Sunday 26 February 2012

Hoe kan ik van gips maken

Gips wordt veel gebruikt door kunstenaars voor het maken van sculpturen, maskers maken en verschillende driedimensionale kunst en kunstnijverheid projecten. Het is het beste materiaal voor het maken van mallen en gietstukken. Het is zeer vaak gebruikt voor medicinale en architectonische toepassingen. Bovendien, mallen van voetafdrukken en andere markeringen worden gebruikt als cruciaal bewijsmateriaal in de forensische wetenschap zijn gemaakt met behulp van gips. Als iemand je vraagt, wat is gips?, Het antwoord is dat het een volledig veelzijdig materiaal. Gips is verkrijgbaar in winkels in de vorm van poeder of verbanden, waarbij je gewoon water nodig om het klaar voor gebruik. Ik denk, zijn er velen van u die graag zelfgemaakte gips gebruiken. Maar voordat we uitchecken, 'hoe om gips te maken van Parijs?', Laat het ons weten zijn korte geschiedenis.
Korte geschiedenis van gips
Vroegste sporen van gips werden gevonden in Anatolië en Syrië en zij werden gedateerd als 9000 jaar oud. Bijna 5000 jaar terug, Egyptenaren bereid een bundeling materiaal door het verbranden van gips in de open lucht vuur, dan te pletten en mengen met water. Dit werd gebruikt als bouwmateriaal voor de bouw van de blokken van de monumenten, zoals de wereldberoemde en prachtige Egyptische piramiden. Gips is een sedimentair gesteente en de verdamping van zeewater gevangen in lagunes leidt tot de vorming ervan. Gips is gecalcineerd in het gips van Parijs. Er zijn verschillende processen om dit te doen. Selectie van gips en de bereidingswijzen zijn de belangrijkste factoren die leiden tot de productie van de beste pleisters.
U kunt zelfgemaakte gips op twee manieren: met behulp van wit meel of witte lijm. Laten we eens zien van de gedetailleerde procedure voor elk van hen.
Hoe kan ik van gips maken met wit meel?
Dingen die je zal nodig hebben; Warm water, witte bloem, Plastische kom; Spatel; Procedure
Stap 1: Neem een ​​tot twee kopjes warm water en twee tot drie kopjes witte bloem.
Stap 2: Meng het tot een pasta.
Stap 3: Zet deze pasta in een plastic kom.
Stap 4: Blijf roeren de pasta tot je een glad mengsel met geen zichtbare bulten.
Stap 5: Vergeet niet om de consistentie van de pasta glad en dik is, maar ook eenvoudig te roeren houden.
Hoe kan ik van gips maken met witte lijm?
Dingen die je zal nodig hebben; Warm water, witte lijm; Plastic kom; Spatel; Procedure
Stap 1: Neem een ​​deel warm water en twee delen witte lijm. grondig Blend zowel de ingrediënten.
Stap 2: Zet de pasta gevormd na mengproces in een plastic kom.
Stap 3: Voeg water toe om deze pasta en voortdurend roeren terwijl doen.
Stap 4: Het water moet worden toegevoegd totdat je een soeperig mengsel.
Stap 5: Zorg ervoor dat het mengsel is waterig, maar heeft een klein lijmachtige consistentie goed. Het product van dit recept kunnen voorschrijven wat extra tijd om te drogen dan de vorige.
Nu, als iemand je vraagt, hoe gips maken thuis, heb je de antwoorden klaar. Het maken van gips zelf is zeker een geweldige ervaring. Vooral als je het nodig hebt voor een aantal projecten en je bent op een krap budget, zelfgemaakte gips is zeker een zegen voor jou. Alle benodigdheden die nodig zijn voor het voorbereiden zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij uw thuis. Ook de voorbereiding duurt slechts een paar minuten. Dus, hoe maak je gips, met behulp van lijm of meel? Nog niet proberen? Oh! Gewoon proberen het voorbereiden en veel plezier!

No comments:

Post a Comment