Sunday 12 February 2012

Battery Operated Grasmaaiers

Als benzine aangedreven grasmaaiers werden uitgevonden, ze bleek te lawaaierig en een bron van luchtverontreiniging zijn. Daarna, elektrische maaimachines het land tot stand kwam. Ze waren zeker beter dan de traditionele gas-aangedreven maaiers. Echter, het gebruik ervan gemaakt de overlast van lange netsnoeren. Constante zorg moest zo worden genomen om te houden van grauwen of het lopen over de snoeren. Een oplossing voor dergelijke problemen werd verstrekt door een batterij grasmaaiers. Nooit meer de uitstoot van giftige gassen dampen, en vrijheid van hinderlijke snoeren! Deze toestellen voorzien van een doorbraak op het gebied van grasmaaien. De voordelen van deze accu aangedreven grasmaaiers maken ze een wenselijke keuze tussen maximale kopers.
Voordelen van Battery Operated Grasmaaiers, verontreiniging-vrije werking van een batterij grasmaaiers is de meest bewonderenswaardige kwaliteit van deze machines. Het is duidelijk dat maaiers die gebruik maken van benzine zijn een belangrijke bijdrage aan de luchtverontreiniging. Overwegende dat de batterij die niet alleen zorgen voor een goede prestatie op gazons, maar houden ook de omgeving en het milieu schoon en fris. Bovendien, het functioneren van deze grasmaaiers produceren minder of geen ruis op alle, in vergelijking met de standaard maaiers.
Een ander voordeel van het gebruik van accu aangedreven grasmaaiers is hun mobiliteit. Hun werk is niet gebonden door de beperkingen van elektrische snoeren. Elektrische grasmaaiers geven wel vrij van vervuiling te werken, maar ze hebben een constant probleem van het beheer van bedrade elektrische motoren. Voor extreem grote gazons, is het zeer onwaarschijnlijk dat elk hoekje en hoek zou worden gewerkt op. Er is een beperking die wordt gesteld op deze machines door hun koorden. Bovendien, in de aanwezigheid van elektrische snoeren, is er een loer risico van kinderen of huisdieren worden geëlektrocuteerd.
Afgezien van het feit economische, batterij aangedreven grasmaaiers zijn ook laag op onderhoud. Jaarlijks, zij maken ongeveer drie tot vier dollar om hen goed werkt. Aan de andere kant, het onderhoud van de gas-aangedreven grasmaaiers kost minstens twintig dollar. Niet alleen dit, zal uw zak te hebben om de kosten van benzine te dragen ook.
Een aantal nadelen van Battery Operated Grasmaaiers; Grasvelden met een oneffen oppervlak niet kan worden gewerkt op daadwerkelijk met deze grasmaaiers. De batterijen krijgen snel uitgeput. Echter, dit hangt af van het type en de grootte van de batterijen. Voor gazons van meer dan 1 / 3 in grootte kan de accu aangedreven grasmaaiers niet een aanzienlijke optie. Deze grasmaaiers draaien op laag vermogen in vergelijking met hun tegenhangers. Door hun laag vermogen, dan kunt u niet gebruiken om een ​​grote hoeveelheid gras te maaien op een moment. In een dergelijk geval, regelmatig maaien verdient de voorkeur voor een goede gazon zorg.
Grasmaaiers werken op de batterij zijn niet met eigen aandrijving. Zodat het gewicht van de batterij kan een andere belemmering voor een snelle maaien zijn. De soorten gras groeien op de grasvelden ook invloed op de werking van de maaiers. Zeer hoge of te veel nat gras kan niet worden gemaaid, met uitzondering van bepaalde soorten. De types zijn Veldbeemdgras, Engels raaigras, fijne zwenkgras, enz.
Grasmaaier batterij; Sommige grasmaaiers zijn gebouwd met oplaadbare batterijen die leeg om de dertig minuten, terwijl sommige kunnen duren ongeveer een uur. Na een periode van ongeveer vijf jaar, zal de maaier batterijen nodig een vervanger. Nikkel-cadmium (Ni-Cad) batterijen zijn meestal geschikt voor accu aangedreven grasmaaiers. Lood-zuur en lithium batterijen zijn duur en hebben een lage opslagcapaciteit. Overwegende dat de nikkel-cadmium types zijn eco-vriendelijk en kunnen worden gerecycled. Deze grasmaaier batterijen zijn ook onderhoudsvrij. Zoals eerder vermeld, deze maaiers zijn niet geschikt voor het maaien van nat gras en lang gras. Proef van de machines op het natte gras zal uitoefenen enorme spanning op de motoren of batterijen en dus ook hun levensduur verkorten. De motor kan ook worden aangetast als er teveel gras is gemaaid op een moment.
Tot slot, batterij aangedreven grasmaaiers zijn het beste voor mensen bezitten kleine gazons en wie kan nemen van de gewoonte van regelmatig maaien. Werken slim en met zorg kunnen geven efficiënte resultaten met deze machines. De helderder feit van het gebruik van batterijen grasmaaiers ligt in het feit dat ze zijn zacht voor het milieu. Alles wat je hoeft te doen is deze opladen en beginnen maaien zonder dat de lucht of geluidsoverlast!

No comments:

Post a Comment