Thursday 9 February 2012

Cocktail Dress Suit: Little Black Dress

Cocktailjurken hebben altijd gevangen mijn voorliefde voor vele jaren. As teenyboppers, ik herinner me elk meisje zou wachten met een enorme spanning in te voeren haar studententijd. Heel vaak, zou de senioren vermeld dan altijd over de little black dress is de ultieme stijl verklaring op alle partijen en wij, de junioren zou fret en rook en plot manieren om onze handen te leggen op deze outfit! Bedelen, lenen of stelen, dat was het motto.
Vandaag, zoals ik rommelde door mijn kledingkast door de talrijke sweatshirts, vesten en T-shirts, ik eindelijk mijn handen op mijn little black dress. Hoewel het delen van de backspace of mijn kast voor een lange tijd, de waarheid drong het tot me na al die jaren. Mijn senioren waren echt eerlijk wanneer zij hun verklaring! This little black cocktailjurk is een must-have in closet van iedere vrouw. De ongeschreven regel in de mode is altijd geweest, 'Elke vrouw moet een kleine zwarte cocktailjurk eigen' om haar garderobe te voltooien. En ondanks de onophoudelijke suggesties door bekende mode goeroe, mijn mannelijke vrienden me vaak gevraagd over de 'onnodige belang "verbonden aan deze cocktail jurken. Nou, dan zouden deze onwetende mensen nooit echt weten het belang ervan, tenzij het daadwerkelijk is versierd met hun datum op een zeer bijzondere avond uit in de loungebar! De little black dress is bekend dat het een knaller worden in combinatie met een aantal elegante accessoires.
Deze korte, teeny, zwart, aantal werd gepopulariseerd door de wereldberoemde designer-Coco Chanel in 1926. Sindsdien, is het toonbeeld van de mode. Audrey Hepburn siste in de 'Breakfast at Tiffany's' waardoor miljoenen aan haar cocktail jurk te emuleren. Vandaag de dag kunnen we merken variaties in alle toonaangevende winkelcentra en design huizen en zelfs het internet biedt u een verscheidenheid van stijlen als het gaat om de little black dress.
Cocktailjurk pakken zijn altijd populair geweest sinds de weleer op semi-reguliere en formele dos. De lengte van de cocktail jurk varieert van kort tot de thee lengte. Maar de little black dress blijft de favoriet tot vandaag.
Populaire types van Little Black Dress:; Strapless Black Dress-Heeft u grote schouders then pronken ze in een strapless little black dress. Combineer met lange, loshangende, diamanten oorbellen voor een chique uitstraling en perfecte je steenbolk voor ladingen van beroep.
Gegolfde little black dress-away Doe de traditionele montage zwarte jurk en krijg koket met een gegolfde look. Werkt geweldig voor een avondje uit of een avondje uit met vrienden, als je voelt koel en comfortabel in deze kleding. Voeg wat kleur aan je lippen en weg maak je klaar om de nacht Boogey!
Lovertjes Little Black Dress-Get een passende pure jurk met lovertjes delicate werk bij de halslijn en de hemlines. De schittering van de pailletten sets goed af tegen de zwarte. De meeste design huizen bieden unieke mogelijkheden om deze mousserende pailletten gebruikt. Pak een chique avondtasje een zeker verkeer stop!
Kant of pure little black dress-Als u niet de soort tot een comfortabel voelen met effen zwart, dan kant en pure, see-through-materiaal kunt u de jazz helpen om de outfit. Kijk voor uitgebreide nekken of ruggen voor een vleugje van verschil. Zachte en pure materialen worden ook gebruikt voor de mouwen, rug of zelfs het middenrif gebieden. Kant draagt ​​bij aan de charme van de little black dress.
Halter stijl 'little black dress-Voeg enkele drama om de nacht door en als je date is gewoon saai, fret niet, zoals de halter jurk is verplicht om u het middelpunt van de belangstelling. Ideaal voor een warme zomeravonden, het halster jurk is vleiend wanneer deze wordt gecombineerd met zwarte stiletto's en rood-hete lippen!
U kunt uw cocktail jurken te verbeteren met een sequined gestolen en stiletto's embedded met diamanten. Zoek uit welke nek bij jou zou passen het meest. Schoorsteen hals, V-hals en zelfs Wikkelrokken kan breken de eentonigheid van zwarte. Gooi een jas aan als het een rustig diner bent u aanwezig zijn of combineren met een legging voor een avondje met je meisje maatjes. Onthoud altijd, je little black dress is veelzijdig en alles wat het nodig heeft, is sommige innovatie van uw kant. Knie laarzen kunt een aantal drama op elk club of discotheek. Blijf bij flats als de gelegenheid is casual.

No comments:

Post a Comment