Saturday 11 February 2012

Voorspellingen van Moon Signs: Planet Mars in de Vedische Astrologie

Planeet Mars wordt vertegenwoordigd door een symbool van een cirkel met een pijl jutting van. De cirkel verwijst naar de begrensde mogelijkheden, een deel van de goddelijke absolute in zijn oorspronkelijke essentie vervat in de persoonlijkheid van de incarnerende ego. De pijl te projecteren in de opslagplaatsen van goddelijke energie vertegenwoordigt menselijke inspanningen die deze spirituele essentie gericht op een aantal spirituele doel. De drang om uiteenvallen van de shell, de buitenste korst van de geest, vertegenwoordigd door de omtrek is het belangrijkste kenmerk van Mars.
Planeet Mars in de Vedische astrologie vertegenwoordigt of regelt allerlei militairen, artsen, artsen, apothekers, slagers, kappers, machinisten en in het algemeen alle werknemers in staal, ijzer en brandbestrijding.
Mars in verschillende tekens
Hieronder vindt u de diverse attributen die kunnen in de individuele worden gevonden op basis waarvan het huis van hun Mars is geplaatst in:; Mars in Ram: Als Mars in Ram, zal het individu inspirerend, gul, actieve, krachtige en zal goed bij Wiskunde. Zij zullen ook gezegend met een donkere sensuele lichaam dat kan een paar littekens. ; Mars in Stier: Als Mars in Stier, het individu zal zijn timide, koppig en gevoelig. Zij zullen ook een sterke neiging tot sport en magie en zal ook een sterke dierlijk instinct. ; Mars in Tweelingen: Als Mars in Tweelingen, zal de individuele ambitieus, snel, huiduitslag, onbevreesd en tactloos. Zij zullen ook gezegend met een liefdevol gezin en kinderen en zal ook worden ervaren in de muziek. ; Mars in Kreeft: Als Mars in Kreeft, het individu is intelligent, rijk, wispelturige minded en egoïstisch. Zij zullen ook bedreven zijn in de landbouw-, medische en chirurgische velden. ; Mars in Leeuw: Als Mars in Leeuw, zal de individuele liberaal zijn, gul, nobel en succesvol. Zij zullen ook belang hebben bij een occulte wetenschap, astrologie, astronomie en wiskunde en zal ook diepe liefde en respect voor hun ouders. ; Mars in Maagd: Als Mars in Maagd, zal het individu zelfvertrouwen, verwaand, opschepperig en materialistisch. Hun huwelijk zal meestal niet succesvol zijn en deze personen kunnen ook last hebben van spijsverteringsstoornissen. ; Mars in Weegschaal: Als Mars in Weegschaal, het individu zal ambitieus zijn, scherpzinnig, minzaam, opschepperig en zal veel van verering. Zij zullen ook gezegend met een lang, symmetrisch lichaam en een blanke huid. ; Mars in Schorpioen: Als Mars in Schorpioen, de persoon zal worden toegeeflijk, slim, kwaadaardig, agressief en arrogant. Ze hebben meestal een medium formaat en maken grote vorderingen in het leven. ; Mars in Boogschutter: Als Mars in Boogschutter, de persoon zal worden conservatieve, onverschillig, ongeduldig en knorrig. Zij kunnen een goede minister of een staatsman en hebben meestal een paar kinderen. ; Mars in Steenbok: Als Mars in Steenbok, de individuele rijk willen worden, dapper, gul, vet, gerespecteerd en galant. Ze kunnen gemakkelijk te bereiken een hoge politieke positie en worden meestal gezegend met veel zonen. ; Mars in Waterman: Als Mars in Waterman, het individu zal ongelukkig zijn, jammerlijk, arm onverstandig, controversieel en zal de neiging om dingen te vergeten. Deze personen zullen worden in constante gevaar van water. ; Mars in Vissen: Als Mars in Vissen, zal het individu gepassioneerd, rusteloos, trouw en eigenzinnig. Zij zullen een blanke huid, kunnen problemen in hun liefdesrelaties en zullen ook een paar kinderen. ; Rol van Planet Venus in de Vedische Voorspellingen van Moon Signs
Goede effecten van Mars worden geschonken wanneer de transits van de derde, zesde en de elfde huis toen gerekend vanaf de Janma Rashi. De effecten van de doorvoer van Jupiter als het reizen door de verschillende huizen bij, gerekend vanaf de 'Janma Rashi' is als volgt:; First House - Er is een angst voor lichamelijke of geestelijke problemen. ; Tweede Huis - Deze transit brengt problemen met het oog en verlies van geld. ; Derde Huis - Deze transit brengt geluk en materialistisch winsten. ; Vierde Huis - Deze transit maakt problemen en angst van vijanden. ; Vijfde Huis - Deze transit maakt verlies van geld en ziekte. ; Zesde Huis - Deze transit brengt geluk en materialistisch winsten. ; Zevende Huis - Deze transit geeft de slechte gezondheid en veroorzaakt ook zware lasten of verlies van geld. ; Achtste Huis - Deze transit veroorzaakt angst en ook neigt het individu om te genieten van handelingen die zijn zondig. ; Negende Huis - Deze transit brengt over ziekte. ; Tiende Huis - Deze transit brengt over geluk, samen met een zekere mate van ongerief. ; Elfde Huis - Deze transit brengt geluk en winst in materialistische bezittingen. ; Twaalfde Huis - Deze transit brengt over ziekte en nood. ; Mars is de planeet die krijger maakt het individu zeer agressief en moedig. Echter, de gebruikelijke opvatting dat moed is verbonden met geweld is niet correct als Mars kan men stick ook op het pad van geweldloosheid die veel meer moed en dus zegen van Mars vereist.

No comments:

Post a Comment