Friday 24 February 2012

Home Theater Meubilair ontwerp en inrichting

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die een vurig filmfanaat wil graag een home theater te bezitten. Wegens een is een goed idee, maar er zijn een paar factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Meubilair is zeker een van de factoren!
Als je eenmaal hebt gemaakt van je geest om een ​​thuis zijn, is het belangrijk om de locatie te bepalen. Als je al weet dat, dan is het tijd om verder te gaan. In principe zijn er twee delen van een home theater, een is de video-en audio-apparatuur en de tweede het interieur ontwerpen van de theaterzaal.
Apparatuur
Wil je waar voor je geld is het belangrijk om een ​​marktonderzoek van diverse audio-en video-kits beschikbaar te voeren. Dit zal u helpen een product dat helpt u niet alleen geld besparen, maar gaat goed met de grootte van de kamer ook.
Home theater kabels moeten met zorg worden gekozen, als een die zorgvuldig is geselecteerd zal het signaal veranderen zo weinig mogelijk.
Het ontwerpen van de kamer
Hier zijn dingen die je zou kunnen opnemen in de home theater kamer:
Bij het ontwerpen van de ruimte, laat uw verbeelding de vrije loop. Laat je gedachten stromen en toe te voegen aan het decor volgens de flow die je ervaart. ; Kleur; Bij het toevoegen van kleur aan de muren of, zoals kleur-accessoires gebruikt, te selecteren die u zou willen rond hebben voor bepaalde tijd. Zorg er wel voor dat de kleur complimenten van de andere kamers van het huis. ; Verlichting; Een belangrijk onderdeel van een kamer, moet het licht in de thuisbioscoop inrichting worden geplaatst op een zodanige wijze dat de film gemakkelijk kan worden bekeken worden. Het moet ook zorgen voor genoeg licht dat mensen in staat zijn om hun weg te vinden in en uit hun stoel. Je kon installeren lampjes die kunnen worden gecontroleerd door een dimmer. Met behulp van deze zal je helpen dim de lichten wanneer de film begint. ; Sound, Sound is een zeer belangrijk onderdeel van deze kamer in het bijzonder. Met dit in het achterhoofd, moet de luidsprekers geplaatst worden op een zodanige wijze dat het resulteert in een betere kwaliteit geluid die op zijn beurt maakt de film meer echt en origineel. ; Stoelen; De stoelen in deze zaal moet worden geregeld in een zeer systematische wijze om congestie te vermijden. Comfortabele stoelen met schuifdeuren voetsteunen en brede armleuningen moeten worden opgenomen. ; Welk type van meubilair moet ik in de home theater ontwerp?
Ik voel me meubilair is een belangrijk aandachtspunt in deze kamer in het bijzonder. Meubelen die zorgvuldig is geselecteerd zal een lange weg om ervoor te zorgen dat uw kamer is het gesprek van de stad te gaan.
Selecteer het meubilair nadat u besloten de elektronica. Je zou kunnen kiezen stoelen en fauteuils. Relaxfauteuils hebben een bereik van opties zoals de trillende ligstoelen; massage ligstoelen en hoge kwaliteit ligstoelen.
Voor stoelen u zou kunnen kiezen ligstoelen die er uitzien alsof ze komen recht uit het centrum bioscoop. De stoelen die beschikbaar zijn in deze categorie kan worden tussen de twee en acht zetels in de lengte. Vermijd het gebruik van of banken in deze kamer, omdat het weg te nemen het effect dat u wenst.
Wat voor soort accessoires zal de inrichting?
Zoals ik al eerder zei, zal uw creativiteit u zeker helpen oodles van stijl toe te voegen aan de home theater ontwerp inrichting! Als u uw favoriete films thuis Vergeet niet om ook mee de posters. Afgezien van dit, kunt u gebruik maken tekenen en carpeting.just zoals het theater op de weg!

No comments:

Post a Comment