Friday, 3 February 2012

Oorzaken van Echtscheiding en Echtscheiding Advice

Echtscheiding is wanneer de man en de vrouw besluiten om opt-out van het huwelijk en een strafrechtelijke sanctie behoefte aan is. Ik zou zeggen dat het is de juridische term voor de scheiding dat gebeurt op een heel een eerder stadium. Ja het is juridisch wel kan alleen gebeuren vóór het overlijden van een van hen. De tarieven van de echtscheiding spruitstuk verhoogd met vrouwen empowerment omdat ze nu beter en hoger onderwijs en dus hogere salarissen krijgen. Nee, alsjeblieft, denk niet dat ik tegen de bevrijding van de vrouw, in feite ik persoonlijk van mening dat de verenigbaarheid van twee mensen alleen moeten worden gecontroleerd en dient te worden als geldig beschouwd wanneer zij staan ​​op hetzelfde terrein.
Men moet niet op lagere niveau, want dat brengt een soort van onderwerping en nederigheid, zonder enige bewuste inspanning. Onze grootmoeders eigenlijk verdragen alle soorten van driftbuien omdat zij niet kon vinden op een andere manier om te overleven, in feite wanneer ik zeg, overleven, bedoel ik precies dat, aangezien de sociaal-culturele omstandigheden waren tegen onderwijs voor vrouwen en vrouwen die, hoewel elk van het wordt bepaald door de cultuur waartoe u behoort. Europeanen niet echt veel moeite over de sociale taboes, maar de Aziatische mentaliteit nog steeds behandelt de gescheidenen als sociale verschoppelingen. Het wordt beschouwd als een heiligschennis van de heilige instituut van het huwelijk.
Nu weet ik dat dit misschien controversieel geluid, maar ik heb een iets andere mening over echtscheidingen die nu gebeuren, in de huidige tijden toen de vrouw heeft alle onafhankelijkheid en alle vrijheden van de man die ze wil trouwen en mannen kiezen altijd had dat voorrecht , nog steeds mensen verliefd worden, leven in een tijd, trouwen en dan bestand voor echtscheiding. Nu hoe werkt dat zinvol? Nee niet de echtscheiding het huwelijk op de eerste plaats. Zou je dan niet noemen het gebrek aan begrip en vervolgens gebrek aan geduld? Nee, ik kan het gewoon niet te verdedigen mijn generatie als het gaat om deze. We zeggen dat we veel meer gerijpt en praktischer dan onze voorvaderen hoe kunnen we dan genieten van een dergelijke onverstandige en tijdrovende activiteiten.
Oorzaken van Echtscheiding
Laten we praten hier enkele feiten nu. Enkele van de voornaamste oorzaken van echtscheiding zijn als volgt:; workaholisme-dit is de reden, wat leidt tot ongeveer 6% van de echtscheidingen. ; Familie Stammen-Dit leidt tot ongeveer 18% van alle echtscheidingen. ; Misbruik (fysiek of emotioneel)-Dit leidt tot 17% van de echtscheidingen. ; Buitenechtelijke affaires-Nu is dit interessant, deze reden leidt tot ongeveer 27% van de echtscheidingen. ; Verslaving aan alcohol en drugs-Dit leidt tot ongeveer 13% van alle echtscheidingen. ; Mid-life crisis-Dit leidt tot 13% van alle echtscheidingen. ; Dus nu is het duidelijk dat de reden dat leidt tot het maximum aantal echtscheidingen is ontrouw. Is dat niet eigenlijk heiligschennis? Als we in een maatschappij leven en bel ons beschaafde, waarom niet gedragen als beschaafde mensen. Beschaving leert ons worden beperkt, en sommige beperkingen zijn vereist. Je kunt je Id overnemen op je. Het heeft geen zin dat je leefde met iemand tien of vijftien jaar en omdat je niet graag met hem of haar niet meer je hem wilt verlaten. Een dag op deze manier willen we vrije samenleving en de vrije wereld waar de macht zou gaan regeren en geen wijsheid hebben. Kinderen uit deze gebroken huwelijken zou niet hebben van een gezonde psychologische jeugd en dat zou leiden tot ernstige aanpassingsproblemen bij jongeren. Ze zou niet om iets positiefs te doen en je kunt hen niet kwalijk nemen omdat u niet geven hen een gezonde omgeving om te groeien. Ze woonden in emotionele conflicten en strijd is wat ze kunt maken. Wilt u nog steeds de maatschappelijke systeem crash en instorten?

No comments:

Post a Comment