Sunday 5 February 2012

Ongebruikelijke Verjaardag Surprise Ideeën

Die niet graag verrassingen, vooral wanneer het is op iemands verjaardag! Het moment dat je een donkere kamer van je huis binnen en worden verwelkomd door een stelletje opgewonden vrienden en familieleden die allemaal aanwezig zijn er voor uw verjaardag, zou zeker een moment gevuld met geluk en opwinding. Echter, vele malen gebeurt het dat de verjaardag jongen of meisje te weten komt over uw plannen van iemand of gewoon door intuïtie. Dit kan bederven de hele bedoeling van een verrassing verjaardagsfeestje. Maar met een zorgvuldige planning, kunt u zorgen voor een ongewone verjaardag die zeker zou verrassen de persoon die u de partij hosting voor. Gooien een verrassing verjaardagsfeestje voor een dierbare zou de beste geschenk kan men geven zijn, en doen het een beetje anders zou maken het des spannend. Laat ons kijken naar enkele ongewone verjaardagsverrassing ideeën.
Verjaardag Surprise Ideeën
Als u denkt het plannen van een verrassing verjaardagsfeestje voor je liefste vriend, de meest voor de hand idee dat zou komen om je geest om hem / haar een surprise party op zijn / haar thuis of op enige andere vriend's Place. Echter, dit is een veel voorkomende verrassing verjaardagsfeestje idee, en de meeste mensen te leren kennen over heel gemakkelijk. Toch, als je nog wilt vasthouden aan dit plan, een ding u kunt doen is een verrassing verjaardagsfeestje van plan vóór of na de werkelijke dag van de verjaardag. Deze gedachte zou goed werken omdat de persoon zeer waarschijnlijk tot een off guard en zeker zou verbaasd bij het zien van de partij.
Een ander idee is om een ​​valse verjaardagsfeest met de verjaardag jongen of meisje plan. Betrek al je vrienden in je plan en hen vragen over de partij te bespreken met hem of haar. Aan de andere kant, zorgen voor de feitelijke verjaardag op twee of drie dagen voordat de valse partij op een restaurant. Op die dag, bel je vriend en hem uitnodigen voor een casual diner. Zoals u al geregeld voor een weekend feest, zou hij niet vermoeden over dit feest. Vragen alle andere genodigden om de locatie te bereiken voordat je aankomt met de verjaardag jongen of meisje. Als je daar te bereiken, leidt hem naar de tafel waar alle andere vrienden en familieleden worden geassembleerd. Dit zou zeker een grote verrassing voor hem.
Romantische verjaardag Verrassingen
Als u denkt van verrassing verjaardagsfeestje ideeën voor uw echtgenoot of partner, plaats van een grote bash, denk van iets meer intieme en romantisch met tweetjes van jou. Een candle-light diner thuis, met je koken van je partner favoriete gerechten tegen de tijd dat hij komt van het werk zou zeker heel speciaal. U kunt ook een verassing vakantie ook van plan om een ​​romantische bestemming. Nemen alle nodige maatregelen, zoals het boeken van hotelkamers, vliegtickets, inpakken van uw bagage, enz., zonder zijn medeweten. Vraag een vriend om een ​​deel van vertellen uw echtgenoot dat hij gaat voor een reis naar ergens en of u beiden kan geven hem een ​​lift naar het vliegveld te spelen. Vertel uw echtgenoot over de verrassing reis zodra u de luchthaven te bereiken. Er geen twijfel dat hij zou worden compleet verrast, en natuurlijk overweldigd met opwinding.
Als je in een verre relatie en zijn niet in staat om je vriend of vriendin vaak ontmoeten, het beste wat je kunt doen is om te verrassen hem of haar aan de deur met bloemen en taart op een verjaardag. Er zou geen beter geschenk dan tijd doorbrengen met hem op zijn verjaardag. Indien de afstand tussen jou en je geliefde is erg ver en vergaderfaciliteiten is echt onmogelijk is, dan kunt u een verrassing verjaardagscadeau mand gevuld met tal van goodies.
Surprise Treasure Hunt Birthday Party Idea
Een andere ongewone verjaardagsverrassing idee zou een speurtocht partij. Dit is een leuke surprise party, en zou bemind worden door kleine kinderen. Als jij denken van een ongewone verjaardagsfeestje voor uw twaalfjarige dochter, zou dit een van de beste verjaardagsverrassing ideeën. Zorgen voor een cadeaupakket te leveren aan de deur stap voor stap een exacte tijd wanneer je weet dat ze thuis zijn. Samen met een kleine cadeau, moet dit pakket omvatten een brief die zegt dat ze heeft te jagen voor een schat en moet ook geef haar richtingen. Kunt u rijden haar naar de plekken waar ze wil, maar je moet haar in staat stellen om u te begeleiden. De aanwijzingen kan leiden naar de plaats van een vriend, een restaurant, relatieve's huis en in een winkelcentrum. Op elke plaats, moet een geschenk te wachten haar en een aanwijzing naar de volgende plaats te bereiken. De definitieve plaats kan worden bij u thuis waar u een verjaardagsfeestje klaar met al haar vrienden hebben.
Om deze verrassing verjaardagsfeestjes goed werken out, is het zeer belangrijk te plannen zeer zorgvuldig. Je moet verrassing verjaardagsfeestje uitnodigingen verzenden naar de gasten waar je heel duidelijk dat de partij een verrassing te noemen, en moet worden ingehouden op de verjaardag jongen / meisje. Dit zijn slechts enkele van de ideeën voor verrassing verjaardagsfeestje ideeën. Scherp uw creatieve en innoverende vaardigheden en uit met een ongewone verjaardagsverrassing ideeën die de jarige / meisje 's dag de meest memorabele een voor een lange tijd te komen zou maken Kom.

No comments:

Post a Comment