Wednesday 29 February 2012

Leuk team Building Activiteiten

Samenkomen is een begin. Bij elkaar houden is een vooruitgang. Samenwerken is succes. ~ Henry Ford
Teambuilding is niet zomaar een kwaliteit die kinderen tijdens de schoolvakanties, of sporters helpt in hun spel of werknemers op hun werkplek, team building is alles over het ontwikkelen van een gezonde levenshouding gezicht. Mensen die het vermogen hebben om te werken in grote groepen, die in staat te coördineren zijn met andere mensen om hen heen en werken aan een gemeenschappelijk doel zijn duidelijk meer succes, die neerkijken op anderen, liever alleen en frons werk bij andere mensen succes. Teambuilding is een belangrijke kwaliteit, die moet bij kinderen worden ingeprent, zodat vanaf jonge leeftijd dat ze opgroeien tot verantwoordelijke en gevoelige volwassenen van de toekomst.
Fun Team Building Activiteiten voor Kinderen; Scholen moeten maken er een punt om kinderen kennis te laten bouwactiviteiten TEM van de jonge leeftijd. Er zijn vele leuke teambuilding activiteiten voor kinderen. Sommigen van hen zijn als volgt:
Sport: De beste en misschien wel de eenvoudigste manier om de teamgeest of een team-building neiging te prenten bij kinderen is hen aan te moedigen groep sporten. Voetbal, volleybal, cricket of andere games die de kinderen samen kunnen genieten als een team, hebben de neiging om een ​​gevoel van teambuilding inboezemen bij hen.
Tug of War: Ja, dat kan een simpel spel als touwtrekken helpen bij het ontwikkelen van een teamgeest. De kinderen vinden het als een grote bron van vermaak ook. Om dit eenvoudig spel interessanter je het wijzigen door waardoor het een multi-way ruk-of-oorlog in plaats van de conventionele twee-weg-tug-of-war.
Team Tekening: Geef de kinderen met een enorme vel blanco canvas en hen met allerlei kleuren en penselen. Vraag hen om gezamenlijk een foto maken, die gezamenlijk moeten worden geschilderd. U kunt ook meerdere groepen van studenten en maken er een competitie, die zou stimuleren de kinderen om beter te doen.
Koken Taken: Geef een keuken taak om het team van kinderen. Voor jongere kinderen, houdt de taak eenvoudig genoeg, zoals het maken van broodjes of versieren cookies. Voor kinderen die oud genoeg zijn om de oven te gebruiken, moeilijke taken toewijzen. Vraag de kinderen om te koken tot een complete maaltijd te beginnen met de hapjes, gevolgd door het hoofdgerecht, de bijgerechten en de desserts.
Treasure Hunt: Ja, hebben de meeste van ons speelde dit spel als kinderen. Het is een leuk spel waar elke team krijgt aanwijzingen die leiden naar de volgende bestemming waar de volgende aanwijzing verborgen is. De jacht op de schat blijft tot het team vindt alle aanwijzingen en de uiteindelijke schat ook. Vereisen goed team coördinatie en collectieve beweging, dit is een eenvoudig en leuk spel dat team-building spirit onder kinderen wekt.
Fun Team Building Activiteiten voor volwassenen
Als verantwoordelijke volwassenen, we moeten vaak in groepen of op zijn minst-coördineren werken met een groep van mensen en functioneren als een team, ongeacht welk beroep wij inch Team building activiteiten voor volwassenen bevestigen van een teamgeest alsmede handelen als een ijsbreker. Hier zijn een aantal leuke team building ideeën die je zou kunnen gebruiken bij het kantoor:
Share it All: Dit is een zeer eenvoudige teambuilding activiteit die zou helpen ontwikkelen van een teamgeest in de corporate sfeer. Verdeel alle mensen in groepen van vier of meer per het team bevolking. Zorg ervoor dat de gevormde groepen bevatten geen mensen die altijd samen gezien. Mensen die over het algemeen niet veel met elkaar moeten worden gebracht in een groep. Vraag ieder teamlid aan zijn drie meest indrukwekkende momenten te delen in het bedrijf. Vraag het teamlid om te proberen en vind gemeenschappelijke ervaringen met elkaar delen ze hun ervaringen. Na alle kleine groepen klaar delen de ervaringen in zichzelf. Vraag de groep om te communiceren met alle andere groepen. Dit is een geweldig team building activiteit, die zal helpen om collega's dichter en resulteren in een betere werksfeer als goed.
Corporate Olympische Spelen: Sport is bijna synoniem met team spirit. Zodat uw kantoor werknemers om deel te nemen in de sport is misschien wel de beste manier om de teamgeest te prenten in hen. Ook zijn er inter-company toernooien, die stimuleren de werknemers om samenhangend werken als een team en daarbij te streven om te slagen. Groep games zijn de beste manier om de teamgeest onder volwassenen prenten ook.
Team Uitstapjes: Plezier samen is een geweldige manier om de teambuilding te versterken. Ga voor een uitje als een team. In plaats van alleen met corporate diners en brunches, proberen en gaan voor een wandeling samen. Terwijl hij op een wandeling, mensen de neiging om open te stellen en te vermengen met elkaar. Uitstapjes zijn een informele en leuke manier om het proces van teambuilding helpen.
Drama en Kunsten: Gedrag klein drama of dans workshops voor de medewerkers. Choreograferen een groep dans zal zeker dienen als een geweldig team-building activiteiten, en zal leuk zijn voor zeker te zijn. In het geval u niet zeker bent over de dansende activiteit, kunt u voeren ook een drama workshop en laat de medewerkers direct en een kort toneelstuk op hun eigen te organiseren. Genieten in dans en dram zal zeker een stress-buster, evenals een leuke teambuilding activiteit. In het geval er is een goede film, waarin het belang van teamgeest hoogtepunten, kunt u organiseren een speciale vertoning van de film voor je team, maar zorg ervoor dat u laat het teamlid weet de reden waarvoor u kijken naar de film.
Veel van zulke leuke teambuilding activiteiten kunnen worden uitgevoerd om het belang van teamgeest te brengen aan iedereen.

No comments:

Post a Comment