Wednesday 15 February 2012

Wasmachine Problemen

Wasmachine het oplossen van problemen is essentieel, voordat het proces van het herstellen van de wasmachine begint. Voordat we een duik in de verschillende technieken van de wasmachine het oplossen van problemen, laten we het kort inzicht in de structuur van een wasmachine. Verschillende fabrikanten hebben verschillende uitvoeringen van een wasmachine, maar de fundamentele structuur en de functies van alle wasmachines, zijn bijna hetzelfde. Een wasmachine bestaat uit componenten zoals de agitator, innerlijke tobben, tobben buitenkant, fietsen selector mechanismen, spin mand, inlaat waterklep, temperatuur selector en startknop. Het werkingsmechanisme wordt gecontroleerd door de waterpompen, motor katrollen, spin assemblage en het transport katrollen. In het algemeen, de roerder wervelt de kleren op en neer in de kuip, waardoor deze te reinigen. Na het wassen van de kleding, de droger tobben knijp het resterende vocht uit kleding en dit helpt bij het drogen van hen gemakkelijk.
Wasmachine Problemen; oplossen wasmachine problemen is niet een eenvoudige klus. Je moet elk onderdeel van de wasmachine te onderzoeken en vervolgens alle mogelijke fouten betrekking hebben. De volgende zijn de diverse problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van uw wasmachine.
Probleem 1: lage snelheid van water, je hebt aangesloten de leiding naar de wasmachine bad en nog steeds het water snelheid waarmee de ring wordt gevuld, is zeer traag, en dat kan irritant zijn! Je wacht er voor lange tijd alleen aan de gevulde wasmachine half te vinden! Nou, ga en controleer de kraan aansluitingen eerste! Kan je niet volledig draaide op de kraan! Ok, ik begrijp dat niemand kan zo dom, nog steeds, het is goed om na te gaan voor het eerst. Als waterkraan is volledig ingeschakeld, is het zeer waarschijnlijk dat de inlaat kleppen water een lekkage te hebben. Verder, kijk op uw filter-schermen en te zien of er een verstopping in hen. Water inlaatkleppen hebben filterfolie dat eventueel vuil of afval te voorkomen van het gaan in het water kleppen. Check ze uit voor eventuele verstoppingen.
Probleem 2: Loud Noise of geen lawaai van de wasmachine; Vaak gebeurt het dat de wasmachine werkt, maar het luide geluid begeleidende maakt het onmogelijk voor u om te werken! Van waar komt deze ongewone geluiden ontstaan? De eerste en belangrijkste test is om te controleren of de wasmachine is nog niet voorbij verwarmd. Vaak, bij continu gebruik voor lange uren, het inwendige delen van de wasmachine te krijgen opgewarmd en dit kan een reden zijn van de extra geluidsbelasting door de machine. Ook het testen van de motor en waterpompen, want ze kunnen een reden achter dit probleem.
Als er geen geluid afkomstig vorm van de wasmachine, dan kun je er zeker van zijn dat de wasmachine niet krijgt geschikte stroom om te werken. Onmiddellijk te controleren de zekering / stroomonderbreker. We moeten gezien de zekeringkasten geïnstalleerd in onze huizen. Een zekering doos voor elk toestel, weerhoudt hen ervan ondervindt spanningsschommelingen. Voordat het instrument is beschadigd, de zekering draden smelten en trek de stekker, waardoor die bescherming biedt tegen ernstige schade. Het controleren van een zekering draad is eenvoudig, maar als je geen idee over hoe het te doen, een elektricien en vermijd onnodige risico's.
Probleem 3: natte kleren, zelfs na drogen in de spin bad; Als de kleding droogt niet goed, zelfs na het passeren van de centrifuge, controleer dan de afvoer en de spin tobben. Het probleem kan zijn in een van de twee. Tijdens het controleren voor spin, controleer dan of de timer goed werkt. Vaak zal een defecte timer snel afsluiten de spin bad, waardoor de kleding nat. Dit probleem zal worden gemakkelijk zichtbaar als de spin zal worden afgesloten snel af. Ook de waterpomp te inspecteren, kan het leveren van water aan het bad ook wanneer het niet nodig is. Controleer of de motor koppeling, de overbrenging katrollen en het deksel switch ook.
Probleem 4: Kleding is beschadigd; Als de wasmachine wordt veroorzaakt door een aantal ernstige bedreiging voor uw kleren, dan is het tijd om wakker te worden en controleer de fout. Kunt u vinden roestsporen op uw kleding en niet weten waar ze vandaan komen. Nou, check de roerder en de binnenste delen die regelmatig worden blootgesteld aan water. Vaak, als gevolg van jaren van wassen, kunnen zij vertonen tekenen van roest. Echter, dit probleem doet zich alleen voor als u uw wasmachine ongeveer hendel en laat deze gedurende maanden. Check out voor alle scheuren en oneffenheden in de machine. Geen gebruik maken van de machine, tenzij u dit probleem te elimineren, of anders je kleren kan krijgen verwend.
Probleem 5: overstroomt de Tubs; Als uw wasmachine overstroomt regelmatig, dan is het waterniveau schakelaar kan niet goed werken. Zien of het duidt op een adequaat niveau van het water. Ook, controleer dan of de luchtslang goed werkt en water inlaatkleppen naar behoren functioneren.
Wasmachine het oplossen van problemen is niet een erg eenvoudige klus, tenzij u een professionele of ervaren persoon. Echter, als u een goed begrip van elektrische apparaten en hun werking, kan een wasmachine reparatie handleiding erg handig zijn. Altijd voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van isolerende handschoenen en dan werken met elektrische apparaten. Lees het volgende artikel: Do-It-Yourself wasmachine reparatie, voor meer informatie over hoe de storingen die zich voordoen in wasmachines repareren.

No comments:

Post a Comment