Tuesday 7 February 2012

Hoe een Sod mesje wordt gebruikt

Sod Cutters zijn populaire tuingereedschap dat tegenwoordig worden gebruikt om een ​​tuin van onkruid en ongewenste vegetatie duidelijk. Dit artikel zal leren hoe je een zode cutter gebruiken.
Wat is een Sod Cutter?
Een plaggensteker is een van de meest gebruikte hand tuingereedschap na de schop. De eenvoudigste soort zode cutter, lijkt een schop, maar met een verschil. Niet alleen heeft het een gekartelde rand, maar ook een hoek terug. Hoewel de plaggensteker is net als een shovel, kan het kan snijden zode beter en sneller. De gekartelde rand, helpt bij het effectief ontworteling het onkruid van hun wortels. De zode cutter is de opvolger van de traditionele schop, die haar voorganger wanneer het aankomt op verwijderen plaggen en snijden gras overtreft. Niet alleen het gebruik van een plaggensteker make gras maaien gemakkelijker, het bespaart een hoop tijd ook.
Zodensnijders met een bijgevoegde metalen blad van de grootte van een voet, zijn ook beschikbaar. De manier waarop je aanklagen het is door drukken uw voet beneden op de zaagblad en over de tuin wandeling. Als je vooruit gaan, het blad ontwortelt het gras, dat komt in de weg! Deze bijzondere vorm van een zode cutter is nuttig in gazononderhoud. Het wordt gebruikt voor het geven van de gazons, duidelijk omschreven randen, zodat ze zien er netjes uit. Men kan ook vinden zodensnijders met een gebogen lemmet rand. Ontwerpen variëren met de fabrikanten. Gebruik een plaggensteker dat uw stijl past.
Hoe een Sod Cutter Efficiënt gebruik?
Met behulp van een plaggensteker is simpel, als je weet hoe je een schop te gebruiken. As, hoewel hun structuren verschillend zijn, hun werkwijze is hetzelfde. Druk gewoon op de zode snijder in de zode zodanig dat u kunt scoop up de hele zode. Stap vervolgens in met uw voet en dwingen dieper in de zode. De schuine rug van de zode snijplotter houden u van het krijgen van twee diep in de bodem. Zoals u drukt neer met uw voet, zal de wortels start losdraaien en zal worden gesneden door de getande randen. Schep dan de graszoden. Als u van plan vast te stellen die elders in de tuin zode, houden het gras kant aan de bovenkant en behandel het met zorg.
Gas Powered zodensnijders zijn ook beschikbaar, die lijken op helmstokken. Ze kunnen worden gebruikt om grote stukken land duidelijk. Ze zijn luidruchtig en een beetje ruw te behandelen, maar ze doen het werk. Als ze wegrollen, snijden ze de zode in rechthoekige stukjes. Deze stukken kunnen dan worden opgerold en meegenomen. Kijk naar de omvang van het tuinieren baan en beslissen welk type van plaggensteker u wilt gebruiken.
Plaggen Projecten
Wat is het gebruik van wetende hoe een zode cutter gebruiken, als u niet weet waar te gebruiken! Nu je weet hoe je een plaggensteker hanteren, laat ons zien waar je kan gebruiken. De eerste en belangrijkste situatie waarin een zode snijplotter zal een onmisbaar werktuig is wanneer u een nieuwe tuin maken!
Als jij waardoor u nieuwe tuin in een plaats die is verwaarloosd voor lange, dan zult al van-gangen hebben een leger van onkruid, te verzorgen. Dit is een ideale baan voor een zode cutter. Veeleer in een dergelijke situatie behulp een zode cutter is onvermijdelijk. Zodensnijders kan ook worden gebruikt om geheel duidelijke een pad voor een trottoir, dat u wilt creëren in een tuin. Zoals eerder genoemd, een blad plaggensteker is een ideaal hulpmiddel voor de rand een gazon en geeft deze een mooie en verfijnde look.

No comments:

Post a Comment