Thursday 16 February 2012

Nail Care Products: Nail Polish en Lotion

Mooie en gezonde nagels die nodig zijn om elke look te voltooien. Stel je een super hete ensemble wordt gecombineerd met onverzorgde handen! De meeste mensen, die drukte voor uren over hun kleding en van plan onophoudelijk aan verschillende ziet er perfect uit, vaak over het hoofd een van de belangrijkste punten worden goed verzorgd. Nagelverzorging is niet alleen in de mode, het is nu een van de belangrijkste aspecten die bijdragen aan de schoonheid van de handen en ook de persoonlijkheid.
Tips over nagelverzorging:; goede, gezonde nagels hebben vaak een roze tint. Hier zijn een paar tips die u kunt proberen thuis om je nagels te onderhouden.
Het dragen van gewone nagellak is vaak geen goed idee. Ervoor zorgen dat u de lak af, voor een dag van de week, zodat uw nagels kunnen gemakkelijk ademen.
Altijd duik je handen in een mengsel van warm water (1 kopje) met een eetlepel citroensap voordat u verder gaat met je manicure.
Een gemakkelijke manier om je nagelriemen schoon zou zijn om draai je vingers in een halve citroen.
Gebruik kokosolie of castorolie te masseren in uw nagels, die een super glans zou geven aan de nagels.
Basic Nail Care Routine: ten eerste, gebruik een nagelborstel en volg deze met een hand te wassen. ; Nu, geniet je handen in warm water. (Dit zou verzachten de nagelriemen); Als de nagelriemen er haveloos uitziet, duw ze terug, maar heel voorzichtig. ; Wees voorzichtig terwijl u de nagels knippen, zodat ze zijn allemaal van dezelfde lengte. ; Gebruik een nagelvijl om de randen glad. ; Gebruik een zachte vochtinbrengende crème over je handen. ; Nail Care Products:; Afgezien van basis zelfgemaakte rechtsmiddelen en nagelverzorging rituelen, een professionele manicure wordt vaak verplicht aan de bewoners leven in de fast lane. De professionele uitstraling is vaak nodig om cosmetische redenen in plaats van persoonlijke hygiëne. Een reis naar een schoonheidssalon zou opgraven een overvloed van nagelverzorging producten bedoeld om u te verwennen met volle teugen. Men kan een verbijsterende reeks van merken die erop uit zijn om de klanten woo. Deze verzorgen niet alleen de vrouwen, maar de mannen ook!
Hier zijn enkele tips die u zullen helpen gauge elke nagelverzorging producten, voordat u de uiteindelijke aankoop.
Nagellakremover neiging om de nagels droog en breekbaar. Dus vermijd het veelvuldig gebruik van nagellakremover in de week.
Gebruik een branded nagel lotion voor de droge en gebarsten nagels. Deze houdt uw nagels gehydrateerd en mooi.
Gebruik een topcoat / sealer op de natuurlijke nagels. Deze helpen bij het beschermen en behouden ook het vocht. Deklagen worden ook toegepast over de nagellak.
Altijd de nagellak dunner te houden in de koelkast om het langer duren. Nagellak verdunners worden gebruikt om uit te dunnen elke nagellak die is te dik aangebracht op uw nagels.
Gebruik altijd een nagelverzorging lotion nadat u uw handen wassen. Hoewel het altijd mogelijk om deze praktijk, zou het gebruik van een lotion houd uw handen en nagels zacht en gesmeerd. Zepen hebben de neiging om het vocht uit de nagels strip.
Gebruik een basislaag met UV-bescherming voordat u uw nagellak. De basislaag voorkomt dat de nagels van zijn gekleurd door de nagellak.
Nailbrushes worden gebruikt om de nagels schrobben Incase ze gekleurd met vuil of bacteriën. Gebruik een zachte zeep voor betere resultaten.
Als je bietsen de markt, kunt u zelfs nagellakken die zich bezighouden met specifieke nagelproblemen. (Broze nagels, geribbelde nagels etc). Selecteer degene die het meest geschikt is.
Nagelverharders zijn ook gemakkelijk beschikbaar in de markt. Deze hoeft alleen te worden geborsteld over de nagels! Ze beschermen en langs de nagels hydrateren met het toevoegen van de sterkte van de nagels.
Kijk voor een cuticula crème die wordt geleverd met een combinatie van jojoba olie en vitamine A en vitamine E. Deze zal helpen verzachten de nagelriemen.
Glitter poetsmiddelen kan gebruikt worden over je gewone nagellak. Deze doorgaans fleuren of verbetering van de fundamentele nagellak.
Een nieuwe trend in nail art zou het gebruik van de nagel gloed poetsmiddelen worden. Het werkt het beste wanneer gebruikt op natuurlijke nagels als nagel gloed poetsmiddelen ertoe leiden dat de nagels te gloeien in het donker.

No comments:

Post a Comment