Sunday 19 February 2012

Home Remedies voor droog haar

Zon, regen, wind, de milieuvervuiling, agressieve chemicaliën, kleurstoffen, strijken, etc. zijn allemaal verantwoordelijk voor droog haar. Er zijn vele commerciële haarverzorging producten voor droog haar op de markt beschikbaar, die zijn duur. Maar niet fret, met de home remedies voor droog haar, zullen we de schade aan uw haar ongedaan te maken.
Best Home Remedies voor droog haar; Als je haar is dik in de buurt van de wortels, maar dunner vaststelling aan de uiteinden, het is een teken van droog en beschadigd haar. Droog haar behoeften maximumbedrag van de zorg, want het is kwetsbaar en kan gemakkelijk breken. Je moet elke vorm van warmte behandeling niet te geven aan uw haar. De warmte zorgt ervoor dat het naar meer en breekbaar.
Coconut Oil Behandeling: De eerste van de home remedies voor droog beschadigd haar is je haar te masseren met warme kokosolie. Om het maximale voordelen, voeg gemalen amandelen olie kokos en warm dit mengsel. Nadat het mengsel lauwwarm is toe te passen op je haar, te beginnen bij de wortel en naar beneden beweegt. Dan start je hoofdhuid masseren. Neem een ​​handdoek en dip hem in warm water, knijp het water uit de handdoek en wikkel uw haar met de handdoek. Na de handdoek afkoelt, herhaal dit maar een keer. Deze droge haarverzorging te verhelpen zal helpen bij het hydrateren je droge haar.
De andere olie huis remedie is om toe te voegen bladeren curry tot water en kook het kokosnoot voor 10 minuten. Nadat het mengsel vestigt, kunt u regelmatig gebruik van deze olie aan uw hoofdhuid massage. Het zal voeden je haar, die niet droog meer.
U kunt shampoo na een uur, maar je krijgt de beste resultaten als u de olie 's nachts. 'S nachts, de hoofdhuid en de huid beschadigen. Vandaar, waardoor de olie 's nachts is het beste voor droge haarverzorging.
Honing Home Oplossing voor Droog Beschadigd Haar: Honing wordt toegepast op droog haar. Breng het aan de lengte van het haar en laat het op voor 20-30 minuten en vervolgens shampoo uw haar. Het is echter niet aan te raden om honing te vaak als het kan resulteren in grijs haar van toepassing zijn.
Banana Pack Behandeling: De volgende van de home remedies voor droog haar is de banaan haar pak. Neem twee rijpe bananen, prak ze, en voeg wrongel. Breng dit mengsel aan de lengte van het haar, vanaf de hoofdhuid en naar beneden beweegt. Bedek je haar met een douche-cap voor 20 minuten en dan was je haar. Er zal een zichtbare verandering in de textuur van je haar.
Egg Oplossing: Het Ei is de beste van de home remedies voor droog beschadigd haar. Het merendeel van de haarproducten voor droog haar bevatten eieren. Er zijn veel huismiddeltjes met eieren, hoewel ik heb gegeven op slechts een paar van hen.
Neem yoghurt in een kom, klop een ei in, voeg het sap van een citroen, en voeg kokosolie. Meng dit mengsel en breng het aan je haar. Idealiter moet het worden overgelaten aan het haar voor een uur en een half. Vermijd het wassen je haar; gewoon afspoelen met warm water.
De volgende oplossing is hier. Klop een ei met een eetlepel water. De gebaande mengsel moet een romige textuur. Eerste natte haren, bij voorkeur met warm water. Zorg dus dat het haar niet teveel aan water in hebben. Nu geldt dit mengsel in een cirkelvormige beweging om uw hoofdhuid. Vergeet niet om het toe te passen om je haar tips ook. Na 10-15 minuten kun je je haar wast met koud water.
Bier Oplossing: Toepassing van bier aan het haar maakt het glanzend. Daarom zal je het vinden als een ingrediënt in zwart haar producten voor droog haar. U kunt giet bier in een spray-fles. Na het wassen en drogen je haar, spuit bier op. Het bier zal niet ruiken na enige tijd, maar het zal je haar zeker verlof met behoud van glans en glans. Je moet proberen dit te verhelpen vooral als je gaat blazen je haar droog.
Ben je daar nog, of bent u al uit naar de home remedies te proberen voor droog haar?

No comments:

Post a Comment