Friday, 3 February 2012

Lucky Bamboo Plant: Binnen bamboeplant Betekenis en Zorg

Een gelukkige bamboeplant voegt niet alleen een kleurtje in je leven, maar gaat een stap verder door te brengen geluk zo goed, dus ga je gang en jezelf een Lucky Bamboo planten kopen of geef uw vriend een aanwijzing die je zou willen om een ​​te bezitten!
De Lucky Bamboo planten - Wat is het?
In tegenstelling tot wat de naam suggereert, is de Lucky Bamboo is niet een bamboe at all. Het is in feite een veerkrachtige lid van de lelie familie die groeit in het donker en tropische wouden van Afrika en Zuidoost-Azië.
Waarom wordt deze plant als geluk?
Deze plant is geassocieerd met de oostelijke praktijk van Feng Shui voor een lange tijd nu. De Lucky Bamboo wordt verondersteld om een ​​ideaal voorbeeld van de bloeiende water en hout element zijn. Soms een rood lintje is ook toegevoegd, omdat het denkt dat de positieve stroom van energie of chi in de kamer vuur.
De gelukkige bamboeplant wordt beschouwd als gelukkigste wanneer ze ontvangen is als een geschenk!
Wat betekenen de verschillende nummers van Lucky Bamboo stelen bedoel je?
Volgens oude Chinese traditie het aantal Lucky Bamboo stengels verschillende betekenissen hebben en nodigen verschillende factoren zoals geluk, rijkdom en langlevenrisico afgezien van andere factoren die gunstig zijn je leven. ; 2 Lucky Bamboo stengels signify geluk; 3 of 6 Lucky Bamboo stengels symboliseren geluk. ; 5 of 7 geluk bamboe stengels symboliseren gezondheid. , 8 stengels van Lucky Bamboo betekenen rijkdom. , 9 stengels van Lucky Bamboo signify algemene goede fortuin. , 21 Lucky Bamboo stengels symboliseren zegeningen. ; Welke stappen moet ik nemen om te zorgen voor mijn geluk bamboeplant?
Hier zijn een aantal stappen die ervoor zal zorgen dat je geluk bamboeplant altijd groeit. ; Water is een van de dingen die de gelukkige bamboeplant nodig heeft om goed te groeien; helaas is dit hetzelfde water dat zo is van vitaal belang voor de groei is gevuld chemicaliën zoals fluoride en chloor die aanwezig is in de meeste leidingwater. Ervoor te zorgen dat het water je gebruikt afwezig is van chemicaliën, lopen leidingwater in een container en laat het om buiten te zitten onafgedekt ongeveer 24 uur om de chemische stoffen te verspreiden. Het is raadzaam om al het water giet en vul het reservoir met vers water iedere week en ook een oogje houden op het waterpeil. Je bent gezegend als je een aquarium thuis, want je kunt besparen van de vuile aquariumwater om de Lucky Bamboo gebracht. Dit is omdat de gelukkige bamboeplant gedijt op de microscopische ding dat wordt gevonden in het water. ; Licht is een andere factor die bijdraagt ​​aan de algehele ontwikkeling van de Lucky Bamboo. Aangezien deze plant groeit in de dichte schaduw onder de dikke regenwoud kap van de equatoriaal Afrika, zou direct zonlicht te sterk voor. Eigenlijk kun de gelukkige bamboe zelfs plaatsvinden in een ruimte dat geen natuurlijk licht ontvangt, alle je hoeft te doen in dit geval verplaatsen naar een helderder locatie elke drie of vier dagen elke week. Natuurlijk als je wilt dat het sneller te groeien, zou u gevraagd worden om te plaatsen op het hogere eind van de licht-range. ; Voedingsstoffen zijn een factor die moet noemen ook, want ondanks het feit dat zeer winterhard deze plant kan uiteindelijk nodig een soort van voedsel. Om dit te doen, kan u ofwel voeg een paar druppels van aquarium plantenvoeding aan het water je gebruikt, terwijl het navullen van de container van 1/10de van de aanbevolen sterkte van een standaard plantaardige voedsel. Dit is gedaan moet worden om de twee maanden of langer als het voeden van het te veel alleen zou blijken schadelijk zijn.

No comments:

Post a Comment