Friday 10 February 2012

Offset Patio Umbrella

Het krijgen van een off-set Patio Paraplu:; Een off-set patio paraplu, ook wel bekend als een vrijdragende paraplu, is een leuke manier van livening een werf, een tuin, een terras, een dek, een zwembad, een spa , een buitenzwembad zitgedeelte in een restaurant of een ander gebied waarvoor een cover. Het kan tot een interessante en aangename sfeer en u voorzien van enkele noodzakelijke schaduw ook.
Off-set patio umbrellas komen in een grote verscheidenheid aan merken, modellen, stoffen en patronen, dus je kan ofwel een verbijsterende tijd winkelen voor de juiste paraplu of helemaal geen moeite krijgen van de exacte aard van de paraplu aan uw inrichting plannen passen.
Dingen die je moet overwegen wanneer het kopen van een off-set Patio Paraplu:; Voordat je naar buiten te kopen, dat off-set paraplu, moet u een algemeen idee van hebben waar je van plan zijn en het exacte gebied dat u wilde schaduwrijke plaats. Dit is belangrijk omdat het u zal helpen weten wat de omvang van paraplu je nodig hebt om te krijgen. U niet wilt dat een paraplu die te groot is voor de beoogde gebied of te klein is om geeft u geen werkelijke schaduw. Het algemeen moeten de paraplu iets groter, ongeveer vijf meter groter volgens de experts, dan het gebied dat moet worden gearceerd.
Dan moet u overwegen als u een houten frame, een metalen frame of een glasvezel-frame paraplu te kopen. Elke soort heeft haar eigen unieke kwaliteiten en voordelen. Kiezen wat je wilt volgens uw persoonlijke wens en uw verlangen naar gemak en eenvoudig onderhoud.
Veel mensen kiezen vaak voor een houten-frame off-set patio paraplu voor zijn charmante eenvoud en omdat het co-ordinaten goed met een bestaande inrichting. Je kunt het krijgen in verschillende soorten hout, uit de zeer hoge kwaliteit die aan de gewone Ones. Met de juiste verzorging en regelmatig onderhoud kunnen de houten frame laatste een lange tijd. These paraplu's zijn meestal geopend en gesloten met handmatige manipulatie. Dit kan worden met een handmatige lift of een handmatige katrol systeem. Houten frame paraplu's kunnen niet worden geroteerd.
Metaal-framed off-set paraplu's over het algemeen gemakkelijker en langdurig; van aluminium zijn voorzien van een emaille coating die zowel ziet er goed uit en is bestand tegen schade door weer en pellen. U kunt openen en sluiten van deze paraplu's met een slinger-systeem, een kraag-tilt-systeem of een drukknop systeem, die geen van beide vergt veel inspanning op een deel van je spieren. En je kunt roteren een off-set metaal-framed paraplu 360 graden.
Glasvezel ingelijst parasols lichter in gewicht dan houten of metalen frame, Parasols, waardoor ze gemakkelijker tot ongeveer afstands-en, zodat u uw gedachten te veranderen honderd keer over waar u ze wilt plaatsen. Zij over het algemeen langdurig en duurzaam, maar waarschijnlijk kan in minder variëteiten van afwerkingen afkomstig zijn dan de andere twee.
Beschouw de stof en het ontwerp de volgende. Paraplu stoffen, zoals eerder vermeld, komen in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen, maar, afgezien van esthetische ziet, moet u ook een stof die is duurzaam en is weersbestendig, UV-bestendig, schimmel en meeldauw resistente, kleurvast en ademend. Sommige populaire stoffen voor parasols zijn Sunbrella, Suncrylic en Olefin. Deze stoffen meestal niet verbleken, barsten of scheuren. Ze kunnen ook tegen matige wind zonder te scheuren.
Zorg ervoor dat de garantie van de off-set patio paraplu wordt geleverd met controleren. Veel bedrijven bieden een jaar of langer garanties voor de paraplu frame en stof, maar over het algemeen niet voor de paraplu ribben.
Het houden van uw off-set Patio Umbrella schoon en goed onderhouden:; Uw off-set patio paraplu zal normaal gesproken komen met reinigingsvoorschriften. Lees deze instructies zorgvuldig en volg ze. Als er geen instructies zijn, volg gewoon een dagelijkse reiniging regime. Als u regelmatig schoon uw paraplu, zal voor het laatst je een lange tijd. Stof het frame en de luifel dagelijks, of veeg met behulp van een met een vochtige doek als er een geaccumuleerd vuil. If afgestoft en vegen met de vochtige doek niet uitstappen het vuil, was de paraplu met een sopje en veeg droog. Gebruik nooit chemische reinigingsmiddelen om uw paraplu schoon als deze kunnen beschadigen. en er is te veel vuil stapt uit met slechts een vochtige doek, dit werkt niet, wassen met water en zeep en vervolgens af te vegen.
Wanneer hij niet de paraplu gebruiken voor een lange periode of als het weer slecht is, bewaar afstand uw paraplu binnenshuis. U dient sluit het opsluiten in zijn vergrendelde stand, stevig vastknopen, en zet hem in een beschermende paraplu te dekken om het te beschermen tegen stof en schimmel. Bewaar de paraplu rechtop in haar paraplubak je anders kans dat de paraplu ribben beschadigen. Als u niet binnen de paraplu slaan en het moet buiten worden gelaten, dek af met een paraplu te dekken, wat voor soort klinkt grappig, maar als je hebt geïnvesteerd negeer je het grappen en te beschermen.

No comments:

Post a Comment