Wednesday 22 February 2012

Permanente make-up Cosmetische - Cosmetische Tatoeage

Stel je een moment waarop je kunt maak je klaar voor een interessante datum in slechts 15 minuten. Vrouwen zijn vaak berispte voor de eindeloze uren die ze investeren in klaar voor elke gelegenheid. Er zijn bepaalde mensen die liever gaan door de vervelende taak van de toepassing van lagen en lagen van de schmink op zichzelf overwegende dat er anderen zijn die liever zien er goed uit in een handomdraai. Daarnaast zijn er een paar die permanent zijn getekend en verminkt en uiteindelijk verliezen hun vertrouwen wanneer ze te confronteren mensen in verschillende geledingen van hun leven. Dit is wanneer een permanente cosmetische make-up kan stap in en verbetering van de levens van de mensen.
Permanente Make-up Make-up:; Permanente cosmetische make-up maakt gebruik van een procedure genaamd micro-pigmentatie. Deze techniek deposito gekleurd pigment in de bovenste laag van de dermis. Dit helpt bij het herstel van de natuurlijke huidskleur. Het proces kan helpen u wijzigingen aanbrengt voor een paar weken of zelfs een mensenleven. Permanente cosmetische make-up moet worden uitgevoerd door een opgeleide medische professional. Sommige mensen gebruiken dit om hun gevoel van eigenwaarde te versterken. Dit proces is eigenlijk meer gunstig voor mensen met permanente ontsiert op hun huid. (Littekens, kenmerken, enz.) Het is ook een veel voorkomende manier om er mooi gebruikt door enkele van de meest toonaangevende sterren in de glamour-industrie. Dus zelfs als de grote op zoek wenkbrauwen of lippen, kun je stoppen met dromen en veranderen uw uiterlijk als per uw verlangen.
Soorten van permanente cosmetische make-up:; Hoewel dit heel erg afhankelijk van het individu, hier zijn de voorkomende soorten van permanente cosmetische make-up procedures, gedaan door de meeste mensen vandaag de dag.
Het verbeteren van de wenkbrauwen:, Goed gevormde wenkbrauwen kan je look te definiëren en te veranderen je gezicht. Deze procedure werkt goed voor mensen die schaars wenkbrauwen of slecht-vormige Ones. Deze methode zal uw wenkbrauwen kijken meer natuurlijke dan het effect dat wordt bereikt door een oogpotlood. Het proces omvat haar simulatie en er is geen verandering wanneer u doorgaan met uw dagelijkse activiteiten, zoals zwemmen.
Verbetering van de uitstraling van de lippen:, algemeen vrouwen gebruiken lip liners "om de lippen te definiëren en vervolgens vullen met kleur. Een permanente lipliner en geven je lippen en dit zou resulteren in je wakker met een perfecte weelderige lippen elke ochtend. U kunt zelfs beslissen over de kleur van je lippen. Denk na over deze factor want het zal op lange termijn. Kies de juiste mix van roze of naakten. Dikke lippen kan worden gemaakt om te kijken kleine of kleine lippen kan worden aangepast aan vollere look. Altijd vasthouden aan een meer natuurlijke toon. Een ideale manier zou zijn om je lip potloden en experimenteren thuis gebruiken voordat u de uiteindelijke duik. Krijgt altijd de aanbeveling van de technicus, wanneer je aankomt bij een conclusie. Mannen ook gebruik maken van dit proces op alle merken of littekens te verbergen.
Versterking van de wimpers:; Dit proces wordt gedaan door de implantatie van zachte pigmenten tussen de wimpers. Een favoriet tussen mannen en vrouwen, wimper verbetering helpt om de wimpers dikker lijken, die op zijn beurt helpt om uw ogen kijken aantrekkelijker.
Het corrigeren van littekens / merken:; Soms is de huid kan hebben permanente littekens of tekens die niet kunnen worden bedekt of verborgen door make-up. Dit is wanneer een permanente cosmetische make-up kan blijken te zijn de meeste vruchten afwerpen. Het proces omvat het vullen van de littekens gebied met een kleur die nauw overeenkomt met de huidskleur.
Cosmetisch tatoeëren:; Voordat u de laatste stap er altijd voor zorgen de authenticiteit van de technicus. Weten te komen over de achtergrond en controleer de geloofsbrieven van het hele team. Als je eenmaal hebt besloten op deze, moet je een patch test te doen. Dit wordt gedaan om bewust te zijn van een allergische reactie. Zodra u alle stappen kies de kleur die u nodig heeft dat je huid moeten overeenkomen. De technicus schetsen meestal het gebied met de hulp van een chirurgische pen. De naald voegt het pigment in de laag van de huid. Dit zou resulteren in een lichte stekende gevoel op de huid.
Nadelen / risico 's van Permanente Make-up Make-up:; Als gedaan op een verkeerde manier, kan het litteken je voor altijd. ; Een cosmetische tatoeage is permanent en met de tijd kan onnatuurlijke blik op uw huid. ; Het verwijderen van een permanente tattoo kan blijken te zijn zeer moeilijk. ; Als de injecties zijn besmet, kunnen infecties worden overgedragen. ; Als de inkt gebruikt voor de cosmetische tatoeage is van een mindere kwaliteit, kan dat leiden tot verdere irritatie. ; Wat de reden ook, permanente cosmetische make-up kan zeker verbeteren van uw leven. Heeft ervoor zorgen dat u zorgvuldig na te denken over en te raadplegen de juiste mensen wanneer je de laatste stap. Immers, dit proces is permanent. Laten we hopen dat u van plan bent de 'nieuwe jij' met veel zorgvuldige afweging.

No comments:

Post a Comment