Tuesday 14 February 2012

Taking Care of Hands

Als u denkt dat sport de nieuwste kapsels en mode zou je plaatsen, een kijkje nemen op uw handen voordat u gaat voor die happening partij. Het verzorgen van de handen is zeer noodzakelijk zo mooi en prachtig handen kunnen spreken boekdelen over je persoonlijkheid. Het wordt vaak gezien dat handen vaak worden verwaarloosd, hoewel ze vormen ook een onderdeel van onze complete look. Hoewel veel te besteden veel geld op belangrijke gezichtsbehandelingen en nooit eindigende schoonheid routines, moet men van mening dat zelfs de handen moeten gelijke verwennerij en zorg. Dit komt omdat de huid van de handen is delicaat en met enkele goede handverzorging, kunt u ooit de mooiste op zoek handen! Als u net wakker aan het feit dat de verzorging van de handen nu op je to-do lijst, check out enkele van de tips bij de hand zorg dat zal u helpen om mooie handen geen kwestie wat de gelegenheid.
Tips voor de verzorging van de handen:; Met de constante gebruik van chemische stoffen als gevolg van agressieve reinigingsmiddelen en zepen, is het altijd raadzaam om handschoenen te gebruiken als je de afwas of het wassen van kleren. Gebruik altijd een milde zeep tijdens het wassen van uw handen. Trouwens, nadat u een slopende baan in de keuken afwerking, altijd gebruik maken van lotion op je handen om hen te beschermen en de huid te verzachten.
Dagelijkse hydratatie is zeer belangrijk in de hand zorg. Dit is omdat, hoewel we beseffen het niet, we constant onze handen met behulp van de hele dag en dit kan leiden tot peeling van de tere huid. Onze handen geven van de tekenen van ouder worden; dus zelfs als je er stapels geld verwennerij je gezicht, je leeftijd altijd zou weerspiegelen door de huid op je handen. Soms zijn er buitensporige peeling en het kraken van de huid, daarom dagelijks hydraterende zou houden de huid zacht en soepel. Dit is een manier om je handen te voorkomen op zoek gerimpeld en oud.
Het verzorgen van de handen is vooral nodig tijdens het winterseizoen. In feite, voor veel vrouwen, kan het winterseizoen worden de meest moeilijke tijd om de huid te behouden. De droge wind en de bevriezing buitenshuis niet altijd helpen de huid. In dergelijke gevallen zou hydraterende de handen worden de basics. Hand de zorg voor het winterseizoen zou u ook verzoeken om handschoenen te dragen bij in de buitenlucht. Dit zou helpen om uw handen te beschermen en te voorkomen dat het verlies van vocht in de huid. Daarom goed voor je huid en de gewoonte ontwikkelen van het dragen van handschoenen. Gebruik katoenen handschoenen als u werkt thuis als katoen is zeker een veiligere optie in vergelijking met rubberen handschoenen. Als u een Beach Bum, zal de meest geschikte handbescherming verzorgingsroutine altijd het gebruik van een zonnebrandcrème met een gereputeerde merk. Dit zou voorkomen dat de ultraviolette straling van nadelige gevolgen voor de tere huid.
U moet zijn gegaan voor eindeloze massages voor het lichaam en het gezicht in het bijzonder. Vergeet niet dat een massage voor de handen kan worden evenzeer de moeite waard. Dit zou u helpen om zich ontspannen en ook helpen om de bloedcirculatie te verhogen. Met deze kunnen al die kleine pijntjes en kwaaltjes verdwijnen in een handomdraai! U kunt een handmassage, zelfs thuis doen met de hulp van enkele moisturizer en handcrème.
Hebben een manicure een keer gedaan in een tijdje. Goed in te delen en mooie nagels zodat je handen ziet er prachtig uit ook. Manicure kan zelfs thuis worden gedaan. De meest populaire vorm voor de nagels is de ovale vorm, maar u kunt experimenteren met de vierkante vorm ook. Genieten van je handen in warm water en voeg wat citroensap aan. Dit zal zich te ontdoen van alle vuil en houden de huid zacht.
Als je het eigenlijk wel droge handen, zodra u klaar bent met uw handen te wassen, gebruik wat zout en opnieuw was ze onder water. Eenmaal gedaan, droog ze en gebruik een land lotion.

No comments:

Post a Comment