Tuesday 28 February 2012

80's Kapsels

Als u denkt dat bling is in, denk dan opnieuw. Dit kan gewoon een 'gerecycled fashion idee' uit het verleden. Vele mode-trends die vandaag gezien ergens hun basis hebben in het verleden. Veel van zulke mode ideeën hebben nu een geraffineerde look ten opzichte van de manier waarop ze werden droeg in de vroege dagen. De jaren 80 periode zag een schat van mode trends en veel popsterren en film afgoden populair dergelijke kapsels. Crazy fans vonden blindelings te volgen. 80's kapsels waren groot, kleurrijk en zelfs lichtelijk grappig soms. Neem een ​​kijkje bij enkele van de funky en gekke kapsels van de jaren 80, dat waren een rage in die tijd.
80's Kapsels:; De populaire mode-iconen van de jaren 80, die droeg een aantal van de wilde en gekke 80's kapsels die ik liefdevol kan herinneren waren Madonna, Boy George, Michael Jackson, Bananarama en zelfs prinses Diana. Dat was hun ster-status, dat is waarschijnlijk zelfs iets frumpy zou kijken uber cool als gepronkt door hen. Natuurlijk, niets ooit afgeschrikt het grote fan volgende yuppen van dergelijke groepen of zangers die blindelings gevolgd elke verandering uitgevoerd door hen.
Michael Jackson zorgde voor heel wat opschudding met zijn mind-blowing muziek en dansbewegingen. Uiteraard waren er veel yuppies ooit enthousiast aan te kleden zoals hij. De Jheri krul was zo'n 80's kapsel dat was sported door een flink aantal celebs in die tijd. Dit krullende look was erg in de mode en de meeste Afro-Amerikanen deden dit met veel elan. Hier werd de natte haren look gevonden om echt aantrekkelijk en dus zelfs onze eigen MJ had iets soortgelijks aan de Jheri krul in een van zijn video's.
Big hair verder te blijven als een van de verklaringen stijl in de jaren 80. Dit was niet helemaal nieuw als de bijenkorf kijken was al in zwang in de jaren 70. Big was zeker mooi in termen van kapsels in de jaren 80 en dit werd verder gepopulariseerd door rock groepen zoals Bon Jovi en Gun's 'N' Roses. Als je kunt herinneren sommige van hun video's waar zelfs de rechte haren Axl Rose en Jon Bon Jovi een enorme kapsel droeg in sommige van de muziekvideo's. Als u een kijkje nemen bij de meeste video's van die tijd, dan kunt u een idee hebben van de enorme kapsels die in de mode waren. Het haar in dergelijke gevallen werd gepest een beetje en opgeschud. Dit werd gedaan met de hulp van mousse. Zoals mousse had ook glitter of fonkeling toegevoegd aan het naar een wilde en gekke look te krijgen.
De mul werd gepronkt door velen in de jaren 80. Dit was te onderscheiden, want het was kort aan de zijkanten en de lange aan de achterkant. Harders was zo'n kapsel voor mannen, die zelfs werd gedragen op het werk. Lionel Richie is zo'n muzikant die bekend stond om zijn Jheri krul mul.
Bakkebaarden had bijna van het toneel verdwenen, maar door 1984, de bakkebaarden, die waren dun en korter dan de oorspronkelijke soorten, kwam terug op de mode-scenario. Voor meisjes, werd het kroezig kijken echt inch Hair was kroezig en gevederde ook. De gevederde haar zag eruit alsof het haar had gegooid achteloos rond door de wind.
Nog een andere groep dat maakte golven als gevolg van hun kapsels heette A Flock of Seagulls. Het was Mike Score, de zanger die bekend stond om zijn kapsel, die later werd gebruikt in de populaire sitcom 'Friends'. Hier, het haar was kort aan de achterzijde en lang in de voorkant met een zeer lange haarlokken die manier ging naar buiten op de voorkant van het gezicht, in een swooping richting. Dit soort kapsel is gebonden aan wekken nu zuchten, en een om na te denken wat er precies waren mensen aan het denken in de jaren 80 periode te veroorzaken!
Hair was ook al heel wat barst van kleuren, luid en schandalig zo! Kroeshaar met schakeringen van rood en goud dominant waren in de jaren 80 kapsels scenario. Spiky punk haar was ook te zien in de mode-circuit van de jaren 80. Het was het begin van de jaren 80 dat zag Mohawks stijging van de populariteit. Het gebruik van haarspray en een haardroger geholpen om meer body aan het haar. Haar was lang gedragen in de jaren 80 periode.
Hilarisch, raar of zelfs schattig, de jaren 80 tijdperk was een roemrijke periode in totaal! Hoewel, kan men nooit weten; een paar jaar onderaan de lijn, een deel van de kapsels worden gepronkt vandaag, zelfs kan worden beschouwd raar door de toekomstige generatie!

No comments:

Post a Comment