Saturday 4 February 2012

Zelfgemaakte regenton

Behoud van water of water de veiligheid, is een van de meest cruciale behoeften voor menselijke wezens. Een zeer grote hoeveelheid water kan worden verkregen bij regen als we een aantal eenvoudige manieren om regenwater te verzamelen. Regen vaten zijn vaten gebruikt om regenwater van daken die naar beneden het riool door middel van regenpijpen te verzamelen. Deze vaten of regen vaten worden containers strategisch geplaatst op de grond, dicht bij het huis muren. Regenwater valt op het dak is gericht door middel van leidingen in deze vaten en als er een overloop, het resterende water kan worden misbruikt voor andere doeleinden. Regen vaten zijn een geweldige manier om water die anders verloren zou gaan sparen. Ze verlagen ook de afhankelijkheid van de watervoorziening, en derhalve verminderen waterverbruik rekeningen.
Tijdens de bouw van een regenton, moet u zorgen voor het volgende:; De container mag ondoorzichtig, dat ervoor zal zorgen dat er geen bacteriën of algen kunnen gedijen in het zijn. ; Regen tonnen moet worden gemaakt van een stevig en taai materiaal die niet rotten en duren een lange duur zijn. ; Regenwater moet goed worden gescreend om vuil of ongewenst materiaal verhinderen het vat. ; Alle openingen moeten goed worden afgedekt om de veiligheid te garanderen en te voorkomen een ongewenst incident, vooral als er kinderen in het huis, en plagen die in de loop te voorkomen. ; Er moet nauwkeurig en strak aan slangen aan de kleppen voor het richten van hemelwater in-of uitzoomen. ; Bouw van een Homemade regenton
Een lijst van apparatuur nodig is om een ​​regenton en de procedure voor het maken van een eenvoudige wordt hieronder gegeven te maken.
Gereedschappen en apparatuur
Om een ​​regenton in de tuin hebt een zware vat, bij voorkeur een plastic, een verhoogd basis voor het vat nodig - deze kunnen worden cinder blokken of enige andere basis die het vat zal verhogen, een gat zagen, boren, pipe kraan / kranen, een tuinslang, een plastic slang of een soaker slang, een kraan, een slang-adapter, en teflon tapes.
Procedure; Snijd een rond gat in het vat deksel met behulp van een geschikte gatenzaag. De grootte en uw wensen kan het gebruik van een sleutelgat meebrengen zag, gipszaag, of een decoupeerzaag. ; Maak twee gaten in het vat. Moet men aan de bovenkant voor overloop en de andere op de de buurt van de bodem van het vat voor een kraan. ; Gebruik pijpen van geschikt materiaal en draai ze in de gaten voor het inrijgen van hen. ; Herhaal dezelfde procedure draadsnijden met een slang-adapter en de kraan Gebruikt u Teflon tapes. Zet deze vast in de bovenste en de onderste gat respectievelijk. ; Cover de loop door het plaatsen van een geventileerde scherm op het vat, met de lamellen aan de bovenzijde. ; Bevestig een slang in de bovenkant en aan uw tuin directe, weg van het huis of in een ander vat als u gebruik maakt van meerdere. ; Plaats het vat op een verhoogd platform, gemaakt met de cinder blokken. Snijd een geschikte down uitloop gat in het vat en de directe de pijp van het dak in de dakgoot downspout. De buis kan worden gesneden van ongeveer 5 cm boven het vat en vervolgens gekoppeld aan een elleboog gewricht het rechtstreeks in de loop opening. ; Slot vast te stellen de kraan op het onderste gat en controleer of het systeem bruikbaarheid. ; Zo kunt u bereid om wat schoon en vrij gebruik van water voor een breed scala van doeleinden. Since regenwater is verstoken van alle onzuiverheden, kan een zelfgemaakte regenton worden gebruikt om auto's, planten, grasvelden en een verscheidenheid aan andere behoeften te wassen. Deze eenvoudige procedure kan helpen besparen water, en dus bent u niet alleen helpen uw zaak, maar ook een handje bij het behoud van een vitale hulpbron.

No comments:

Post a Comment