Tuesday, 7 February 2012

Bamboe Rug Zorg: Hoe een Bamboo Rug Schoon

Mooie en eco-vriendelijk, dit is hoe ik zou willen omschrijven de nieuwe vermelding in de vloer markt! Deze tapijten die uit gemaakt van bamboe zijn net zo duurzaam als hardhouten vloeren en natuurlijke vezel tapijten, maar ja ze zijn prachtig vergelijking met de andere twee!
Bamboe is gebruikt om een ​​verscheidenheid van producten met het bereik van vloerbedekkingen waaronder kleine matten leveren aan vloerkleden dat een groot genoeg uitvalsbasis om de eetkamer meubelen plaats bij bieden bamboe. Deze tapijten die gemaakt van bamboe kunnen worden geweven behulp fijne reepjes dat ofwel zijn gemengd met andere natuurlijke materialen zoals jute of kom gebonden met katoenvezels. Bamboe vloerkleden ook komen gemonteerd op een vilt of voorzien een weefsel backing.
De rand van de bamboe tapijt is meestal voorzien van een katoenen bindend en ze komen in een verscheidenheid van kleuren, vormen, maten en uitvoeringen, bamboe tapijten zijn zeker een goede investering als u wilt textuur, dimensie en een decoratief tintje aan een kamer's decor. Afgezien van dat; ook de bamboe tapijt een geweldige optie voor het afdekken grote gesloten buiten gebieden zoals de gescreende porch en gazebo voorziet.
Als ik een bamboe rug gekocht, ik dacht dat het betrokken weer hard werken te breken. (Natuurlijk de mensen in de winkel deed mij vertellen dat het niet zou moeilijk te handhaven!) Ik vandaag realiseren hoe juiste ze waren!
Hier is informatie die zal u helpen houden uw bamboe rug brandschoon. ; Reinig de vloerkleed alledaagse, simpelweg til de vloerkleed en schud om de losse vuil te verwijderen. ; Wilt wijzigen het verkeer patroon op het tapijt, draai het tapijt periodiek om de zes maanden. ; Als u gewend bent stofzuigen, kunt u zowel de rechtop en canister schoonmakers ruimt u uw bamboe vloerkleed. Terwijl stofzuigen is het raadzaam om vacuüm vanuit verschillende richtingen maken meerdere passeert over een gebied vele malen om de gewenste resultaten bereiken. ; Lozingen dienen direct te worden behandeld. Als vloeistoffen veroorzaken de spill, dan moet geblot met een schone doek die is ongeverfde. Te absorberen de spill, net stevig aandrukken de doek omheen voor maximale absorptie. ; Gebruik een spatel of lepel om vaste materialen verwijderen en vervolgens het getroffen gebied afvegen met een doek dat vaak wordt gedraaid en schoongehouden. Herhaal dit proces totdat de spot is niet meer zichtbaar. ; Het tapijt kunnen gedroogd worden door vegen met een doek of absorberend tissue. Te drogen verder, kunt u draai de ventilator of föhn op de vlek. ; Bamboo Rug Onderhoudstips; Plaats geen de bamboe tapijt in direct zonlicht. ; Vergeet het vloerkleed binnenshuis store nadat het is buiten gebruikt. ; Plaats de tapijten weg van regen of andere bronnen van water. Als het tapijt niet nat wordt, droog te vegen en dan hangen totdat het droogt helemaal uit. ; Wacht tot de bamboe tapijt te drogen volledig voordat het op te rollen. ; Enkel plaats een bamboe tapijt op de vloer nadat u hebt gecontroleerd om te zien dat de oppervlakte volledig droog is.

No comments:

Post a Comment