Sunday 5 February 2012

Voorspellingen van Moon Signs: planeet Jupiter in de Vedische Astrologie

Jupiter is ook wel bekend als het grootste fortuin. Als het aspect van Jupiter is goed waardig in horoscoop van een persoon, zal de inheemse verstandig, grootmoedig, vriendelijk, joviaal, rechtvaardig en goed en geneigd zal zijn ten opzichte van religie en filosofie. Echter, de planeet in zijn ziek-waardige aspect beïnvloedt de native te verwaand, onverschillig, uit ondiepe vaardigheden, onzorgvuldig en een fanatiek in de religie.
Jupiter in verschillende tekens
Hieronder vindt u de diverse attributen die kunnen in de individuele worden gevonden op basis waarvan het huis van hun Jupiter is geplaatst in:; Jupiter in Ram: Als de Jupiter in Ram, het individu rijke, voorzichtige, hoffelijke, stevig en zijn van een patiënt en harmonieuze natuur. Zij zullen ook gezegend met een gelukkig huwelijk en veel kinderen. ; Jupiter in Stier: Als de Jupiter in Stier, dan is het individu zal zijn statige, elegante, creatieve, gezonde en goed te lezen. Zij zullen ook gezegend met een gelukkig huwelijk, maar zal ook een neiging tot zelfbevrediging. ; Jupiter in Tweelingen: Als de Jupiter in Tweelingen staat, dan is het individu zal zijn elegante, wetenschappelijke en diplomatiek. Zij zullen ook gezegend met een lang, goed gebouwd lichaam en zullen ook neigen naar poëzie. ; Jupiter in Kreeft: Als de Jupiter in Kreeft, dan is het individu zal waardig, rijk, comfortabel en goed te lezen. Ze zullen ook geneigd zijn om sociale roddels en maakt goede wiskundigen. ; Jupiter in Leeuw: Als de Jupiter in Leeuw, dan is het individu zal zijn ambitieuze, actieve, intelligente, verstandige en genereus. Zij zullen ook de neiging om te lang en zal een indrukwekkend uiterlijk hebben. ; Jupiter in Maagd: Als de Jupiter in Maagd, zal de individuele ambitieus, egoïstisch, gelukkig en gierig. Zij zullen ook gezegend met een mooie echtgenoot en een groot uithoudingsvermogen. ; Jupiter in Weegschaal: Als de Jupiter in Weegschaal, het individu zal worden open-minded, hoffelijk, eerlijk, religieuze en een aangenaam karakter. Zij zullen ook goed kijken, aantrekkelijk en sterk. ; Jupiter in Schorpioen: Als de Jupiter in Schorpioen, de persoon zal worden egoïstisch, trots, onvoorzichtig en zal een laag zelfbeeld hebben. Zij zullen ook goed gebouwd, maar zal een bukkende houding en een over het algemeen ongelukkig leven hebben. ; Jupiter in Boogschutter: Als de Jupiter in Boogschutter, zal het individu rijke, invloedrijke, charitatieve en betrouwbaar zijn. Ze zullen ook worden goede prater en zal beschikken over artistieke kwaliteiten. ; Jupiter in Steenbok: Als de Jupiter in Steenbok, het individu zal zijn timide en melancholie. Zij zullen ook een zwak lichaam, een lage intelligentie en zal ook heel hard werken, zelfs voor een laag financieel rendement. ; Jupiter in Waterman: Als de Jupiter in Waterman, zal het individu filosofische, populair, meelevend, sympathiek en melancholisch. Ze zullen ook worden dromerig en zal de neiging hebben te lijden van tandheelkundige problemen. ; Jupiter in Vissen: Als de Jupiter in Vissen, het individu zal zijn ondernemend en diplomatiek. Zij zullen ook goed erven van hun familie en zal Stout met medium hoog zijn. ; Planeet Jupiter in voorspellingen door Vedische Astrologie
De twee belangrijkste eigenschappen van de planeet Jupiter zijn de intieme verbinding met de algemene verbetering van de mensheid en in de tweede, met het meegeven van religieuze tendensen om mensen. Planeet Jupiter in de Vedische astrologie vertegenwoordigt of regelt rechters, priesters, geleerden, senatoren, predikers, ministers, bankiers, filosofen, psychiaters en managers.
Jupiter blijft in een teken voor ongeveer een jaar en wanneer deze bijzondere planeet aspecten een andere planeet tijdens de doorvoer, dan is de planeet brengt goede invloeden van de planeet van de positie.
De effecten van de doorvoer van Jupiter als het reizen door de verschillende huizen bij, gerekend vanaf de 'Janma Rashi' is als volgt:; First House - Er is een angst voor ongunstige omstandigheden. Deze transit wordt niet beschouwd als goed in de Hindoe-astrologie en maar wordt als gunstig beschouwd als per Westerse astrologie. ; Tweede Huis - Deze transit brengt materialistische gewin. ; Derde Huis - Deze transit brengt angst en ziekte. ; Vierde Huis - Deze transit maakt verlies van geld en angst. ; Vijfde Huis - Deze transit brengt winst en geluk. ; Zesde Huis - Deze transit brengt ziekte en nood. ; Zevende Huis - Deze transit geeft het individu respect en geluk. ; Achtste Huis - Deze transit veroorzaakt fysieke en mentale problemen. ; Negende Huis - Deze transit brengt veel geluk, prestige en respect van andere mensen. ; Tiende Huis - Deze transit brengt over de omstandigheden die het individu een veel vernedering veroorzaken. ; Elfde Huis - Deze transit brengt geluk en winst in materialistische bezittingen. ; Twaalfde Huis - Deze transit brengt over ziekte en angst. ; Aan het eind van de dag, is het belangrijk te onthouden dat Jupiter is een voogd planeet en haar zegen is een must voor de welvaart in het leven.

No comments:

Post a Comment