Wednesday 29 February 2012

Hoe kippengaas Fence installeren

Als je serieus bent over uw tuin en planten en wil om hen te redden tegen elke prijs, zult u serieus na te denken over hoe kippengaas afrastering te plaatsen. Het kost niet veel en is effectief en veelzijdig. Deze omheining design is een lichtgewicht en buigbare schermen optie die ook wel wordt aangeduid als "pluimvee netting ', een term die recent geformuleerd voor plantaardige tuinders. Het kan worden bevestigd aan elke vorm van paal die gegraven is stevig aan de grond. Ter verhoging van de veiligheid van uw kippengaas hek, kunt u koopt een elektrische afrastering lader. Het zal ervoor zorgen dat het ongedierte weg te blijven. Probeer naar gebieden waar wilde konijnen kunnen krijgen in uw tuin en verzegelen ze te lokaliseren. Je zal moeten zoeken naar gebieden met struiken en heesters hun tunnels ter plaatse.
Afgezien van konijnen en wasberen, worden ook beschouwd als mol plagen voor de tuin. Om hen weg te houden, graven enkele centimeters naar beneden en het opzetten van een kippengaas hek om ervoor te zorgen dat de mollen niet terug te komen. Er zijn doe-het-zelf projecten die niet nodig veel werk of apparatuur. Nietjes, kippengaas hekwerk en een manier om de omheining te koppelen aan een aantal palen zijn allemaal dat het duurt om ze te installeren. Deze zijn te vinden met half-inch, een centimeter of twee inch gat in draaddiktes. Deze zijn verkrijgbaar in de landbouw aanbod winkels. Hieronder zijn enkele stappen over hoe kippengaas afrastering te plaatsen.
Stap 1; Allereerst moet je het hek gebied beslissen en dienovereenkomstig te markeren. Nu meet de afstand tussen de inzet en voeg vervolgens zowel de metingen. Dit zal de lengte van uw afrastering te worden. Voeg een extra meter indien de lengte van uw hekwerk is niet deelbaar door vijf.
Stap 2; Verdeel de lengte van het hek door vijf en bereken hoeveel palen u nodig hebt om uw afrastering te bouwen.
Stap 3; Neem een ​​string en een das uit een houten staak aan de volgende. Dit moet allemaal komen ze. De string helpt in de begeleiding van de instelling voor kippengaas stakes.
Stap 4; Begin met de hoeken en de hamer kippengaas haringen in de grond. De velg moet gaan volledig ondergronds. Leg een spel om de vijf meter tussen de hoeken als ze eenmaal zijn ingesteld.
Stap 5; Neem een ​​schroevendraaier en open te breken de metalen haken op de kippengaas inzet.
Stap 6; Om de dieren te houden van het gaan onder de draad haken van het hekwerk moet worden gehecht aan de omheining haken.
Stap 7; de haak om de kip draad moet worden gesloten en moet worden begrensd tot de brandstapel. Dit kan gedaan worden door het plaatsen van een voorhamer achter de inzet en het verslaan van de haak sluiten met een andere hamer.
Stap 8; De tent staken moeten stevig worden geslagen op de grond voor het houden van en het aansluiten van de kippengaas hek aan de grond.
Naast de kip prikkeldraad, is er prikkeldraad omheining en paard prikkeldraad. Prikkeldraad is een soort draad die wordt gebruikt voor de afrastering. Het is gemaakt met scherpe randen met punten verdeeld met tussenpozen. Elke mens of dier probeert te gaan door middel van een hek van prikkeldraad kunnen verwonden zichzelf. Paard prikkeldraad wordt gebruikt om afzonderlijke merries en veulens of hengsten en ruinen. Dus, na het kennen van deze paar stappen over hoe kippengaas hek installeert, kunt u zeker proberen het maken van een vandaag voor uw tuin. Uw tuin veilig zou worden in no time at all.

1 comment:

  1. I have no more knowledge getting from your blog because something are different in that., i think there is need to read it.

    ReplyDelete