Tuesday 21 February 2012

Heren Kapsels: kapsels voor mannen

Maar als je kapsel niet is zorgvuldig gekozen en niet bij jou past, dan is je waarschijnlijk gaan om uiteindelijk uit als een mix tussen een clown en een gefrustreerde leraar lastig gevallen - een kapsel niemand van ons wil leven! Ja, kapsels drastisch geëvolueerd in de afgelopen paar jaar, en hoewel bepaalde trends wijzen op een opleving in de jaren 80's en 90's stijlen, het is een bekend feit dat kapsels veranderen met het seizoen!
Met de toename van het aantal radicale denkers die er zijn, hebben mannen gestopt beperken zich tot kort geknipt haar alleen! Alles van middellange tot lange golvende en gelaagde aanvaardbaar is deze dagen.
Heren Kapsels: Manieren om de perfecte stijl te kiezen voor jezelf!
Bij het kiezen van het juiste soort kapsel voor jezelf, in gedachten houden dat deze moet overeenkomen met uw gezicht en de algehele teint. Dus, als je een hartvormig gezicht, een ovaal een of een ruitvormig gezicht hebt, moet je gaan voor iets thats langer. Maar als je hebt een vierkant gezicht er aan de hand voor u, vermijd dan gaan voor een lang kapsel.
Korte kapsels aan de andere kant, pak mensen met een diamant, langwerpige, rechthoekige, ronde of ovale gezichten. Echter, mensen met een hartvormig gezicht moeten afzien van het krijgen van hun haar kortgeknipt. Afgezien van dit, moet je kapsel passen bij uw persoonlijkheid en karakter. Dus, als u iemand bent die is energiek en altijd on-the-go dan kort haar, moet u past. Maar als u op zoek bent naar iets dat is stijlvol, dan is de langere kapsels zijn meer jouw ding.
Altijd zo creatief mogelijk bij het kiezen van het juiste kapsel voor jezelf. Bij het doornemen van diverse foto's van verschillende kapsels, doe jezelf niet beperken tot strikt te kijken naar de kapper - je perspectief te verbreden en kijk voor meer ideeën.
Trendy kapsels voor mannen
Ja, wat zijn de meest modieuze mannen kapsels de ronde doen in de mode-scene op dit moment? Is het kinky Afro of Classic Mullet? Zoals vroeger het ook mag klinken, de meeste van de heetste kapsels van vandaag zijn slechts lichte variaties in de trends in het verleden. Wat met metroseksueel vandaag de mens steeds meer en meer modebewuste, hier zijn enkele van de heetste kapsels voor mannen:; De Buzz Cut - Buzz Cuts zijn altijd populair geweest onder de soldaten, sporters, werknemers en zelfs monniken! Droeg regelmatig door de 70's punk rock sterren, buzz bezuinigingen zijn goed voor degenen onder u die graag het kort allemaal voorbij. ; De Faux Hawk - Een trendy versie van de traditionele Mohawk stijl, de Faux Hawk is over het algemeen geassocieerd met de wil van de punk sterren en voetballers. Met zijn handelsmerk, centrale spike en geschoren of zoemde zijden, de faux havik is voor degenen die ervoor kiezen om anders te zijn. ; The Crew Cut - Nauw getrimd naar de zijkanten met meer haar op de top, werd de bemanning gesneden beroemd gemaakt door het leger. De huidige versie wordt varieert van superkorte aan de top of die lang genoeg om te worden verknald met de vingers. ; The Long Hair - Sinds de jaren 70 en 80, het lange haar is altijd geweest en zal altijd populair zijn. Vandaag meer do's zijn veel meer textuur dan die in het verleden. ; Trends in mannen kapsels, zoals alles in de mode-industrie, komen in fasen. Daarom, wanneer u opraken van originele ideeën, het beste ding om te doen is om te kijken naar het verleden archief van ideeën voor inspiratie.

No comments:

Post a Comment