Monday 13 February 2012

Emo mode en kapsels

De term Emo heeft een bereik van verschillende betekenissen tot datum. Er zijn vele interpretaties van dezelfde hoewel Emo is eigenlijk een stijl van muziek. Emo wordt gedefinieerd als een soort van rock muziek, die ook zag variaties langs de weg zijn. De term Emo is altijd ter discussie en heeft veel vragen opgeworpen tot datum. Emo mode en de Emo muziekscene is altijd al een cultuur op zich. Er kan geen specifieke definitie voor de term Emo en dit veilig kan worden genoemd een soort van emotionele rock muziek scene of een soort van mode scenario dat zich heeft ontwikkeld met de tijd. Daarom, Emo is ook een cultuur op zich. Emo is een afkorting voor het woord emotionele en vertegenwoordigt een soort van sterke gevoelens of emoties. Hoewel er veel argumenten over hetzelfde, Emo is ook een manier om een ​​uitlaatklep voor alle emoties te vinden. Dit zou kunnen door middel van muziek, mode of men kon zelfs doen hun kapsels op een bepaalde manier om de Emo cultuur te vertegenwoordigen.
Emo mode en kapsels:; Emo mode heeft ook geëvolueerd met de tijd. Er kan geen specifieke definitie van deze als goed, maar er zijn bepaalde kenmerken die Emo mode kunt definiëren. Wat is deze fascinatie voor Emo mode? Is het de wackiness of de vooruitzichten raar dat gevonden is zeer aantrekkelijk voor veel? Natuurlijk, dit is ook een kwestie van persoonlijke mening. Emo jongens en meisjes hebben altijd geprobeerd om uniek te zijn in hun eigen speciale manier. Er zijn geen speciale regels voor zover Emo mode gaat. De 'dresscode' van het Emo is alles over een zeker comfort verschaffen in wat je draagt. Ja, hoe zou een onderscheid een echte Emo jongen of meisje?
Hoewel de meeste mensen zou spotten met de Emo look, ik persoonlijk vind het cheesy en don't-care-houding van deze 'cultuur'! Skinny jeans met truien kijken fab als een vertegenwoordiging van de Emo-groep. Jeans moet strak aan te tonen dat je werkelijk bent Emo, maar zorg ervoor dat je kan dragen dan ook uit. De typische emotionele punk beweging kan niet echt worden beschouwd als modieus door velen, maar dan gaat de termijn mode betekent anders op verschillende mensen. Emo meiden hebben geverfd haar met asymmetrische lijnen en soms vindt men nerdy bril neergestreken op hun neus ook. Een zwart T-shirt gedragen met een capuchon werkt ook goed. Hoewel jassen zijn niet volledig Emo, kunt u gaan voor een lichtgewicht soort. Ladingen van de gelaagdheid van Emo jongens en meisjes is ook belangrijk. Jongens kunnen gaan voor zany T-shirts gedragen met noppen riemen en vingerloze handschoenen. Accessoires in Emo mode zijn overvloed, variërend van hennep halskettingen of boodschappentassen. Piercing wordt ook beschouwd als zeer Emo! Een beetje vreemd voor sommigen, maar een patroon kniehoge sokken zijn ook deel uit van deze categorie. Netkousen gedragen met korte rokjes kan goed werken voor meisjes. De sport een aantal emo-stijl make-up, jezelf dik potlood eyeliner en trek een dikke lijn in een swipe. Meisjes moeten gebruiken een aantal duidelijke lip gloss op de lippen om de look compleet. Zwart is de kleur voor de nagels zo goed, en jongens is dit ook jou. Ik ben er zeker van nu zou je denken dat de Emo look is zeker het nemen van een bizarre wending. Jongens kan ook gaan voor messenger stijl zakken om te gaan met hun skinny leg jeans. Slogans op T-shirts zijn heel gebruikelijk in Emo mode. Canvas schoenen en oude weer geslagen schoenen voltooiing van de Emo look!
Emo kapsels zijn heel funky sport ook. Neem een ​​kijkje op de groep Green Day en je zou weten wat ik over praat. Hoewel veel frons op Emo kapsels, worden deze steeds meer in hun populariteit vandaag. Meisjes en jongens doen let op dat sommige van deze aanwijzingen voor Emo kapsels. Shaggy kapsels vormen de basis van Emo kapsels. Soms ruige en soms stekelige, zouden deze heb je nodig om je weg te omzeilen met de hulp van wat gel en natuurlijk een kapper. Probeer enkele gedurfde effecten en ook nog een vleugje kleur. Emo kapsels zijn altijd gekenmerkt met zwart haar met uitbarstingen van kleuren. De look van de Emo kapsels is zodanig dat het een individuele stijl statement maakt. Natuurlijk, mensen in de jaren '80 behoort tot de emo cultuur zijn nogal verschillend van de Emo groepen die worden gezien vandaag. Tegenwoordig zijn de meeste Emo kapsels hebben het gebruik van de hoogtepunten alsook lowlights. Franjes en pony zijn ook gemeenschappelijke onder de meeste meisjes. Scheermes dat asymmetrische lijnen geven zijn het meest gewild door meisjes die te willen langs deze weg.
Of het nu de Emo mode en kapsels, of de Emo cultuur op zich, is het altijd geweest onder de scanner en heeft een veel flak voor het soort levensstijl is het waarschijnlijk populair. De Emo groep van mensen zijn ook bekend om emotioneel, introverte en soms worden geassocieerd met depressieve gedrag soms tot de omvang van de zelfmoord. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Emo mode heeft veel kritiek aangetrokken als goed. De Emo mode van vandaag is zeker anders dan wat het is door de jaren heen, en ondanks de eindeloze discussies, deze cultuur heeft een trouwe groep mensen. Hoewel men is gekomen met vele definities en meningen over deze levensstijl, de populariteit van de tarieven vrij hoog op de lijst van velen!

No comments:

Post a Comment