Saturday 4 February 2012

Kunsthaar Integraties

De beroemdheden zijn in dringende behoefte van verschillende kapsels voor verschillende gelegenheden. Het kunsthaar integratie is een techniek gebruikt om hair extensions van mens of kunsthaar om je eigen haar gemaakt hechten. Deze techniek is zeer geavanceerd, dat niemand kan weten dat je extensions bevestigd, tenzij je ze vertelt. ; Met de toename in de mode bewuste onder het publiek en met de ontwikkelingen in de kunsthaar integratie technieken, meer en meer gewone mensen zijn die gebruik maken van deze techniek. Veel mensen over de hele wereld willen volume, lengte, of verschillende kleuren toe te voegen aan hun natuurlijke haar. De redenen voor het gebruik van integraties kan overal van medisch tot puur cosmetisch liggen.
Als je vervelen van je natuurlijke haar, kunt u meteen vast een afspraak met een goede salon, de aanpak van de kapper en beslissen wat voor soort integratie bij u past op basis van uw behoeften. Wat tijd doorbrengen in de salon en de kapper zal werken op haar integratie en Bravo! U hebt uw blik!
Integratie technieken; Er zijn drie belangrijke technieken die worden gebruikt in kunstmatige integratie. De hair extensions die worden gebruikt om te integreren kan de mens haar of synthetisch haar, maar met behulp van menselijk haar kosten meer worden.
Lok voor lok haar Integratie; Bij deze techniek worden kleine onderdelen van hair extensions geïntegreerd in uw eigen haar lok voor lok en vandaar de naam. Dit ziet er natuurlijker uit. De uitbreidingen zijn geïntegreerd met behulp van lijm gemaakt van eiwitten, gecombineerd met warmte; geklemd met behulp van buizen gemaakt van metaal of samen geweven. Een soort van lijm is voor het eerst toegepast op je haar en dan de kunstmatige onderdelen worden vastgesteld op de lijm. Als u niet wilt dat de lijm, zijn kleine buisjes gebruikt om de strengen verbinden met een speciale techniek om je eigen haar.
Inslag haar integratie: een inslag is een parcours van enkele centimeters lang, waarop het haar al is bevestigd. Er zal een stiksel aan de bovenkant van het spoor, de zogenaamde inslag, die het haar bij elkaar houdt. Recht onder de steek het haar hangt los. De steek in de inslagen kan met de hand gemaakt of vastgenaaid in de machine worden. Met de hand gemaakt inslagen op maat worden gemaakt en zijn duurder. De inslagen worden vervolgens geïntegreerd met behulp van naaien, geplakt, gelijmd of samengesmolten met warmte. Sommige van deze methoden moeten je haren te worden getrokken en strak aangehouden voor integratie die kunnen leiden tot ongemak.
Clip-in haar integratie; Zoals de naam al impliceert, kant en klare gekleed haren zijn net geknipt op uw natuurlijke haren voor de integratie. Dit type van kunsthaar integratie is een tijdelijke en goedkope techniek waarbij u kunt de bijgesneden in haar voordat je gaat slapen. Clip-in het haar is de eenvoudigste van alle systemen toe te passen en te verwijderen waar je niet een salon nodig. Clips zijn er in alle maten en lengtes gebruikt voor zowel hoogtepunten en volledige koppen.
De textuur en de kleur van het haar zijn beschikbaar in meerdere varianten. U kunt kiezen die u wilt. Texturen van kunsthaar zijn verkrijgbaar bij bot-rechtstreeks naar super-krullend. De exacte namen van krulpatronen variëren met het merk. Met synthetische haren, de krul patronen zijn oneindig. U kunt ook gebruik maken van Virgin - onverwerkte menselijk haar afkomstig zijn van een persoon of Remi - menselijk haar is strikt georganiseerd met de wortels in de ene richting en de tip aan het andere uiteinde
De hechting van uw natuurlijke haar en de geïntegreerde haar zal los met de groei van je natuurlijke haar. Je moet aparte verzorging van je haar te nemen na de integratie. Gebruik alleen milde shampoo na de integratie. Het laatste en het belangrijkste is, te verwijderen van uw geïntegreerde haren moet je weer bellen kapper. Trek nooit aan de geïntegreerde haar als het uw oorspronkelijke haar beschadigen. Als je vaker wilt uw uiterlijk veranderen, dan is het kunsthaar integraties is een zegen voor jou.

No comments:

Post a Comment