Thursday 23 February 2012

Snoeien Lilac Struiken - Hoe Lilac Struiken snoeien

Als je geluk hebt genoeg om seringen in je bloementuin, zou je zeker willen weten hoe lila struiken snoeien. Goed gesnoeid lila struiken zijn zeer noodzakelijk om een ​​nette en verzorgde look te geven aan uw tuin. De meest voorkomende vragen van degenen die geïnteresseerd zijn in lila tuinieren zijn-Wanneer lila struiken snoeien?, En Hoe lila struiken snoeien?. Laten we kijken wat de antwoorden op beide vragen een voor een.
Snoei Lilac Struiken in het late voorjaar: U moet hebben opgemerkt dat de lila bush is anders dan andere struiken in het feit dat zij bloeit alleen op oude groei. Snoei de struiken vlak nadat ze zijn uitgebloeid en zeker, voordat ze zijn begonnen met ontluikende voor de show van het volgende jaar. Lila struiken zijn vaste planten en bloeien in het voorjaar. Tegen het einde van de lente, beginnen ze vergieten-off bloemen. Dit is de beste tijd om te snoeien om duidelijk uit oude bloemen, takken en bladeren. Tegen het einde van juni of juli, de struiken beginnen knopvorming. Als je trim de takken die zijn begonnen met bloemknoppen, misschien verlies je een consistente hoeveelheid bloemen de volgende lente. Daarom, maak er een punt te snoeien te voorkomen dat de struiken in eind juni of juli. Dit zou het behoud van de takken die zou dragen bloemen van het volgende jaar. Als je toevallig gekapt de takken die zijn begonnen ontluikende, kan de straf worden zo slecht als de lila plant niet bloeien voor ongeveer vijf jaar. Om deze reden, moet je uiterst voorzichtig bij het snoeien van een sering struik. Onderstaand zijn de belangrijkste richtlijnen voor het snoeien hen.
Streven naar een Vaas-achtige vorm te behouden: de natuurlijke vorm van een lila Bush is dat van een bloemenvaas. Elk jaar, nieuwe groei clusters aan de basis, en het bovenste gedeelte spreidt zich uit in alle richtingen. Het geeft de plant een wild uiterlijk en verwent uw landschap te ontwerpen. Snoei de struiken, zodat ze niet uitwaaieren. Uw doel moet zijn om een ​​vaas-achtige vorm te handhaven. Lilac bush kan groeien 4 tot 30 meter. De keuze van de hoogte van de plant hangt van jou af. Knip de plant dienovereenkomstig.
Afgesneden bloemen, scheuten, Suckers en lopers: Je zou de basis van de lila plant samengeklonterd met oude en verwelkte bloemen te vinden. Je zou ook veel takken, hardlopers en sukkels begroeiing in alle richtingen. Ze moeten allemaal worden gekapt om een ​​schoonmaak-up look te geven, en breng de plant in vorm. Voor een typische vaas-achtige vorm, moet de groei van de planten meer naar boven dan naar beneden. De neerwaartse groeiende tak moet worden afgesneden. Terwijl snoeien struiken lila, zorg ervoor dat u minstens een paar gezonde, sterke en nieuwe stengels voor het volgende bloeiseizoen te verlaten.
Knip de oude takken: Veel takken groeien zodanig dat ze elkaar kruisen. Als dit het geval is in uw bush, dan naar beneden trim deze bijkantoren. Het snoeien van de oude bloemen, scheuten, sukkels, hardlopers en laat de steun in een betere beluchting van de lila plant en bevordert ook nieuwe groei op. In het algemeen, oude takken zijn houtige en hard. Je moet misschien een scherpe zag om ze te kappen.
Verwijder het oude hout: Verwijder het oude hout per jaar. Als de plant groeit, de hoeveelheid hout stijgt. Het hout, als ze niet verwijderd, creëert een visuele gat in het midden van het lila bush. Laat de nieuwe loot aan deze opening afsluitklepje en vervang het oude hout.
Als de plant is nieuw, licht snoeien genoeg zijn. Maar, als er oude, overwoekerde struiken en heesters, moet je alle overbodige scheuten te snijden. Dit zou de plant stimuleren om uitbundig bloeien het volgende jaar.
Snoeien is niet alleen belangrijk voor het behoud van de vorm van de lila struiken, maar ook om hen te beschermen tegen bepaalde insecten en pathogene micro-organismen. Wanneer u een geïnfecteerd tak te vinden, het beste wat te doen is om het kappen van de complete branche zelf. Anders kunnen de ziekteverwekkers geheel binnen te vallen andere delen van dezelfde plant of andere planten. Vandaar, snoeien struiken lila heeft een zeer belangrijke rol te spelen in het onderhoud van uw tuinaanleg.

No comments:

Post a Comment