Friday 17 February 2012

Voetverzorging

De voeten zijn een van de meest actieve delen van het lichaam. Uw voeten dragen de last van uw activiteiten de hele dag, vanaf het moment dat u droeg die hoge hakken naaldhakken voor die partij of de tijd waarop u bracht de hele dag winkelen, maakt niet uit hoe hard je voeten pijn doen! De voet is dan ook vaak zoveel voetverzorging betreft verwaarloosd. Wanneer was de laatste keer dat u dat al niet erg belangrijk voor pedicure gedaan? Dit is iets dat vaak glijdt de geesten van velen. Vermoeide en pijnlijke voeten worden verwaarloosd als je eenmaal terug naar de dagelijkse sleur. Need some snelle tips voor voetverzorging? Lees verder voor een aantal manieren om uw voeten te verwennen en hebben ze op zoek soepel en zacht in no time.
Tips voor voetverzorging:; Als je vermoeide en pijnlijke voeten, zou de meest effectieve voetverzorging optie om deze weken in een bad van koud water. U kunt zelfs uw voeten onder stromend water om de pijn te verlichten. Het wassen van uw voeten regelmatig, vooral als je uit de buitenlucht, zal helpen om ze schoon te houden en vrij van infectie.
Gebruik zonnebrandcrème op je voeten, net zoals u zou doen voor de rest van het lichaam, wanneer je op het strand. Houd een kan van mond spuiten handig. Deze kan een verkoelend effect voor de voeten. Altijd voor zorgen dat u voldoende doorbloeding van je voeten als goed. Volg de onderstaande punten voor hetzelfde: Lie down in een rechte hoek aan de muur. U kunt liggen op het bed zo goed en rest je voeten boven je hoofd. Beweeg je voeten over een aantal blikjes. Dit zal helpen om de doorbloeding te verbeteren ook.
Heb je uitgecheckt uw schoenen? Een van de belangrijkste belangrijk aspect over voetverzorging is het dragen van de juiste soort schoeisel. Vaak dragen schoeisel dat niet past goed of te strak kan veel ongemak veroorzaken aan de drager. Als u in het bijzonder zijn vermoeide voeten na het dragen van een bepaald paar hooggehakte schoenen, het is tijd je overgestapt naar een nieuw paar comfortabele schoenen. Als u een droge en jeukende voeten, gebruik een milde zeep om je voeten te wassen. Volg deze met een specifieke vochtinbrengende lotion aanbrengen en zachtjes masseren in uw voeten. Vergeet niet om uw voeten te exfoliëren een keer per week om zich te ontdoen van een droge huid. Dit zal helpen om de huid te houden glad als goed.
Voetverzorging voor droge en gebarsten voeten moeten omvatten het gebruik van een warm en koud water techniek. Voor deze, gewoon duik je voeten in warm water. Volg deze door dompelen je voeten in koud water. Volg deze procedure voor een periode van 20 minuten. Dit zou helpen om de bloedcirculatie te verbeteren.
Open toed schoenen of sexy stiletto zou altijd de beste kijk op goed onderhouden voeten. Heeft u een zelfgemaakte pedicure gedaan met de volgende stappen: ten eerste, geniet je voeten in warm water. Voeg wat zout aan het water. Dan, met de hulp van een puimsteen, scrub de dode huid door scrubben voorzichtig. Spoel af en dep de voeten droog. Verwijder alle sporen van nagellak en bestanden je nagels zachtjes. Neem een ​​bepaalde hoeveelheid van mond room en massage dit zachtjes in de huid. Dan wikkel je voeten in plastic zakken en laat het deksel op ten minste 15 minuten. Eenmaal gedaan, van toepassing 2 - lagen nagellak en laat het drogen.
Gebruik deze voetverzorging tips om op elk gewenst moment hebben grote speler voeten! Het enige dat nodig heeft, is een beetje zorg en tijd van uw kant.

No comments:

Post a Comment