Friday 17 February 2012

Aluminium Outdoor Furniture Care

Dus je eindelijk zelf uw droomhuis. Met de tuin en de achtertuin en de witte piketomheining. Niets kan bederven het imago van uw droomhuis, niet een stofje of een opgedroogde plant. Maar wacht! Wat doe je als je zorgvuldig geselecteerde Aluminium Tuinmeubels begint steeds verkleurd, of nog erger wordt ruw?
Dus wat maakt aluminium tuinmeubilair zo populair?; Aluminium wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige metalen voor meubels gebruikt. Het is niet alleen duurzaam, maar het is vrijwel zorgeloos. We weten allemaal dat aluminium roest niet. Dit komt omdat aluminium wanneer blootgesteld aan lucht, zal een microscopisch laagje oxide te ontwikkelen op de buitenkant, die het metaal beschermt tegen roest en corrosie. Dit is de belangrijkste factor bij het kiezen van aluminium tuinmeubilair. Het zal weer een storm en regen en glans. U hoeft geen zorgen te maken over het afdekken van uw aluminium tuinmeubilair u de volgende keer uit zijn en het begint storten om.
Soorten aluminium tuinmeubilair; Ok dus je dacht dat het kiezen is simpel? Nou het is, maar niet zo simpel als het klinkt. Wist u dat er verschillende soorten aluminium meubels? Wist u dat er een verschil is tussen kneedaluminium, buisvormig aluminium en gegoten aluminium meubels?
Kneedaluminium meubilair is het soort dat Victoriaanse is in stijl met een veel lichtere en relatief roest vrij finish in vergelijking met smeedijzeren meubelen. Buisvormig aluminium tuinmeubelen aan de andere kant wordt het meest gebruikt omdat het de lichtste en makkelijker in vorm en design. Gegoten aluminium outdoor meubilair is gemaakt van gegoten aluminium, dat is puur en zeer veerkrachtige aluminium. Gegoten aluminium tuinmeubilair wordt gegoten in stijl en vorm en vervolgens in elkaar gezet. Als gegoten aluminium is solide, het meubilair is veel zwaarder in vergelijking met gesmede en buisvormig aluminium meubels.
Tips voor Aluminium Outdoor Furniture Care; Je moet dat aluminium roest niet weten en dit is wat maakt het perfect voor buitenmeubelen. Maar, aluminium worden aangetast door vervuiling in de lucht en water en het oppervlak verkleuren of worden ruw. Hoewel aluminium roest niet doet oxideren.
Hier zijn enkele tips voor de verzorging van aluminium tuinmeubilair:; Als u merkt dat uw aluminium tuinmeubilair enigszins verkleurd is dan je nodig hebt om het te wassen met zeep en water. Vergeet niet om een ​​aantal zachte huishoudelijke zuur zoals limoen-of citroensap, azijn of room van tandsteen toe te voegen. Vergeet niet om ammoniak toe te voegen, TSP en Soda. Doe dit dan altijd schoonmaken na het einde van een bepaald seizoen.
Als u merkt dat het aluminium is geworden putjes of ruw is, kunt u polijsten of glad het oppervlak met staalwol gevuld met zeep. Vergeet niet om alle sporen van de staalwol te verwijderen van het oppervlak van uw aluminium tuinmeubilair anders kunnen gaan roesten en vlekken op het oppervlak van het aluminium.
Als het aluminium is extreem vuil is, is er een hele reeks van commerciële reinigingsmiddelen beschikbaar die kan worden gebruikt voor het reinigen. Vergeet niet om commerciële reinigingsmiddelen gebruiken op geanodiseerd aluminium.
U kunt ook gebruik maken van een jas van auto wax of siliconenspray om uw aluminium tuinmeubilair te beschermen tegen corrosie en pitting.
Als je aluminium tuinmeubilair is gekleurd geanodiseerd aluminium vervolgens extra zorg alleen milde zeep en water gebruiken om het te wassen. ; Dus of u onderhoudende gasten genieten op een heldere zonnige dag of wil je gewoon een eenzame dag met een boek en een kopje koffie te genieten, ongeacht van hoe uw meubels wordt gebruikt om te entertainen of niet, is het belangrijk dat je je aluminium outdoor meubelen in topconditie.

No comments:

Post a Comment