Tuesday 14 February 2012

Slaapkamer decoreren ideeën

Slaapkamer is een plek waar mensen ontspannen en leed zelf de hele dag druk. Dat is de ultieme toevluchtsoord en kluizenaar voor ons na een lange en vermoeiende dag. Het is die ruimte van het huis dat ons inspireert om en revitaliseert ons om de volgende dag weer werken want het is het laatste wat we zien in de nacht en de eerste Ting in de ochtend, zodat slaapkamers gedaan moet worden op een smaakvolle manier worden, zodat een plezier en zalf om de vermoeide en slaperige ogen. De meubels, gordijnen, vloeren en verlichting alles moet worden gedaan na een veel gedetailleerde analyse aangezien de slaapkamer basics veranderen met de leeftijd, het geslacht en mentaliteit van de persoon. Dus dat moet zorgen wanneer u probeert om de slaapkamers in je huis te decoreren. Hij opnieuw zouden we bespreken een aantal van de fundamentele ideeën, die kunnen worden gebruikt voor het decoreren slaapkamers te maken ziet er mooi uit, maar niet schokkend en hard.
Wanneer u verfraaien zijn uw slaapkamer, afgezien van ideeën wat er handig is uw verbeelding en de voorraad van ideeën die je hebt. Je fantasie zou de weg vrijmaken om de gevoelens die je gestimuleerd in je geest en hart maak iets van je eigen keuze en moet je kennis van de ideeën en tips hebben, zodat je verbeelding over voldoende middelen van articulatie krijgt.
Praktische slaapkamer decoreren ideeën; Je kunt gaan voor een hemelbed. De kleur van de muren is ook heel belangrijk wanneer u het verfraaien van uw slaapkamer. Als je een kleine ruimte kunt u het verf in contrasterende lichtere tinten, zodat het licht dat je slaapkamer kan worden komt verspreid en de kamer ziet er groter en niet verkrampt, maar als uw kamer is groot en je moet laten lijken warmer dan het is , kunt u verf de muren in donkere tinten. Vergeet niet om alle muren schilderen in dezelfde tint. ; Als de slaapkamer bed wordt het meest opvallende object in de slaapkamer en zij heeft om de kleuren te vullen van de muur en mag niet opvallen als een odd meubelstuk. Kunt u een platform bed of een slee bed of in feite een Californische kingsize bed. , Je moet het ontwerp en de vorm van de kamer, zodat u kunt begrijpen dat het meubilair in de plaats waar ze zouden er goed uitzien en op een manier dat ze meer vrije ruimte te geven. Het slaapgedeelte moet niet kijken rommelig. Men moet beschikken over een gevoel van ruimte. ; Het bedlinnen dat je moet ook geschikt zijn met het bed en de kleuren van de muur maar het is beter om linnen dat zachte en warme kleuren heeft, zodat het kan worden rustgevend voor je ogen te kopen. Probeer en een warme sfeer creëren door het houden van een combinatie van kussens en dekens op het bed. ; Als u niet het budget hebben om te gaan voor dure meubels en accessoires, tegenwoordig zijn er vele decorateurs die een designer look voor minder geld te geven. Het geeft de look, zo niet de finesse. De stof misschien niet zo goed maar dan is de constructie goed te zijn. Er is meubilair dat de dure meubels die beschikbaar is in de markt nabootst. Voeg altijd accessoires zoals kussens en tapijten, die patronen toe te voegen aan het monotone van meubilair. Als u het uiterlijk en niet de levensduur ga dan voor goedkopere meubelen.

No comments:

Post a Comment