Friday 17 February 2012

Het verwijderen van Pet Vlekken van Carpet - Hoe Pet Vlekken verwijderen uit tapijt

Huisdier ongevallen mogelijk zijn, zelfs als uw hond zindelijk en als het ongeval zich voordoet op uw mooie vloerbedekking, het is zeker een taak om de vlekken te verwijderen zijn. Huisdieren zijn ook vaak aangetrokken tot het schone oppervlak van tapijten om zichzelf te verlichten en de ondeugende degenen zal een oppervlak met name kiezen, zoals een tapijt van hun karaktertrekken te vertonen. Huisdier vlekken zoals urine, braaksel en uitwerpselen achter te laten vreselijke geuren die kunnen moeilijk worden om zich te ontdoen van. In dergelijke situaties, overweeg dan de meeste van de eigenaren van gezelschapsdieren rippen van het tapijt, onwillig om te gaan met het tapijt schoonmaken. Maar gelukkig zijn er een aantal manieren om eenvoudig huisdier vlekken te verwijderen van tapijten in te schakelen. Als u nog steeds benieuwd hoe huisdier vlekken uit tapijt te verwijderen, heres hoe u kunt gaan over.
Het verwijderen van Pet Vlekken van tapijt; verwijderen huisdier vlekken uit het tapijt zal het makkelijker zijn, als het onmiddellijk van eerder gedaan dan het uitstellen van de vlekverwijdering proces. Het verwijderen van vlekken en geuren huisdier kan moeilijk zijn, zodra ze droog in het tapijt stoffen. Volg de fundamentele tapijt vlekverwijdering voorzorgsmaatregelen als geen gebruik van agressieve chemische stoffen, niet schrobben of gebruik een borstel, enz.
Het verwijderen van Pet Vomit Vlekken
Reinig de bulk met behulp van een paar papieren handdoekjes en gooi hem uit de juiste. ; Blot de gekleurde nat gebied met weefsels of papieren handdoeken. ; Bereid een reinigingsoplossing door het mengen van ¼ theelepel mild wasmiddel met 1 kopje lauw water. Pas deze oplossing om de vlek, met een doek en herhaal tot er geen vlek is overgebracht naar het doek. ; Bereid een andere oplossing door het mengen 1 kopje witte azijn met 2 kopjes lauw water en breng het aan de gekleurde tapijt gebied. ; Spoel de oplossing om met schoon, lauw water, door bevochtiging van de vezels van de gekleurde tapijt. ; Dep de plek droog, door het plaatsen van een paar papieren handdoekjes en laat het aan de lucht drogen. Na een tijdje, een stofzuiger gebruiken om verder te drogen. ; Om de geur te verwijderen, strooi er wat bedrag van zuiveringszout en laat een nacht. Stofzuig het tapijt de volgende dag. ; Verwijderen Pet urinevlekken
Genieten van al het vocht mogelijk met papieren handdoeken of vodden. ; Bereid een reinigingsoplossing door het mengen van een kopje witte azijn met een kopje lauw water. Pas deze oplossing om de vlek met behulp van een doek en het werk van de oplossing in het tapijt vezels. ; Dep de plek droog door het plaatsen van een paar papieren handdoekjes of weefsels. ; Nadat het gebied is opgedroogd, strooi er een flinke hoeveelheid soda op het gekleurde gebied. ; Volgende, een oplossing door het mengen van een half kopje van 3% waterstofperoxide met 1 theelepel milde wasmiddel en de oplossing, overgiet met de baking soda op het tapijt. Het werk van de oplossing, samen met de baking soda in het tapijt vezels. ; Spoel de oplossing met behulp van duidelijke, lauw water door het bevochtigen van de gebrandschilderde tapijtvezels en vacuüm om het overtollige vocht te verwijderen. ; Verwijderen Pet Ontlasting Vlekken
Schep de alle vaste stoffen met een lepel of spatel. ; Natte het gebied met een oplossing die is een mengsel van witte azijn en lauw water en breng het aan de gekleurde gebied. ; Dep de plek droog door het plaatsen van een paar papieren handdoekjes of weefsels. ; Bereid een reinigingsoplossing door het mengen van ¼ theelepel mild wasmiddel met 1 kopje lauw water. Pas deze oplossing om de vlek met een doek en herhaal tot er geen vlek is overgebracht naar het doek. ; Dep de plek droog door het plaatsen van een paar papieren handdoekjes of weefsels. ; Strooi een flinke hoeveelheid soda op het gekleurde gebied en laat het 's nachts. ; Reinig de baking soda uit het tapijt met een stofzuiger. ; Als de bovenstaande methoden voor het verwijderen van vlekken uit tapijt huisdier niet volledig verwijderen van de vlekken, dient u te proberen de hulp van een professionele tapijtreiniger. Zorg ervoor dat u geen ammoniak gebruiken om gezelschapsdieren vlekken te verwijderen uit tapijt, aangezien dit kan leiden tot het huisdier weer ontlasten zich op het tapijt.

No comments:

Post a Comment