-fles als een verjaardagscadeau voor je oma te maken. Kunt u een afspraak een piraat feest voor uw bruiloft of u kunt een piratenschip 'Schateiland' voor een college hereniging plan. Zie, het is zo grappig. Ik ben al op mijn weg naar de supermarkt om spullen te kopen voor het maken van de taart voor mezelf. Nu gaan!

No comments:

Post a Comment